PDA

View Full Version : false metallersss only!

freak brother
24-11-2003, 21:02
Pies tainies sas sugkinisan (ormwmenos apo thn xtesinh tainia pou eida to city park)?emena den mou rxete kammia allh ... toulaxistont wra pou dianuw thn wrimh periodo ths zwhs mou (edw gelane)..

irreligious
24-11-2003, 23:01
i zoi se dyo prakseis...me suzan saradon,julia roberts
kramer vs kramer me dustin hoffman
north pole 1 me peter north

Buddy Lackey
24-11-2003, 23:08
arketes, alla as pw 5 :
o kiklos twn xamenwn poihtwn
15vgoustos
Amarcord
Forest Gump
kai to "kramer enantion kramer" einai ultra touching (an kai to paidaki ores ores ginetai spastiko)

StationEleven
24-11-2003, 23:22
titanikos (nai nai)
city of angels(popopo)
aoratos erasths(iiiiii)
braveheart(freeeeeedoooooommm)
requiem for a dream (eidika sto telos me th mousikh gamhseta)

de mourxontai alla twra

ang69
24-11-2003, 23:27
Kala, egw klaiw poly eukola stis tainies.

Symfwnw m'autes pou eipe o Station Eleven kai pros8etw kai to Prasino Mili. Trello klama. Rompa sto sinema. Hmoun kai monh mou.

:roll:

freak brother
24-11-2003, 23:29
symfwneis kai me ton aorato erasth? xaixioa?

ang69
24-11-2003, 23:39
symfwneis kai me ton aorato erasth? xaixioa?

Nai re, eixa klapsei. Epishs kai me Forrest Gump kai Kyklo Twn Xamenwn Poihtwn pou eipe o Buddy Lackey.

enitharmon
24-11-2003, 23:48
exw plantaksei sto klama sto Shine (me Jeffry Rush) kai sto A Beautiful Mind...

The_Emperor
25-11-2003, 00:08
me para polles...
/me eysygkinhtos :oops:
ston kyklo ton xamenon poihton otan lene ston kiting oti o mikros...telos....
h ekfrash toy prosopou toy einai...........................................................

chris_boss
25-11-2003, 00:14
I am Sam

Dragonlord
25-11-2003, 00:16
xmou diafores..paliotera xarakthristika 8ymamai braveheart kai dead poets society
teleutaia xronia oi prwtes pou mou'rxontai:lost in translation,ghost world,o ta3itzhs

Dragonlord
25-11-2003, 00:18
a kai to man without a past.kai 3erw pws o ta3itzhs einai palio ergo,apla to eida fetos

VirusXI
25-11-2003, 00:26
arketes, aytes pou mou rxontai twra:
About Schmint, Forrest Gump k Man On The Moon.
k all of them de variemai na tis ksanavlepw

freak brother
25-11-2003, 00:56
telika htan na mhn ginei h arxh.. ntropala mou paidia :p outws h allws mia fora sto toso na klais kala einai.. :p
eiste na pame na doume kana dakruvrexto ola mazi tou e.r na koitazomaste kai na gelame?? :P xaixoiaoxa
to aoratos erasths ang nomiza oti htan auth h seira me tsontes pou vazei to alter.. sorry xaioxioa

Buddy Lackey
25-11-2003, 01:20
na prosthesw kai to "Easy Rider" vevaia- o apolitos ymnos stin eleftheria tis psixis

freak brother
25-11-2003, 01:56
nai to telos einai polu katathliptiko

The Butcher
25-11-2003, 02:06
vasika forrest gump k dead poets society, syginoumai kathe fora pou tis vlepw. k braveheart episis, tin teleytaia fora pou itan na to valei to ant1 prosfata petyxa mia mera to trailer k ayto apo mono tou me ekane na dakrysw!

episis apo to american history x exw apokomisei mia apo tis pio entones empeiries mou kata tin parakolouthisi tainiwn: eixa dei olo to ergo, amilitos an k eixa parea, k mou arese para poly- omws ekeini ti stigmi sto telos- kserete mesa stin toualeta (de lew pio polla gia na mi thewrithei spoiler) otan egine ayto pou egine telos pantwn, aythormita tinaxtika k ksefwnisa ena "ompw!"... ekeini ti stigmi mou gamithike i psyxi, den perimena tetoia kataliksi... k to thymamai ws simera ayto to synaisthima(tin tainia den tin exw ksanadei)...

enitharmon
25-11-2003, 02:44
nomiza legate gia klama se tainia... an ennoeite gia sygkinisi, tote ki egw dead poets... kai alles pou de thymamai... :s

freak brother
25-11-2003, 02:58
klama proupothetei kai sugkinish :p

morphine
25-11-2003, 04:26
kramer vs kramer
I am Sam (ka8e fora re pousth)

de mou erxontai alles, alla ta teleutaia duo xronia exw ginei polu mu3iariko kai sugkinoumai para polu eukola (enw paliotera evlepa na klaine kai evriza)
akoma kai me friends exw klapsei
eleos

freak brother
25-11-2003, 06:02
palia eisouna pio metallou mallon twra anakalypteis thn pio anthrwpinh plevra sou :P

StationEleven
25-11-2003, 07:52
:P xaixoiaoxa
to aoratos erasths ang nomiza oti htan auth h seira me tsontes pou vazei to alter.. sorry xaioxioa
axaxaxaxaxaxaxax kalo 3ypnhma kaname :lol:

rincewind2k
25-11-2003, 10:38
otan hmouna mikros eblepa mia seira me kati kswtika pou zousane mesa sta dentra kai forousan kati skoufia kai sto telos pethanane kai egw eklaiga.

apo kei kai pera den sygkinoumai eykola, eimai ligo gaidouri/anaisthitos. ante tha pw to requiem pou me afhse malaka

marianna2525
25-11-2003, 13:10
mia yperohi tainia einai ta "oneira" tou giaponezou akira kourosava.
to eho dei apeires fores kai panta sygkinoumai.
olos tyhaios, provalletai afto to savvato stis 23:45 stin et1.

kai mia pou epiasa tis "koultouriarikes" tainies tis evdomadas, sas systino na deite ton gamo tis marias braun, tou Fassbinder, tin paraskevi stis 23:45 pali stin et1.

no-celebration
25-11-2003, 15:35
Edward Scissorhands, The Green Mile... ayta

Amnesiac.
25-11-2003, 16:10
to aoratos erasths nomiza oti htan auth h seira me tsontes pou vazei to alter.. sorry xaioxioa

kai mena ston Norman pige to myalo mou kai parakseneytika. nomiza oti eimai o monos pou sygkeineitai me tin tragwdia tou.

nikodimos
25-11-2003, 17:23
mpolles eimai klapsiarhs

prwth xronika o kuklos twn xamenwn poihtwn

Magellan
26-11-2003, 01:24
se orismenes aposes anafer8ikan prosfetw kai to Patch Adams

rockavlon
26-11-2003, 01:42
eleos . egw ws trou klaiw sto telos tou el cid.

Kveldssanger
26-11-2003, 01:46

Katapliktiki tainia... Alla re gmt otan tin eixa parei na ti do, h kaseta itan entelos katestrammeni kai de mporesa na do olokliri tin teleytaia istoria... Prepei na to xanaparo kapoia stigmh...

enitharmon
26-11-2003, 02:50
otan hmouna mikros eblepa mia seira me kati kswtika pou zousane mesa sta dentra kai forousan kati skoufia kai sto telos pethanane kai egw eklaiga.
den ennoeis ekeini ti seira me ta kswtika nanous e? :( ekei pou sto teleutaio epeisodio syneiditopoiisan, oti megalwsan pia kai pigan mazi na pethanoun?.... :cry:

rincewind2k
26-11-2003, 13:26
den ennoeis ekeini ti seira me ta kswtika nanous e? :( ekei pou sto teleutaio epeisodio syneiditopoiisan, oti megalwsan pia kai pigan mazi na pethanoun?.... :cry:

nai re ayto lew! pikra :(

blue_limestone
26-11-2003, 13:55
Hearts in Atlantis
Den klaiw pote se tainia ektos apo otan imoun paidi, alla safti pou tin eida kai prosfata imoun xalia apo ti mesi kai meta...poly touching tainia kai vasismeni se vivlio tou Stephen King. Apodikniei poso antrwpinos einai o King, a kai o Anthony Hopkins tromeros.

morphine
26-11-2003, 14:03
gamw ta erga auto. To eixa dei meta th sunaulia queensryche sto londino. Asxeto alla efaga flas. :p

The_Emperor
26-11-2003, 14:10
poly "esoterikh tainia"...latreyo ton hopkins kai den eimai antikeimenikos kriths...trelainomai akomh kai na ton blepo na koitazei dixws na kanei tipota!
se ayth thn tainia paizei poly perissotero me to na menei adranhs kai akinhtos para me to na einai kinhtikos...ki ayto einai apodeiksh toy tromerou talentou toy...

marianna2525
26-11-2003, 15:12

Katapliktiki tainia... Alla re gmt otan tin eixa parei na ti do, h kaseta itan entelos katestrammeni kai de mporesa na do olokliri tin teleytaia istoria... Prepei na to xanaparo kapoia stigmh...

i teleftaia istoria einai i kalyteri, mia haroumeni kideia.
des to stin et1, i grapsto sto video (ego afto kano me oles tis metamesonykties tainies).

