View Full Version : [Cinema] Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίo (2005)
chris_boss
29-06-2005, 01:47
Eίκοσι χρόνια μετά, το σίκουελ της γνωστής κωμωδίες από τον Nίκο Περάκη
«Λούφα και παραλλαγή» σε μια βραχονησίδα!
Πάνω από 300.000 θεατές είχαν ξεκαρδιστεί με τη «Λούφα και παραλλαγή». Eίκοσι χρόνια μετά, ο Nίκος Περάκης επανέρχεται με το σίκουελ της ταινίας μέσω μιας «στρατιωτικής κωμωδίας» με θέμα τον ελληνικό στρατό και τις «ειδικές» συνθήκες που επικρατούν στα ακριτικά νησιά του Aιγαίου
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18272&m=P41&aa=1
Με τις μαλακίες που γυρνάει τελευταία ο Περάκης, είμαι επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα :?
Solo Carriera
29-06-2005, 01:49
εγώ καθόλου. είμαι απολύτως σίγουρος πως θα είναι για πέταμα.
dyingfreedom
29-06-2005, 01:56
Το πρώτο γαμούσε ασυστόλως. Αυτό θα δούμε.Τότε είχε και πολιτικά μηνύματα και ήταν διαφορετικές εποχές. Επιφυλάσσομαι, αλλά πιστεύω ότι θα μ'αρέσει τελικά. όπως μ'άρεσαν και οι γενναίοι της Σαμοθράκης. (άσχετο βέβαια).
freak brother
29-06-2005, 04:15
outws h allws to sikouel htan to vios kai politeia.. pou marese pio polu apo thn loufa kai paralagh
morphine
29-06-2005, 04:21
http://briefcase.pathfinder.gr/download/c_bosmos/21498/436311/0/8.8..%D0%E1%E1%E1%E1%E1%E1%EB%E9+%F4%E1+%EA%E1%E3%EA%EF%F5%F1%DC_semi.png
Kingdom Gone
29-06-2005, 04:44
...
ξεφτιλα. δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
Antrikos
29-06-2005, 08:37
Αρπακτή.
Mitsmann
29-06-2005, 08:54
Σε λιγο θα κανει και ρηγιουνιον με το πρωτο καστ.
Angelcurse
29-06-2005, 16:48
Είδα ρεπορτάζ στο Star (cult:P) και έλεγε ότι παίζει και το super model Βίκυ Καγιά. Οπότε ενδέχεται να είναι μεγααααααάλη πατάτα.
offtopic: γούσταρα και γω πολύ Γενναίους Σαμοθράκης.
enitharmon
18-09-2006, 16:16
χμ, και τώρα που το δατε;
ikonoklast
18-09-2006, 16:30
εσύ πρώτη!
Και τωρα που η αρπαχτη εγινε, θυμηθηκαμε το πρωτο επος και το κανουμε και σηριαλ.
Τοση ελλειψη εμπνευσης πια?
enitharmon
18-09-2006, 16:43
Και τωρα που η αρπαχτη εγινε, θυμηθηκαμε το πρωτο επος και το κανουμε και σηριαλ.
Τοση ελλειψη εμπνευσης πια?
θα έψαχνα ποστ σου που αποθεώνεις καμια αμερικανική μαλακια, αλλα βαριεμαι
θες Γουιλ εντ Γκρεις σε πραιμ ταιμ; Επειδή είναι εμπνευσμενο
1. Σου αρεσε το λουφα και παραλλαγη 2?
2. Σου αρεσει η ιδεα της μεταφορας του 1 στην τηλεοραση?
3. Το οτι μπορει να μην συμφωνεις με κατι αλλο που ενδεχομενως μου αρεσει, τι σχεση εχει με το συγκεκριμενο θεμα?
4. Κι εμενα την αισθητικη μου μου τη χαλανε οι ορμονες σου και το παχος σου, παρ'αυτα, τη γνωμη σου για τη λουφα θα τη διαβασω.
αν και η σχέση του με το πρώτο λούφα ήταν μονο ο τίτλος (ο οποιος μπήκε καθαρά για promotional λόγους) η ταινία ήταν μια χαρά
βεβαια δεν έβγαλε το γέλιο που ακουγόταν ότι θα βγάλει,χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό
ο ρόλος του κρητικού ήταν όλα τα λεφτά
τέλος,όσο αφορά την σειρά,ας την δούμε πρώτα και μετά κρίνουμε
metamelia2
18-09-2006, 16:52
Χαβοκ
Γενικά δεν είμαι ούτε της βίας ούτε δικηγόρος της ενιθαρμον.
Ωστόσο:
Μαζέψου μωρή πλακομούνα
Griffith
18-09-2006, 16:54
Havoc είσαι θλιβερή.
Phantom Duck
18-09-2006, 16:56
Επίσης είσαι ο θηλυκός Καντίρου και νομίζεις ότι ένας νοιάζεται και βρίσκει τις προσβολές σου πετυχημένες.
enitharmon
18-09-2006, 16:58
1. Σου αρεσε το λουφα και παραλλαγη 2?
2. Σου αρεσει η ιδεα της μεταφορας του 1 στην τηλεοραση?
3. Το οτι μπορει να μην συμφωνεις με κατι αλλο που ενδεχομενως μου αρεσει, τι σχεση εχει με το συγκεκριμενο θεμα?
4. Κι εμενα την αισθητικη μου μου τη χαλανε οι ορμονες σου και το παχος σου, παρ'αυτα, τη γνωμη σου για τη λουφα θα τη διαβασω.
για αρχή που έχεις δει τις ορμόνες και το πάχος μου και σου χαλάνε και την αισθητική;
δεύτερον, τόσες μαλακίες (και ανέμπνευστες) σειρές βγαίνουν κάθε χρόνο, αυτό σε πείραξε (εκτός κι αν σ'αρέσουν και της Ελλάδος τα παιδιά). Βσκ δε θα το δω έτσι κι αλλιως, αλλά πολύ καραμέλα "ξεπούλημα" πέφτει και δεν το δικαιολογεί και κάποιος. Απλά για να βγει η σεζόν, θα είναι παρατραβηγμένο.
και (για να μην το χεις και απορία), το 2 μ'άρεσε ναι. Βέβαια "καμια γυναίκα που δεν έχει πάει στρατό δε θα μπορέσει ποτέ να το καταλάβει", αλλά δεν του βρήκα αρνητικά.
Phantom Duck
18-09-2006, 16:59
Η όποια βλακεία της Χάβοκ φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός πως, χωρίς να έχω δει το 2, η μεταφορά του πρώτου μέρους στην τιβι είναι αξιωματικά σκατένια, λόγω της σύγκρισης με την οριτζινάλε βερσιόν και μόνο.
House Of Low Culture
18-09-2006, 17:02
Μπούλετ, τι ακριβώς έκανε ο κρητικός?
δε το χεις δει?γενικά οι ατάκες του σε συνδυασμό με τη προφορά του και την όλη του συμπεριφορά ήταν g και έβγαζαν και γέλιο συνάμα,δες το
moonchild
18-09-2006, 17:10
Εχετε γελιο :lol:
ε μακάρι να είχες κι εσύ.αυτό θα
δικιολογούσε λίγο την παρουσία
σου.
btw,περί αισθητικής... *παρατηρεί
για λίγο την υπογραφή της* ...
χμμμμμμμμμ~
enitharmon
18-09-2006, 17:13
ε, βσκ είναι όπως φαντάζεται ένας αθηναίος ένα τυπικό κρητικό, με την προφορά, στρατόκαβλος, με μοναδική αγαπημένη το ούζι του και βλαστημάει όταν τον καταλογίζουν στους ελληνες
Pitsadoros
18-09-2006, 17:20
parolo pou o perakis vgazei skata i tainia ito ok i seira gia ta mpaza omws. i ataka tsimitseli "are you ok with this?" gameuse
i seira gia ta mpaza omws
έχει αρχίσει να προβάλλεται και δε το χω πάρει πρέφα?
Pitsadoros
18-09-2006, 17:25
vasika den tin exw dei k to eipa etsi gia na kraksw mias k de mporw na ti dw ws metanastis alla apo kati skines se diafimiseis de m areze. logika paizetai. i oxi?
νομίζω ξεκινα 28/09 αλλα δεν είμαι και σίγουρος
Raven Lord
18-09-2006, 17:54
η καγιά παίζει κορυφαία! :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν έχω ξαναδεί πιο επίπεδη ερμηνεία. οι πρωταγωνίστριες τσόντας είναι πολύ πιο πειστικές.
κατά τα άλλα, πολύ καλά τα τούρκικα μ00νακια.
