View Full Version : PALI GAMHSE O IRON MIKE
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης διατήρησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία των 70 κιλών του kick boxing καθώς νίκησε κατόπιν ομόφωνης απόφασης των κριτών τον Τούρκο Μουράτ Ουστουνολανέρ.
Ο αγώνας που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μάλιστα υπό την παρουσία 12 χιλιάδων ένθερμων υποστηρικτών του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης που έδειξε εξ' αρχής πως θα έιχε ένα εύκολο βράδυ δεν κατάφερε να βγάλει νοκ άουτ τον Τούρκο διεκδικητή ο οποίος άντεξε το αδιάκοπο σφυροκόπημα για πέντε γύρους.
Μετά τον πέμπτο γύρο οι τρεις κριτές της αναμέτρησης ανέδειξαν το9ν Ζαμπίδη ομόφωνα νικητή και 12 χιλιάδες θεατές τον αποθέωσαν . "Δεν ήμουν όσο καλός ήθελα και όσο θα μπορούσα να είμαι γιατί δεν γνώριζα καλά τον αντίπαλο μου. Υπήρχε και ένα σχετικό άγχος καθώς είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι μπροστά σε τόσο κόσμο. Ευχαριστώ τον κόσμο και επόμενος στόχος μου είναι το Κ1 στην Ιαπωνία τον επόμενο μήνα", δήλώσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής μετά το τέλος της αναμέτρησης.
http://www.klik.gr/201/zambidis/1.gif
ton zampise sto ksilo ton tourko :lol: :lol: :lol:
nothingman
07-06-2005, 15:35
μου φαίνεται αχώνευτος, συν ότι τον θεωρώ μια κοντή έκδοση του Σουγκλάκου (υποθέτω ότι το επόμενο "θύμα" του θα είναι Σκοπιανός..)
Mitsmann
07-06-2005, 15:50
οτι ειπε ο Ναθινμαν....πιθανον κι ολα αυτα να ναι σαν τις μαχες του κατς χελ γιεα!!!!
oxi kai to kick boxing kats
eleos
Mitsmann
07-06-2005, 15:57
Χμ, το πολυ πολυ να κανω λαθος, αλλα επαιξε τον τελικο με 12.000 κοσμο εναντια σε Τουρκο μες την Ελλαδα....χεχ, δε "βρωμαει" λιγο ?
oxi giati persi to phre mesa sth tourkia
allazei xwra h diorganwsh ka8e xrono
regularpaul
07-06-2005, 16:01
Οποιοσδηποτε κανει αθλητισμο σε τόσο υψηλο επιπεδο - ακομα και σε αθληματα με χαμηλοτερη προβολη - έχει τον απόλυτο σεβασμό μου. Κρίμα που η εικόνα που έχει σχηματίσει γυρω του είναι τόσο μα τόσο αχώνευτη.
Μπηκελεει στο ρινγκ, γονατισε κι εκανε τον σταυρο του. asdfsdf
re trela8hkate teleiws?
pou to kako?
nothingman
07-06-2005, 16:04
Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μία διοργάνωση (και κατ'επέκταση ένα "άθλημα") όταν ο τίτλος του Παγκ. Πρωταθλητή κρίνεται ανάμεσα στο Iron Maiden Mike και τον τύπο που έστειλε η τουρκική ομοσπονδία (αν υπάρχει δλδ αυτό το πράγμα) την τελευταία στιγμή, αφού ο Τούρκος που ήταν κανονικά να λάβει μέρος, ακύρωσε τη συμμετοχή του δυο μέρες πριν;...
Γιατί έπρεπε να είναι οπωσδήποτε να είναι Τούρκος ο αντίπαλος;
Ποιοι ήταν οι 12 χιλιάδες που πήγαν; (είχαν καμία σχέση με ...γκουχ γκουχ... "συνδέσμους Εθνικών μας ομάδων"; )
απλά λέω, ότι:
α. δε νομίζω ότι είναι και τόσο καθαροί οι αγώνες, και εννοώ και από τις δυο πλευρές του θέματος (στημένοι/αναβολικά)
β. τραβάει περισσότερο ότι κέρδισε κάποιον Τούρκο, παρά ότι κέρδισε
και στα δυο points οι Σουγκλακικές επιρροές είναι εμφανείς
:fear:
regularpaul
07-06-2005, 16:11
S11, αν εννοείς πού είναι το κακό στο να κάνεις τον σταυρό σου, προφανώς πουθενά. Κάνε τον όμως στα αποδυτήρια πριν βγεις για τον αγώνα και όχι επιδεικτικά μπροστά σε 12.000 (εκ των οποίων πολλοί φορούσαν t-shirts για χαμένες πατρίδες κλπ) με Τούρκο αντίπαλο. Εκεί ξεφεύγει το πράγμα από την πίστη και γίνεται κάτι άλλο.