Dragonlord
26-11-2003, 16:42
Hearts in Atlantis
xmou eixa klapsei diavazontas to vivlio..h tainia oute me apogohteuse oute me 3etrelane

Gathema
28-11-2003, 04:55
Sweet November :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Titanikos
Braveheart
de thimamai alles twra
alla genikws sigkinoumai eukola,akoma kai se mh sugkinitikes tainies,kyriws otan eimai sunaisthimatika fragile(dld synexeia)

re mipws eimai gay? :lol:

Buddy Lackey
28-11-2003, 13:28
nai

Gathema
30-11-2003, 01:10
ksereis esy ap'auta

freak brother
30-11-2003, 07:01
son titaniko gelaga mou fanike toso asteia tainia :) siga mhn stenaxwrithw pou pethane o di caprios..ixaixaixai

freak brother
30-11-2003, 07:03
htan h seira pou oi nanoi eixane paei sthn ellada na paroun meros stous nano-olumpiakous kai ta ellhno-nanakia foragan foustanelitses??

cancer
30-11-2003, 15:14
dead poets society
american history x
artificial intelligence (gia kapoio logo?)
requiem for a dream
johnny got his gun opwsdipote...

eleos oxi to shitty of angels.

StationEleven
30-11-2003, 16:10
e an de se aggi3e tote eisai pagokolona sorry kiolas
apo kei kai pera symfwnw apolyta gia to american history x (isws h pio fav mou tainia)

Dragonlord
30-11-2003, 17:36
gia tis dyo xamenes wres apo th zwh sou?

to city of angels einai apo tis xeiroteres "kalogyrismenes" tainies pou exw dei ever.saxlo
cancer des to germaniko panw sto opoio vasisthke,to opoio twra de 8ymamai pws legetai.aristourghma kanonika

morphine
30-11-2003, 18:10
son titaniko gelaga mou fanike toso asteia tainia :) siga mhn stenaxwrithw pou pethane o di caprios..ixaixaixai

hahah ki egw gelaga ston titaniko otan to eixame dei sto cinema. Vevaia otan eixa gurisei spiti eixa meinei MALAKAS kai skeftomouna sunexeia th skhnh pou vu8izetai to ploio kai paizei mia apo tis PIO TELEIES MOUSIKES ever.-

Kveldssanger
30-11-2003, 19:12
Vasika dragonlord oi xamenes ores apo to A.I. itan parapano apo dyo... Eidika ekeino to teleytaio misaoro itan.... :? :? :?

cancer
30-11-2003, 20:18
gia tis dyo xamenes wres apo th zwh sou?

to city of angels einai apo tis xeiroteres "kalogyrismenes" tainies pou exw dei ever.saxlo
cancer des to germaniko panw sto opoio vasisthke,to opoio twra de 8ymamai pws legetai.aristourghma kanonika
den ksero, eilikrina. to paidaki-rompotaki me eixe sigkinisei tote (otan 8imi8ika oti itan rompotaki, neuriasa me ton eauto mou). sto telos omws to paratrabiksan.

ksexasa na anafero to forrest gump? eleos mou. fdsafds

to city of angels exei prooptikes logw ipothesis, alla einai poly nw8ro kai glikanalato.
otan 8imi8eis pos legetai, epeidi se ena misawro to pc ksekinaei gia patari, stelneis ena sms. 'stw.

Buddy Lackey
30-11-2003, 20:58
afto edw leei o Drag:
http://us.imdb.com/title/tt0093191/
epishs http://www.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=645

The_Painless
30-11-2003, 21:47
Για πολλά γέλια ο Τιτανικός. Η μουσική τι να πει; Αν η ταινία είναι μάπα, η μουσική θα την κάνει να βλέπεται;
Εχω να συγκινηθώ τόσο καιρό με ταινία....
/me συγκινείται περισσότερο βλέποντας live, βλ. το υπέρτατο Recital of the Script των Marillion.

cancer
30-11-2003, 22:22
molis parigila ta ftera tou erota. btw neuriazo otan zitao tetoious titlous, fantasou ti 8a skeftontai.

Angrafan
01-12-2003, 02:36
To shawshank redemption. H skini me ton gerako stadar se kanei na plantazeis sto klama

morphine
01-12-2003, 04:18
/me συγκινείται περισσότερο βλέποντας live

Paul McCartney - Back in the US

trela klammata omws

MoRmEnGiL
01-12-2003, 07:37
e 8a gelasei ki o ka8e pirakmenos me ta posts mou.. :P
katarxhn ki egw eixa ri3ei apeiro klamma me ta 3wtika to kartoun..an 8ymamai kala sto telos ginontai dentra k "pe8ainoun" etsi..
apo taineies mou ta skasane poly synais8hmatika arketes..
green mile,requiem for a dream,dead poets society..
mh gelate,alla egw eklapsa otan prwtoeida to Captain hook me ton dustin hoffman kai ton robin williams,sth skhnh pou feugei o pan kai apoxaireta ta lost boys.. :P kai sta 2 lord of the rings as well..sto 1 me thn ptwsh tou gandalf (paidiko apw8hmeno auto,to ti klama eixa ri3ei mikros se auto to shmeio tou bibliou..delegete.. :P) kai sto 2 me thn ermhnia tou gollum..pwpw..shemra eblepa ta appendicces tou extended tou TTT kai dakrysa pali me to gollum.. :~) o teleutaios twn moikanwn episeis me eixe kanei na dakrysw,ki akoma me kanei ka8e fora pou to blepw..eidika ekeino to telos...pwpw... kai to edward scissorhands,xalara..to hearts in atlantis to misw..to brady pou to eida htan apo ta pio gamhmena bradya ths zwhs mou..giati to allo prwi xwrisa :P

Dragonlord
25-12-2003, 19:55
Σήμερα έκλαψα στο Πόκεμον:Η Ταινία στην τελική σκηνή που
:spoiler:
"πεθαίνει" ο Ας και ο Πίκατσου προσπαθεί μάταια να τον επαναφέρει με ηλεκτροσόκ.. :cry:

cancer
25-12-2003, 20:05
"dude, you're sick"

enitharmon
25-12-2003, 23:07
pethainei o As????? :shock:

lo pleon de tha ksanantrapw epeidi klaiw gia mia tainia.... tha skeftomai ton Drago kai tha pairnw tharros! :D

btw, teleutaia fora pou eklapsa itan sto RotK, me to pou edeikse to The End kai arxise na deixnei to casting....

Buddy Lackey
26-12-2003, 00:11
peri ROTK, opws leei o master nicodemus, egina maddi_laki sto tragoudi tou pipin (o pipin den itan aftos?) se sindiasmo me tin epithesi - aftoktonia twn ligwn gondorianwn stin osgiliath.
stin idia tainia , se kati stixous pou appagelei/tragoudaei i arwen mprosta sto narsil.

Amnesiac.
26-12-2003, 16:30
oi antres den klaine.

FIXXXER
26-12-2003, 19:24
Xalara sto In The Name Of The Father kai sto One Flew Over The Cuckoo's Nest tou Milos Forman (ki oxi tou malaka tou Cubrick gamoto mou poios malakas ta berdeuei?!?!). Duo apo tis agapimenes mou tainies profanos gia to oti me suginoun. Episis sto Patch Adams pou eipe o Magellan kai se polla alla pou tora de boro na skefto.

Me suginei kai to videoclip tou One, alla auto den einai gia false metallers, einai gia trou metallers. Etsi prepei.

Taken my sight
Taken my speech
Taken my hearing
Taken my arms
Taken my legs
Taken my soul
Left me with life in heeeeeeeeell[/u]

rincewind2k
26-12-2003, 19:28
e des kai to johhny got his gun

FIXXXER
26-12-2003, 19:30
To skeftika re ti nomizeis, alla de leei. Me to videoclip prepei na lioneis.

MoRmEnGiL
27-12-2003, 08:38
Pe8ainei o ash?!?!?! k deixnei ton pika-boy na prospa8ei na ton syneferei me hlektrosok..??e den thn blepw auth thn taineia..8a psyxoplakw8w.. :~(

PS:Sobara milaw,oxi eirwnika..