η ταινία μέτρια, με λίγα ρεαλιστικά στοιχεία από την απάλευτη ζωή στο φυλάκιο - βραχονησίδα.
σαν συμπέρασμα, αν δεν ήταν οι γκομενίτσες θα έκλαιγα τη μιαμιση ώρα και τα 2 ευρώ που έχασα βλέποντάς τη.
Raven Lord
18-09-2006, 17:56
Χαβοκ
Γενικά δεν είμαι ούτε της βίας ούτε δικηγόρος της ενιθαρμον.
Ωστόσο:
Μαζέψου μωρή πλακομούνα
@σωτηρία, σόρυ αλλά δεν αντέχω:
ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ! :twisted: :twisted: :twisted:
enitharmon
18-09-2006, 18:00
Γιωργο, πριν το στρατό ήσουν αρκετά επίπεδα παραπάνω
Raven Lord
18-09-2006, 18:06
:( μου φάνηκε αστείο...
freak brother
18-09-2006, 18:19
τα "γκανγκς" της σειρας ειναι ολα απο την πρωτη λουφα και παραλλαγη.. δλδ αντιγραφη μιας ταινιαρας του 80 με σαφως κατωτερους ηθοποιους.. τι νοημα εχει?
την ταινια δεν την εχω δει παντως.
solution_AK-47
18-09-2006, 18:37
Where is iskra now that we finally need him?
House Of Low Culture
18-09-2006, 21:03
ε, βσκ είναι όπως φαντάζεται ένας αθηναίος ένα τυπικό κρητικό, με την προφορά, στρατόκαβλος, με μοναδική αγαπημένη το ούζι του και βλαστημάει όταν τον καταλογίζουν στους ελληνες
@Bullet: Όχι, δεν την έχω δει ακόμα. Σκοπεύω όμως να το κάνω κάποια στιγμή.
@Ενίθαρμον: Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι κρητικοί, κυρίως στα χωριά.
βλαστημάει όταν τον καταλογίζουν στους ελληνες
α;
Not_saved
18-09-2006, 22:45
τα "γκανγκς" της σειρας ειναι ολα απο την πρωτη λουφα και παραλλαγη.. δλδ αντιγραφη μιας ταινιαρας του 80 με σαφως κατωτερους ηθοποιους.. τι νοημα εχει?
E gia na th doune kai ta 14xrona pou den tin exoun dei kai den bainoun ston kopo giati einai ''palia''.Ase pou kai na tin evlepan dyskola tha katalavainan kapoies atakes pou sxetizontai me tin epoxi.
Vasika i Loufa 2 htan poly kalh sto 1o meros,sto 2o pou to gyrise sto melodramatiko me tis agapes ki auta htan gia to peos.A,kai tis Ellados ta Paidia gamousane re ti lete.Tziovani :headbang:
Phantom Duck
18-09-2006, 22:48
Μια χαρά βλέπεται κι από 14χρονα.
havoc ena mono tha po. kseperases ton eauto sou. kai kseroume oloi poso dyskolo einai auto. sou euxomai olopsyxa na pnigeis se mia pisina gemati emeto. ante gamisou sixameni kai kalo xeimona.
freak brother
18-09-2006, 23:15
τα 14 χρονα δεν ξερουν καν οτι υπηρξε ποτε χουντα :P
enitharmon
19-09-2006, 00:04
βλαστημάει όταν τον καταλογίζουν στους ελληνες
α;
ε, όταν ο Τούρκος λέει ότι "εσύ είσαι από Αθήνα, αυτός από (κάπου), κι αυτός από Κρήτη, αλλά είστε όλοι Έλληνες" ε κι ο Κρητικός βλαστήμησε :ρ
δε νομίζω να βλασφήμησε(αν θυμάμαι καλά) απλά αρπάχτηκε και είπε κάτι του στυλ "δε ξέρει τι του γίνεται" or smth
εμ, όχι, υπερβολή ήταν. νομίζω ότι τέτοιες πεποιθήσεις έχουν μείνει (αν έχουν μείνει) μόνο σε τπτ ξεχασμένους στα βουνά χωρίς επαφή με τον πολιτισμό =p απ'την άλλη στο στρατό οι κρητικοί έχουν τις κλίκες τους οπότε δικαιολογείται.
λέω ότι θα το δω για πλάκα εδώ κ καιρό, αλλά πάντα βρίσκω κάτι πιο ενδιαφέρον ;p
tamagothi
19-09-2006, 12:03
χμ, δεν το χω δει, αλλά μου χουν πει ότι ο τύπος είναι από τα ζωνιανά.
