PDA

View Full Version : ti akoute otan...

Amnesiac.
24-11-2003, 16:36
...ksypnate prwi kai prepei eite na pate sti douleia eite sti sxoli, exete koimithei elaxista kai den exete oreksi gia polla polla, poso mallon na kanete mathima/na doulepsete. koinws, alli mia skata mera ksimerwnei.
ti akoute se tetoia periptwsi?

twra teleytaia (apo simera dld, prwto mathima gia fetos) goustarw asxima na akouw to "irony is a dead scene" twn The Dillinger Escape Plan.
ena EP 18 peripou leptwn pou aisthanesai ti mousiki pou periexei na gemizei kathe kytaro tou egkefalou sou.
pragmatika anazwogonitiki.
xwris ypervoli, vlepeis ton kosmo me allo mati ystera apo tin akroasi tou (me discman se dynati entasi kata protimisi). album empeiria pou tairiazei apolyta stin katastasi pou sas periegrapsa.

gia peite tis dikes sas mousikes epiloges.

Kveldssanger
24-11-2003, 16:41
Synithos oti vro mprosta mou... An kai to teleytaio kairo to proi synithos tha anoixo radiofono na akousoume kai kamia eidisi... Kata ta alla sto dromo gia ti sxoli paizoun diafora.... Loipon to exo parathrhsei oti oi proines diadromes eynooun tin akroasi diskon kathos einai toso varetes pou anagkastika prosexeis ti mousiki... Kapos etsi ektimisa kai to teleytaio Anathema mia vroxeri mera pou pigaina sti douleia :P

Buddy Lackey
24-11-2003, 16:42
Gamma Ray to "Land Of The Free" 'h Spiritual Beggars

Giorgos
24-11-2003, 16:44
Tin teleytaia fora pou katevika sxoli akouga to "The Remote Part" twn Idlewild...

StationEleven
24-11-2003, 16:45
gamma ray lol tous akoune akoma autous? :lol:
otidhpote tragoudaei o anselmo kata protimish superjoints
the best

Buddy Lackey
24-11-2003, 16:50
e osoi den einai toso ivol magkes me "hate their inner names", mporei kai na tous akoune

VirusXI
24-11-2003, 16:57
Static-X 'h heavyrockies...
k shmera pou arxise akrivws etsi (routina pleon) evala Muse kitanorea epishs 8)

Chopped In Half
24-11-2003, 17:08
Τις τελευταίες μέρες σε αυτήν την περίπτωση άκουγα το My Lost Lenore των Tristania. Και γενικά κάτι gothic ταιριάζει στην περίσταση.

After Dark
24-11-2003, 17:15
Kati se AOR stylaki,toulaxiston mexri na piw ton miso kafe kai na kanw kana 2 tsigara.Talisman h' Harem Scarem h' se pio hard rock,opws The Cult.

The_Emperor
24-11-2003, 17:16
Synithos oti vro mprosta mou... An kai to teleytaio kairo to proi synithos tha anoixo radiofono na akousoume kai kamia eidisi... Kata ta alla sto dromo gia ti sxoli paizoun diafora.... Loipon to exo parathrhsei oti oi proines diadromes eynooun tin akroasi diskon kathos einai toso varetes pou anagkastika prosexeis ti mousiki... Kapos etsi ektimisa kai to teleytaio Anathema mia vroxeri mera pou pigaina sti douleia :P

proi proi stantar radiaki kai malista sport fm opou oi typoi aporo pou briskoun thn oreksh kai lene tis apeires malakies...pantws mesa se aytes akous kai tipota eksypno kai skaei kana xamogelo sta xeilh sou
molis ftasw douleia tha paiksei kati se styl queensryche kana prog rock...hrema pragmata

StationEleven
24-11-2003, 18:04
ivol :lol:
btw kalo 3ypnhma se tetoies faseis einai kai to ntepouto twn haunted

psychotron
24-11-2003, 18:24
sigoura oxi kati na me tsitwsei. den yparxei periptwsh na doulepsw swsta an paw sthn tsita. kati (gia mena) xalarwtiko. Stevie Ray Vaughan as poume h kati paraplhsio.
PS:eite exw koimh8ei kala eite oxi, h deutera to prwi einai panta skata.

The_Painless
24-11-2003, 18:33
Otan eimai katw einai panta tetoia mera. Kai sxedon panta 3ekinaei me radio gia na doume ti paizei.
Edw, analoga ti mera einai. Tis teleutaies meres akouw polu ena cd me mousikh apo to Peru kai 3ekinaei sxetika kala h mera.

WoTaN
24-11-2003, 19:29
Tis teleutaies meres me to Socialized Hate twn Atrophy.
Genika oti katsei.
Uparxoun kai meres pou prin ksipnisw skeftomai ti thelw na akousw (ston upno mou ena prama :D)

Station siga,sou fige o pontos.

freak brother
24-11-2003, 21:56
sepultura orgasmatron na rthw sta isa mou .. kana defender... kai meta tpt asian dub foundation na mpoume se enan rythmo h tpt apo ta palia ton hellacopters

The Sentinel
24-11-2003, 22:05
Ta panta.Eidika an eimai exalli, opws simera to prwi, to thrash epivalletai.-

StationEleven
24-11-2003, 23:04
kati wotan kai sia allh douleia den exete apo to na asxolhste mazi mou?
tsou re lakides :P

lost_icon
25-11-2003, 00:42
akousmata sto styl twn lake of tears einai oti prepei gia to mornin,opws kai kana beat na goustaromene (covenant,vnv nation kai loipa),shmera to prwi p.x. me to pou ksypnhsa evala to soundtrack tou matrix :D

morphine
25-11-2003, 04:08
me th mousikh trww kollhmata kai an mou katsei na akousw kati 8a to akouw mexri na to vare8w. Opote o,ti wra ths hmeras kai na einai 8a akouw to sugkekrimeno pragma. So den exw kati sugkekrimeno pou protimw na akouw to prwi- o,ti akouw ekeinh thn periodo
autes tis meres akouw polu aerosmith

marianna2525
25-11-2003, 12:15
me to pou tha xypniso, thelo amesos na pio kafe kai na kano 3 tsigara koitazontas ti thalassa kai horis na akouo tipota.
afou etoimasto, psahno na vro kana hard/heavy cd gia to aftokinito.
i kalyteri ektonosi einai to sometimes i feel like screaming, lol, eidika tis meres pou kano mathima kai eho na iremiso ta thiria (arsenika ta perissotera, se polytehniki doulevo) :P

Magellan
25-11-2003, 14:24
tipota sigekrimeno
ton teleutaio kairo perisotero theater (to kainourgio) kai PL

no-celebration
25-11-2003, 15:30
egw otan ksipnaw prwi kai exw mia writsa mono gia na piw ena kafe sta grhgora kai meta sxolh, exw mono mia epilogh. Agnow otidhpote exei na kanei me "dark" mousikh poy mporei na se balei se skepseis kai bazw soundtrack epikwn tainiwn. Lord of the Rings (Howard Shore) kai Conan the Barbarian (Basil Poledouris) kanoun th "douleia" tous. Ante pote tha bgei kai to The Last Samurai tou Hans Zimmer.

Amnesiac.
26-11-2003, 00:46
to diko mou "ti akoute otan..." thread exei pio polla posts.
parte tarxidia mou. \m/

morphine
26-11-2003, 00:53
hmoun 1000% sigourh oti eixes grapsei auto

MoRmEnGiL
27-11-2003, 11:19
hellacopters? dillinger escape plan?ti akotue re KAFROI prwi prwi? :shock:
klassika adynatw na akousw mousikh otn den exw koimh8ei kai 3ypnaw gia na paw kapou..oso ligoterous hxous akouw toso kalytera..paliotera omws otan phgaina frontisthrio kentro kai shkwnomoun 6:30 kai 7-8 hmouna sto bus gia e3arxeia,akouga poly to for all tid twn dimmu.. :ggrin:

Raven Lord
27-11-2003, 12:07
πάντα ξυπνάω τελευταία στιγμή, οπότε το μόνο που προλαβαίνω, είναι να ντυθώ και να φύγω για δουλειά. εξάλλου, ο αδερφός μου κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο, οπότε...

Irodis
27-11-2003, 12:32
Egw synhthos kati se nightwish h gathering alla shmera periergos evala accept :shock: