Log in

View Full Version : G-fiesta

regularpaul
30-06-2005, 04:33
έλεος Θανάση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΚ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν καλλιτέχνη που έχει τρομερή διάθεση να παίξει, και δεν λέει να αποχωρήσει από την σκηνή. Αλλά ένα set γολγοθάς 2.5 (ολογράφως διόμισι) ωρών στα πλαίσια ενός φεστιβάλ, όπου ακολουθεί το μεγάλο ξένο όνομα είναι tοo much. Και το γράφω αυτό παρότι ήμουν από αυτούς που γουστάρανε το live του Παπακωνσταντίνου μέχρι του τέλους του. Μέχρι έναν εκπληκτικό Αποσπερίτη δηλαδή.

Με αυτά και με αυτά, δεν άντεξα ούτε εγώ αλλά ουτε και πολύς κόσμος να μείνω για όλο το set των Skatalites. 30 λεπτάκια, ίσα ίσα να πάρουμε μια γεύση από τα γεροντάκια-μάστορες του ska. Στο μεταξύ οι μισοί οπαδοί τους, είχαν εξαντλήσει τις προμήθειές τους προ πολλού και απλά κείτονταν λιωμένοι στο έδαφος.

Μεταξύ Παπακωνσταντίνου και Skatalites, είχαμε και ένα 20λεπτο των δικών μας Locomondo, όπου ξεχώρισε το medley Clandestino/Φραγκοσυριανή.

Πριν έπαιξαν οι Earthbound που δεν πρόλαβα, ο Tonino Carrotone που ήταν συμπαθητικός, οι Χειμερινοί Κολυμβητές που ήταν απολαυστικοί (έπαιξαν και αυτοί Βαμβακάρη). Κι ακολούθησε το σετ-μαμούθ.

Τα 2 Ελληνικά ονόματα (Κολυμβητές, Παπακωνσταντίνου) και το χαμηλό της τιμής τράβηξαν πολύ κόσμο αυτή τη φορά στο Φάληρο. Υπολογίζω πάνω από 5000. Και υπέροχο κοινό να προσθέσω.

S-11
30-06-2005, 04:36
MOUNAKIA DLD

regularpaul
30-06-2005, 04:40
ραντεβού έχουμε κάθε βράδυ s-11? :D

Ναι, είχε πολλές κοπελίτσες αλλά εγώ μιλούσα γενικά, από πλευράς κεφιού, χορού, τραγουδιού κλπ.

Ξέχασα να πω ότι η τραγουδίστρια που έχει ο Παπακωνσταντίνου, (Μαρία ?) έσπειρε, όργωσε και θέρισε μαζί (τον χρόνο τον είχε έτσι κι αλλιώς :-o)

nothingman
30-06-2005, 10:20
Μαρθα Φριντζήλα λέγεται και έχει φωνάρα

Solo Carriera
30-06-2005, 14:13
από διασκευές τι έπαιξε ο θουπου;

cybernaut 667
30-06-2005, 14:56
ενα slayer

regularpaul
30-06-2005, 15:00
slayer μόνο ο Moby παίζει

Δεν θυμάμαι/αναγνώρισα κάποια διασκευή. Σε ένα σημείο έπαιξε μια τριλογία αφιερωμένη στον θάνατο όπου το ένα μέρος ήταν στα αγγλικά αλλά ήμουν στο πίσω μπαρ και δεν άκουγα στίχους. Αργότερα κάτι είπε για τον Tom Waits, οπότε υπολογίζοντας και το απόσπασμα από την συν/ξη που πόσταρε ο τιποτένιος, ίσως ήταν δικό του.