οπότε και που καταφέρνει να μιλάει είναι μεγάλη πρόοδος.
enitharmon
19-09-2006, 13:02
Κι εμενα την αισθητικη μου μου τη χαλανε οι ορμονες σου και το παχος σου, παρ'αυτα, τη γνωμη σου για τη λουφα θα τη διαβασω.
α, και κοπελια, για κανε μια ενημερωση ποιους κοινους γνωστους εχουμε και μιλατε και για τα παραπανω, για να ξερω με ποιους εχω να κανω
και μην κανεις την κοτα, δε θα σε κυνηγαω
Dr. Death
19-09-2006, 13:43
χμ, δεν το χω δει, αλλά μου χουν πει ότι ο τύπος είναι από τα ζωνιανά.
οπότε και που καταφέρνει να μιλάει είναι μεγάλη πρόοδος.
τα παραλες πιστευω
on topic η ταινια ηταν μετριοτατη.
λέω ότι θα το δω για πλάκα εδώ κ καιρό, αλλά πάντα βρίσκω κάτι πιο ενδιαφέρον ;p
virus,γιατί έχω την εντύπωση ότι θυμάμαι post σου στο H teleutaia teleutaia tainia pou eidate thread που έλεγες πως το είχες δει? :P
γιατί χρείαζεσαι μια πιταπαππούgg να στρώσει η μνήμη.
House Of Low Culture
19-09-2006, 14:18
Κι εμενα την αισθητικη μου μου τη χαλανε οι ορμονες σου και το παχος σου, παρ'αυτα, τη γνωμη σου για τη λουφα θα τη διαβασω.
α, και κοπελια, για κανε μια ενημερωση ποιους κοινους γνωστους εχουμε και μιλατε και για τα παραπανω, για να ξερω με ποιους εχω να κανω
τον...........Atheist?
ikonoklast
19-09-2006, 14:21
Νε.
Και εγώ σε αυτόν έχω μείνει ως τώρα.
Σε αυτό το σημείο να προσθέσω πως αυτός που θα σκεφτεί να ποστάρει πως εγώ μιλάω άσχημα για την ένι, θα ήταν δόκιμο να αποφύγει να βρεθεί στον ίδιο χώρο μαζί μου.
Οποιοσδήποτε και αν είναι αυτός.
ikonoklast
19-09-2006, 14:27
:]
Αν και θα προτιμούσα να είχε έναν βαθμό δυσκολίας.
http://www.geocities.com/eye_c_weed/rouf.JPG
Μετριότατη ταινία, ψιλογέλασα με τον Κρητικό και τον ασυρματιστή που ξεχνάω το ονομά του. Κατά τ'άλλα μηδέν. Η Καγιά είναι υπερβολικά άθλια ηθοποιός.
Το πρώτο μου άρεσε.
ikonoklast
19-09-2006, 14:44
Αν και θα προτιμούσα να είχε έναν βαθμό δυσκολίας.
Kότα να μου τις βρέξις αμα με δείς!
The Good Son
19-09-2006, 15:36
Σε αυτό το σημείο να προσθέσω πως αυτός που θα σκεφτεί να ποστάρει πως εγώ μιλάω άσχημα για την ένι, θα ήταν δόκιμο να αποφύγει να βρεθεί στον ίδιο χώρο μαζί μου.
http://i6.photobucket.com/albums/y209/thegodeater/MRT-Scripturistcopy.jpg
Solo Carriera
19-09-2006, 15:37
είμαι στο πάτωμα.
verdictdenied
19-09-2006, 15:42
Ψιλομαλακιούλα μου φάνηκε....η σειρά τι ρόλο βαράει? Βλέπω κάτι trailer στη ΝΕΤ νομίζω που έχει ξαναγυρισμένες τις σκηνές της πρώτης ταινίας. Ξέρει κανείς τι παίζει και αν λέει....Το πρώτο γαμούσε πάντως!!!!
Solo Carriera
19-09-2006, 15:43
είμαι στο πάτωμα.
AGAHEHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
και μην κανεις την κοτα, δε θα σε κυνηγαω
Κοπελια εχεις πμ.
Kingdom Gone
19-09-2006, 22:48
http://www.geocities.com/eye_c_weed/rouf.JPG
μπεστ ποστ εβερ απλα.
η ταινία είναι απλά θλιβερή.