PDA

View Full Version : Η Γιορτή Της Μουσικής 21 Ιουνίου

metamelia2
22-06-2005, 12:04
Ξεκίνησα από Πλατεία Κλαυθμώνος με σκοπό να δω Αγγελάκα αλλά επληροφορήθην από regularpaul και cybernaut667 ότι έπαιζαν οι Nouvelle Vague στην Κοτζιά. Πρακτικά, μόνο απ'αυτούς μπορώ να μεταφέρω εντυπώσεις:

Διασκευές κλασσικών κομματιών των 80s σε Bossa Nova με ψιλο-ηλεκτρονικά στοιχεία. 3 Γαλλιδούλες (εκ των οποίων η μία ήταν εντελώς :pink: ) να κυκλοφορούν ξυπόλυτες στη σκηνή, εντελώς ευδιάθετες και έχοντας πολύ καλή επαφή με το κοινό. Φτιάξαν το κέφι σε μια ολόκληρη πλατεία.

Setlist χωρίς σειρά και μάλλον όχι πλήρες:
Cure - A Forest
Depeche Mode - Just Can't Get Enough
Cramps - Human Fly
Bauhaus - Bela Lugosi's Dead ( :pink: )
Clash - Guns Of Brixton
Sound - I Can't Escape Myself
Sisters Of Mercy - Marian
Joy Division - Love Will Tear Us Apart
Dead Kennedys - Too Drunk To Fuck
Buzzcocks - Ever Fallen In Love
PIL - This Is Not A Love Song

Αυτά θυμάμαι, αν μου'ρθει τίποτα άλλο κάνω edit...

freak brother
22-06-2005, 12:45
egw eida aggelaka kai velioth pou nai men htan gamw mousika alla den htan gia kalokairaki se plateia fash.. kai meta phga kai eida tis glukutates gallidoules pou paixan para polu kala..

genika htan teleia h fash polus kai WRAIOS kosmos.. araliki klp
legalization fash .. teleia
ante kai suxnotera

Tonosalata
22-06-2005, 14:19
wx ti exasa :(
eida aggelaka k mou arese para poly alla mallon afth h mousikh de einai ggia tetoia fash i guess
simera ti hint exoume gia kana kalo groupaki?

cybernaut 667
22-06-2005, 14:42
(δυστυχως τα δυο groups που ψηνομουν πολυ να δω βγηκαν ακριβως ταυτοχρονα στις δυο πλατειες κ ετσι χασαμε αγγελακα κ λοιπους γμτ , νεξτ ταιμ)

Απιστευτο λαιβ οι nouvelle vague, αυτο που ελπιζα κ ακομα καλυτερα.
Χαιρομαι που επιβεβαιωνομαι ! Τρελλο παρτυ κ σε καποια σημεια (too drunk to fuck) επεσε τρελλο moshing! Θεατρικοτατες οι γαλλιδουλες κ αν οχι κ πολυ ωραια κοριτσακια κερδιζαν τις εντυπωσεις χωρις ιδιαιτερο κοπο.Σεξυ κ οποιος αντεξει!
Το Μερσι ατεν ακουστηκε παμπολλες φορες μ αυτην την απιστευτη προφορα..
Σε συντομη κουβεντουλα backstage, αποθεωσαν το ελληνικο κοινο κ δηλωσαν οτι περιμενουν πως + πως την μερα που θα ξαναρθουν.Επισης τους φανηκε πολυ περιεργο που ολοι ξεραν τα κομματια κ τραγουδαγαν τους στιχους , ευκαιρεια βρηκα να πω πως ειμαστε οι πιο 'ψαγμενοι' της Ευρωπης! Νεος δισκος μεχρι το τελος του χρονου με τα κομματια που ακουστηκαν χθες κ δεν ειναι στον πρωτο τους.
Μοναδικο παραπονο οτι δεν παιξαν in a matter of speakin αλλα οπως μου εξηγησαν η συγκεκριμενη τραγουδιαρα δεν ηταν μαζι, κ μονο εκεινη μπορει να το πει οπως πρεπει. Πασο.

ΝΟΥΒΕΛ ΒΑΓΚ Α ΠΑΡΙ :πινκ:
http://www.nouvellesvagues.com/english/music.html

ακολουθησε Θεωδοσια Τσατσου με την μπαντα της (τρομεροι μουσικοι ολοι) κ γκεστ εμφανιση του Μιχαλη Δ. ο οποιος παιζει την σημερον.

Εκλεισαν οι way out west του nick warren κατα τις 4..