Κατά τα άλλα, ξαναλέω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει τον απόλυτο σεβασμό μου επειδή είναι μεγάλος αθλητής.
dyingfreedom
07-06-2005, 16:13
Θα δείρει ο Τούρκος τον Σουγκλάκο;
Μνημειώδεις αφίσες :lol:
iron mike είναι μόνο ο Portnoy :-o
enitharmon
07-06-2005, 19:40
Iron Mike είναι εδώ και χρόνια ο Mike Tyson
Angrafan
07-06-2005, 21:16
ante kai tou xronou na ton doume UFC
soulless9
07-06-2005, 21:23
ETS ETS!!! UFC
psychotron
07-06-2005, 23:32
Δεν ξέρω αν "βρωμάει" κάτι όπως είπατε μερικοί, πάντως
ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει τον απόλυτο σεβασμό μου επειδή είναι μεγάλος αθλητής.
αυτό.
enitharmon
07-06-2005, 23:53
ξέρει κανείς πόσα "παγκόσμια" πρωταθλήματα υπάρχουν στο kick boxing; Στο μποξ είναι 4-5 (τα γνωστά μόνο)
...
Μπηκελεει στο ρινγκ, γονατισε κι εκανε τον σταυρο του. asdfsdf
exw tin entypwsi oti ayto to kanei panta o sygkekrimenos a8litis. einai opws oi podosfairistes pou kanoun ton stayro tous mpainontas sto gipedo.
kai den prepei na ksexname kai to "aitima" pou eixe kanei gia symmetoxi stous olympiakous stin katigoria tou sto box (me sigouro xryso ennoeitai), alla tou eipane na dwsei prokrimatika kai telika den pige (toulaxiston ayti einai i istoria pou exei bgei pros ta eksw).
ton zampidi ton gnorisame apo to deltio tou star arxika. mazi tou pleon asxolountai ola ta deltia, kati pou skotwnei tis ipopsies mou oti o a8litis autos einai moufa se ena a8lima trexagureue kai mia katigoria tis plakas. =megalos a8litis.
klasikos ellinoaustralos (agapo tin patrida mou oso tipota + thriskeia + oikogeneia ("an mou tin peiraksoun mono 8a deiro kosmo").
ton 8eoro ipokriti. de ginetai enas anthropos na xei tosi orgi mesa tou kai na dernei alipita toso kosmo kai stis sinenteukseis na nai "ti kalos anthropos pou eimai :D". i viaiotita sto xaraktira tou kanei kra (kra kra, zampidi paidara. kra kra kra. palaistara!)
Ο Ζαμπίδης ήταν γνωστός πολύ πριν αυτά με τον Τούρκο (τουλάχιστον σε όσους έχουν ασχοληθεί με κάποια πολεμική τέχνη/παρόμοιο άθλημα στην Ελλάδα).
Πάντως από όσο μου έχουν πει άτομα που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα, είναι πράγματι έτσι ήρεμος και οκ άτομο.
PS: Ναι ξέρω, το Kick Boxing είναι πιο πολύ άθλημα παρά πολεμική τέχνη (εάν είναι κιόλας καθόλου..).
ton zampidi ton gnorisame apo to deltio tou star arxika. mazi tou pleon asxolountai ola ta deltia, kati pou skotwnei tis ipopsies mou oti o a8litis autos einai moufa se ena a8lima trexagureue kai mia katigoria tis plakas. =megalos a8litis.
klasikos ellinoaustralos (agapo tin patrida mou oso tipota + thriskeia + oikogeneia ("an mou tin peiraksoun mono 8a deiro kosmo").
ton 8eoro ipokriti. de ginetai enas anthropos na xei tosi orgi mesa tou kai na dernei alipita toso kosmo kai stis sinenteukseis na nai "ti kalos anthropos pou eimai :D". i viaiotita sto xaraktira tou kanei kra (kra kra, zampidi paidara. kra kra kra. palaistara!)
maresei pou ton ksereis toso kala ton zampidi ti pisteyei pws einai o xaraktiras tou kiola ayta apo deltia eidhsewn....
ton ksero, hmastan mazi nipiagogeio.
re eleos exei kanei toses kai toses diloseis ki exei dosei arketes sinenteukseis. to profil pou plasarei einai ena. i dont buy it.
plus, den eipa oti spaei vitrines ston eleuthero tou xrono.
Antrikos
12-06-2005, 15:02
me ayth th logikh osoi asxolountan me athlimata me ksylo eprepe na einai sesshmasmenoi kakopoioi..allh symperifora otan mpainei mesa sto ring,(sto katw katw apo kei bgazei to pswmi tou) kai allh sthn normal zwh tou...
An dn htan hremos sthn real life tha milagame gia psyxologika anisoropo atomo....