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ !

regularpaul
22-06-2005, 15:16
αν οχι κ πολυ ωραια κοριτσακια

:shock: :shock: :shock:

OK, εσύ πήγες backstage και τις είδες από κοντά, αλλά εμένα επί σκηνής μου φάνηκαν πολύ :pink:.

Πάντως δεν ξέρω αν ήταν τόσο η ωραία φάση (μπύρες, ωραίος και πολύς κόσμος) που με επηρέασε αλλά ό,τι και αν είδα μου άρεσε πολύ. Από τους Echo Tattoo που είχα πάνω από 10 χρόνια να δω, τους Expert Medicine που προλάβαμε λίγο στην άλλη σκηνή, τους Nouvelle Vague φυσικά, την Θεοδοσία Τσάτσου και την μπάντα της που με εντυπωσίασαν, και τους Way Out West, όλα ήταν φανταστικά.

Σήμερα έχει διάφορα ωραία, οι Earthbound φυσικά δεν χάνονται.

Tonosalata
22-06-2005, 15:22
osoi pate pali se kapoies aop tis plateies, promitheuteite alkool apo nwris h apo allou giati ekei ola ta periptera exoun adeiasei se DT

metamelia2
22-06-2005, 16:50
Le Tigre ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

Tonosalata
22-06-2005, 17:22
nai thelw le tigre
alla eimai afragke
kai de exw alaksei to ticket akoma

freak brother
23-06-2005, 00:51
kala mono emeis phgame?
kai nomiza oti htan mousiko to forum..
a xehasa re.. to plhrwteo einai panta pio kalo

airon meinten re

Kingdom Gone
23-06-2005, 00:55
pes ta re freak me ta provata pou xoume mpleksei

freak brother
23-06-2005, 01:06
pes ta re freak me ta provata pou xoume mpleksei

ΓΙΓΝΩΣΚΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙ ΦΙΛΕ

Tonosalata
23-06-2005, 01:43
ligo earthbound k ligo mikro
auta.

regularpaul
23-06-2005, 03:09
όλο το earthbound που ήταν όμως πολύ λίγο :(

Tonosalata
23-06-2005, 03:11
afto ennousa k gw :P

koyremeno_aygo
23-06-2005, 10:58
kala mono emeis phgame?

airon meinten re

8a pame tsopana rave re file xalarwse. 8)

freak brother
23-06-2005, 11:41
[quote="freak brother":13sfkj85]kala mono emeis phgame?

airon meinten re

8a pame tsopana rave re file xalarwse. 8)[/quote:13sfkj85]

WX
POU SE SY RE?
trelo come back.. exeis na postareis toulaxiston 2 xronia :P

panta anarwtiomoun pou xathhkes

carlmikaze
23-06-2005, 13:43
o mixalhs delta pou emfanizetai shmera kai ti wra akrivws?

xtes ekana gurw gurw voltes stis plateies, alla tpt den marese

regularpaul
23-06-2005, 14:06
Στην Πλ. Κοτζιά:

Warm Up - Άννα Αναστασίου - Όλγα Κουκλάκη - Silicone Soul (Aγγλία) - Mikael Delta Live - Back 2 Back: AMX Vs Cleopatra - G Pal

Στην Κλαυθμώνος:

Τhe Dilemna - Tettics - Ράγες - Χερουβείμ - Alexopoulos Band - No Man's Land - Graviton - Batalla - Illegal Operation - Ανοιχτή Θάλασσα - Samatistas - Tsopana Rave

Ώρες δεν γράφει το πρόγραμμα (μόνο ότι αρχίζει στις 17.30), κατά τις 10 υπολογίζω τον Mιχάλη Δ. Ο οποίος ανέβηκε για ένα remix στο τελευταίο κομμάτι της Θεοδοσίας Τσάτσου προχτές. Ωραίο ήταν, αν κατάλαβα καλά έχει ήδη κυκλοφορήσει.

carlmikaze
23-06-2005, 14:11
stis 9 8a eimai kotzia loipon..

btw htan kaneis xtes se autous pou epaizan ena meigma paradosiakhs mousikhs me "hlektronikh"?

regularpaul
23-06-2005, 14:21
Αν εννοείς στην Πλ. Κλαυθμώνος ακριβώς πριν τους Earthbound, ήταν οι Pallyria. Μόλις είχα φτάσει όμως οπότε πρόλαβα μόνο μισό τραγούδι.

carlmikaze
23-06-2005, 14:23
meta eprepe na fugw gmt, mallon autous ennow.. kaloi oi earthbound?

regularpaul
23-06-2005, 14:31
Είναι ψιλοδεδομένο ότι θα είναι καλοί οι Earthbound. Είναι μεγάλη live μπάντα. Eιδικά όποτε έχουν πολύ κόσμο, έχουν διάθεση και αποδίδουν πάντα καλύτερα. Μόνο που έπαιξαν λίγο.

Αυτό που φάνηκε εχτές που πρόσθεσαν και νέο κομμάτι των Clash (το Bankrobber μετά το Wrong' Εm Boyo ενώ παλαιότερα έπαιζαν και το Police and Thieves) είναι ότι μάλλον ετοιμάζονται για το G-fiesta (με Skatalites κλπ). Ή απλά γουστάρουν πολύ τους Clash και εγώ γράφω μαλακίες 8).

chris_boss
23-06-2005, 14:45
kala mono emeis phgame?

airon meinten re
Μάντεψε!
Μερικοί πήγαν αλλά δεν το είπαν!

Acid Baby
23-06-2005, 14:48
Ωραίοι ήσαν οι Pallyria και είχαν και πολύ καλό ήχο, πολύ καλύτερο απο τους Earthbound νομίζω. Γενικά μου άρεσαν οι συγκεκριμένοι αν και νομίζω οτι μετά απο κάποια στιγμή το κούρασαν. Ο ικαριώτικος ήταν g. Οι Earthbound πολύ καλοί , ανέβηκαν , τα έχωσαν και πάνω που άναψε το κέφι έφυγαν.

regularpaul
23-06-2005, 14:49

και μερικοί είδαν αυτούς που πήγαν αλλά δεν τους βρήκαν μετά :?

nothingman
23-06-2005, 14:50
σκατά
ψήνομαι να έρθω στο Φάληρο (θα είναι και ο κυρΘανάσης) :D

chris_boss
23-06-2005, 14:52

και μερικοί είδαν αυτούς που πήγαν αλλά δεν τους βρήκαν μετά :?Επειδή προτίμησαν το συνδυασμό γρασίδι-μουσική. :)

regularpaul
23-06-2005, 14:58
κι εμείς αυτόν τον συνδυασμό προτιμήσαμε, σε άλλο format όμως :)

chris_boss
23-06-2005, 15:02
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

σας πήραμε μυρωδιά φιλαράκο! :D

freak brother
23-06-2005, 17:51
tha skasw me mplouzaki e.r shmera na kanw ta p.r gia to zine..

morphine
23-06-2005, 18:20
[quote="chris_boss":26vc5h09]Μερικοί πήγαν αλλά δεν το είπαν!

και μερικοί είδαν αυτούς που πήγαν αλλά δεν τους βρήκαν μετά :?Επειδή προτίμησαν το συνδυασμό γρασίδι-μουσική. :)[/quote:26vc5h09]

και κατσαρίδα!

πόσο γάμησαν οι Earthbound; Έτσι παίζουν και στα άλμπουμς τους; Θέλω.

freak brother
23-06-2005, 18:23
[quote=regularpaul][quote="chris_boss":v14uthex]Μερικοί πήγαν αλλά δεν το είπαν!

και μερικοί είδαν αυτούς που πήγαν αλλά δεν τους βρήκαν μετά :?Επειδή προτίμησαν το συνδυασμό γρασίδι-μουσική. :)[/quote:v14uthex]

και κατσαρίδα!

πόσο γάμησαν οι Earthbound; Έτσι παίζουν και στα άλμπουμς τους; Θέλω.[/quote:v14uthex]

kanonika paizoun atmosfairiko death :P :P :P :P

koyremeno_aygo
24-06-2005, 03:20
o giannhs tsopanhs exei gia t arxidia tou ton dickinson.(exw dei tous maiden molis 5 fores)
koinws opoios phge maiden kai den eide tzampe tsopana rave einai axios ths moiras tou.
perissotera ayrio h estw kapoia allh stigmh.

cybernaut 667
24-06-2005, 03:33
τσαμπέ duran duran συγχωρείται ?

Acid Baby
24-06-2005, 03:37
Πως θα γίνει να μπούμε τζαμπέ σάμπαθ; :|

metamelia2
24-06-2005, 03:56

καίριο ερώτημα...

Ghoul
24-06-2005, 04:49

http://i22.photobucket.com/albums/b320/takeahnase/evraios.jpg

nai swsta mantepsate, avrio grafw mathima.

Acid Baby
24-06-2005, 04:54
:rofl: :rofl: :rofl: