Log in

View Full Version : Gamhmenh ellhnikh skhnh...

Pages : 1 [2]

Acid Baby
04-06-2005, 23:02
χμ αναρωτιέμαι γιατι θεωρείτε οι Aphrodite's Child ΔΕΝ κάναν διεθνή καριέρα , τη στιγμή που απόλαυσαν φήμη ίση με πολλά γκρούπ που ακούτε (ok δεν ήταν και οι Metallica).

Amnesiac.
04-06-2005, 23:03
χμ αναρωτιέμαι γιατι θεωρείτε οι Aphrodite's Child ΔΕΝ κάναν διεθνή καριέρα , τη στιγμή που απόλαυσαν φήμη ίση με πολλά γκρούπ που ακούτε (ok δεν ήταν και οι Metallica).

a nai! ksexasa ayto to anerxomeno group pou molis prosfata kykloforise to prwto tou cd single!! ti vlakas!!

Acid Baby
04-06-2005, 23:05
χμ οκ αν δε μιλάμε για έβερ είπα μαλακία. Αλλα νόμιζα οτι μιλάμε για έβερ. Δε ξαναποστάρω σε αυτό το τόπικ ,δε με θέλει.

VirusXI
04-06-2005, 23:05
Είναι γεγονός όμως ότι κανείς δεν έχει καταφέρει κάτι σημαντικό οπότε δε βλέπω που είναι η χαζομάρα στο ποστ του αμνίζιακ.

Επίσης το αν βγαίνουν τα ελληνικά γρουπς στο εξωτερικό έχει να κάνει με το θέμα του θρεντ και δε νομίζω ένα όνομα που θα είχε τύχει σοβαρής ανταπόκρισης έξω να μην άξιζε κιόλας.

cybernaut 667
04-06-2005, 23:24
αμνιζιακ δεν σε ξερω, δεν τρεχει κ τιποτα, απλα εισαι λιγο χαζουλης.Απο τα λεγομενα σου κρινω παντα ε. κ αφου εισαι σε φανερα μειονεκτικη θεση μετα απο οσα ελεγς ο ρεγκιουλαρ εξακολουθεις να επιμενεις .. χαζομαρα..
κ εισαι ακριβως το παραδειγμα που θα περιγραψω παρακατω..
κ ενω ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν θα μπω στα τζενεραλ ντισκασιον (γιατι ο εριστικος μου τροπος ξεσηκωνει κοσμο κ αλλωστε η μαλακια παει συννεφο) εκανα την βλακεια κ μπηκα.

μια φορα ημουν επιβατης στο χαι σπιντ να παω σαντορινη κ λεω στον τυπο που ηταν διπλα μου κ δουλευε εκει οτι ολοι οι καδοι ειναι γεματοι , να τους αδειασουν.
- ε , στην ελλαδα ζουμε τι περιμενεις .. ηταν η απαντηση.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΘΕΛΩ ΗΛΙΘΙΕ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ

ρωτησα τον παυλο που να παω τις μπαταριες για ανακυκλωση αφου ειναι τρομερα καταστεπτικες για το εδαφος, μου λεει δεν ξερω, καλα θα τις παω στον γερμανο του λεω .
κ ξερεις τι θα τις κανει ο γερμανος απανταει , θα τις παει κανονικα στα σκουπιδια.
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ , ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ γιατι αυτο κρινω σωστο. Αν μπεις στο παιχνιδι αυτης της λογικης το χεις χασει απο νωρις το παιχνιδι.

η δυναμη του ενος κυριοι.

τα παντα ειναι απορεια διαδοχικων κ αλυσιδωτων αντιδρασεων. Ποτε δεν μπορεις να ξερεις αν θα επηρεασεις αρνητικα ή θετικα τον κοσμο τουτου. επιλεγω το θετικα.

προσπερνας , μπαινεις δεξια. αξιωμα. πρεπει να σου γινει βιωμα κατι τετοιο , να ειναι μηχανικη αντιδραση ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.να μην κορναρεις στα φαναρια γιατι το εκανε κ ο αλλος. για την ομαλοποιηση πολλων καταστασεων που στην τελικη διευκολυνει κ εμας τους ιδιους.μπορει ο απο πισω να το δει κ να το συνειδητοποιησει .αυτο περναει απο το χερι μου. Τον εαυτο μου πρεπει να αλλαξω , μονο σ αυτον εχω 100% αρμοδιοτητα. το αν
ο αλλος ειναι γιδι κ κραταει την αριστερη απο γλυφαδα για να στριψει στο συνταγμα ειναι κατι που με τσαντιζει απεριοριστα, τι να κανω να τον πλακωσω στις σφαλιαρες ή να κανω το ιδιο μ αυτον?
το αν ο αλλος δεν παει στις ελληνικες μπαντες γιατι ειναι σκατα πως το αντιμετωπιζεις? κανεις οτι περναει απο το χερι σου. φτιαχνεις το μονολιθ κ γραφεις συνεχως για την ελληνικη σκηνη , γεμιζεις το slsk με nightstalker + lord13 klp , κ για μια συναυλια που δεν παει αυτος εσυ πας σε δυο.

symposium_lexotanil
04-06-2005, 23:30
file xristi cybernaut 667,parolo pou eimai mazi sou 100% sxetika me to thema,fainesai toso gloiodis kai sixamenos etsi pou les,pou den mporo para na sou po
ISA RE KARAGKIOZI

cybernaut 667
04-06-2005, 23:37

a nai! ksexasa ayto to anerxomeno group pou molis prosfata kykloforise to prwto tou cd single!! ti vlakas!!

για ever μιλαμε κ αυτο ειναι φανερο. κ αλλωστε γιατι λες ΟΥΤΕ ΜΙΑ αφοθ απο μονος σου απεκλεισες τους rotting christ. επισης ειναι κ οι septic flesh, necromantia, echo tattoo κ.α
αλλα λεω κ παλι οτι δεν ειναι μετρο συγκρισης το αν εχουν ακουστει εξω.

Aphrodite's Child , plj band εχουν δισκους που μουσικοφιλοι πληρωνουν κ 400Ε για να τους αποκτησουν κ εχουν οχι απλως τεραστιο ονομα αλλα κ παγκοσμια επιρροη.
επισης το γεγονος οτι διαφοροι καλλιτεχνες του στυλ
Aphrodite's Child , ντεμης ρουσος, νανα μουσχουρη , μαρια καλας , χρειαστηκε να φυγουν εκτος ελλαδος για να αποκτησουν την τεραστια φημη τους κ να αναγνωριστει το τρομερο ταλεντο τους , ειναι αποδειξη οτι πολυ απλα δεν ειχαν το κοινο εδω.. επειδη ηταν ελληνες..επειδη εδω δεν ειχαν τυχη διοτι εμεις οι ιδιοι δεν μπορουμε να τους υποστηριξουμε. αρα γυριζει ΠΑΛΙ σε σενα το μπαλλακι αμνηζιακ κ σε οσους μιλανε για 'σκατα'..
ας ειμασταν σωστοι κ μαγκες κ θα βλεπαμε ποσο τεραστια διεθνη καριερα θα χαν κανει οι last drive k παρα πολλοι αλλοι.

κ συγνωμη που διχαζω αντι να ενωνω

cybernaut 667
04-06-2005, 23:43
symposium_lexotanil
εχεις δικιο οτι κ να πεις για μενα , πασο.
απλα ειναι το στυλ μου.
γενικα ειμαι πολυ φιλικος απλα στα forums μιλαω συνεχως σε τετοιο υφος. ΄Ρ

btw παιζεις το symposium lexotanil γαμω τα ντεμο. κ το skotos aenaon. εκει παιζεις? υπαρχετε ακομα ?

Amnesiac.
04-06-2005, 23:50
αμνιζιακ δεν σε ξερω, δεν τρεχει κ τιποτα, απλα εισαι λιγο χαζουλης.Απο τα λεγομενα σου κρινω παντα ε. κ αφου εισαι σε φανερα μειονεκτικη θεση μετα απο οσα ελεγς ο ρεγκιουλαρ εξακολουθεις να επιμενεις .. χαζομαρα..
κ εισαι ακριβως το παραδειγμα που θα περιγραψω παρακατω..
κ ενω ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν θα μπω στα τζενεραλ ντισκασιον (γιατι ο εριστικος μου τροπος ξεσηκωνει κοσμο κ αλλωστε η μαλακια παει συννεφο) εκανα την βλακεια κ μπηκα.

μια φορα ημουν επιβατης στο χαι σπιντ να παω σαντορινη κ λεω στον τυπο που ηταν διπλα μου κ δουλευε εκει οτι ολοι οι καδοι ειναι γεματοι , να τους αδειασουν.
- ε , στην ελλαδα ζουμε τι περιμενεις .. ηταν η απαντηση.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΘΕΛΩ ΗΛΙΘΙΕ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ

ρωτησα τον παυλο που να παω τις μπαταριες για ανακυκλωση αφου ειναι τρομερα καταστεπτικες για το εδαφος, μου λεει δεν ξερω, καλα θα τις παω στον γερμανο του λεω .
κ ξερεις τι θα τις κανει ο γερμανος απανταει , θα τις παει κανονικα στα σκουπιδια.
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ , ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ γιατι αυτο κρινω σωστο. Αν μπεις στο παιχνιδι αυτης της λογικης το χεις χασει απο νωρις το παιχνιδι.

η δυναμη του ενος κυριοι.

τα παντα ειναι απορεια διαδοχικων κ αλυσιδωτων αντιδρασεων. Ποτε δεν μπορεις να ξερεις αν θα επηρεασεις αρνητικα ή θετικα τον κοσμο τουτου. επιλεγω το θετικα.

προσπερνας , μπαινεις δεξια. αξιωμα. πρεπει να σου γινει βιωμα κατι τετοιο , να ειναι μηχανικη αντιδραση ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.να μην κορναρεις στα φαναρια γιατι το εκανε κ ο αλλος. για την ομαλοποιηση πολλων καταστασεων που στην τελικη διευκολυνει κ εμας τους ιδιους.μπορει ο απο πισω να το δει κ να το συνειδητοποιησει .αυτο περναει απο το χερι μου. Τον εαυτο μου πρεπει να αλλαξω , μονο σ αυτον εχω 100% αρμοδιοτητα. το αν
ο αλλος ειναι γιδι κ κραταει την αριστερη απο γλυφαδα για να στριψει στο συνταγμα ειναι κατι που με τσαντιζει απεριοριστα, τι να κανω να τον πλακωσω στις σφαλιαρες ή να κανω το ιδιο μ αυτον?
το αν ο αλλος δεν παει στις ελληνικες μπαντες γιατι ειναι σκατα πως το αντιμετωπιζεις? κανεις οτι περναει απο το χερι σου. φτιαχνεις το μονολιθ κ γραφεις συνεχως για την ελληνικη σκηνη , γεμιζεις το slsk με nightstalker + lord13 klp , κ για μια συναυλια που δεν παει αυτος εσυ πας σε δυο.

eleos re cybernaut.

afou asxoleiste toso energa oloi me tin elliniki skini, tha prepe na exei arxisei na sas provlimatizei i apotelesmatikotita twn oswn kanete krinontas ek tou apotelesmatos panta, to opoio oloi gnwrizoume.

kai skeftomai egw san xazoulis pou eimai...otan edw kai 20 xronia kai vale oi syzitiseis peri ellinikis skinis aforoun akrivws sta idia pragmata, xwris na exei veltiwthei tipota, otan edw kai 20 xronia yparxei ayti i karamela tou kakou kosmou pou den agapaei ta ellinika mas sygkrotimata, e sorry kiolas alla an imoun sti thesi sou de tha aisthanomoun kai toso perifanos gia tin elliniki skini (mpantes) kai ton kosmo pou tin apartizei.

re gmt, wraia ola ayta gia tin aristeri lwrida kai tis mpataries ktl alla afou vlepete oti etsi einai o kosmos kai oi prospatheies sas DEN pianoun topo, e dokimaste kati diaforetiko kserwgw.

kai epeidi mallon se mperdepsa, ta pragmata gia mena einai apla.

(ta grafw kai me kefalaia gia xari tis aparaititis synaisthimatikis fortisis) :

AFOU VLEPETE OTI DEN ALLAZEI APOLYTWS TIPOTA, POTE KAI OTI O KOSMOS PARAMENEI SKATA KAI OLOI EINAI XAZOULIDES SAN KAI MENA, E RE POUSTI DOKIMASTE KATI DIAFORETIKO GIA NA KERDISETE TO ENDIAFERON TOU KOSMOU (mia kali idea tha itan na skasete kai na doulepsete, oxi esy proswpika, oi mpantes) KAI STAMATEISTE TI GKRINIA.

OTAN GINETE ANTHRWPOI KAI DEITE LIGO PIO EPAGGELMATIKA TIN OLI YPOTHESI, THA SAS DEIKSOUME ENDIAFERON.

proswpika exw varethei na akouw to klasiko "einai o,ti kalytero mporousame na kanoume me to budget pou eixame". E ANTE GAMITHEITE, DE SAS YPOXREWNEI KANEIS NA VGALETE DISKO OUTE NA PAIKSETE LIVE, AFOU TO KANETE POU TO KANETE MAZEPSTE LEFTA KAI KANTE TO KALA.

stamataw giati exei arxisei na liwnei to pagwto.

UmbilicalResidue
04-06-2005, 23:54
E ANTE GAMITHEITE, DE SAS YPOXREWNEI KANEIS NA VGALETE DISKO OUTE NA PAIKSETE LIVE, AFOU TO KANETE POU TO KANETE MAZEPSTE LEFTA KAI KANTE TO KALA.
αντιλαμβάνομαι τι λές περι προσπα8ειών αλλα εδώ
αξίζει μια :moutza:, σκέψου το καλύτερα και σταμάτα
να σκέφτεσαι σαν απλός πελάτης/καταναλωτής της σκηνής.

Amnesiac.
05-06-2005, 00:04
E ANTE GAMITHEITE, DE SAS YPOXREWNEI KANEIS NA VGALETE DISKO OUTE NA PAIKSETE LIVE, AFOU TO KANETE POU TO KANETE MAZEPSTE LEFTA KAI KANTE TO KALA.
αντιλαμβάνομαι τι λές περι προσπα8ειών αλλα εδώ
αξίζει μια :moutza:, σκέψου το καλύτερα και σταμάτα
να σκέφτεσαι σαν απλός πελάτης/καταναλωτής της σκηνής.

oops sorry, ksexasa oti oi ellines den exoun lefta san tous voreious, exoume kai to gamimeno to strato, episis ekei eksw to kratos stirizei tous mousikous, i mousiki didasketai sta sxoleia, i koinwnia einai pio anoixtomyali apenanti sto rok ktl

E STO MPOUTSO MOU. emena me noiazei MONO to apotelesma kai sopoion aresei.

VirusXI
05-06-2005, 00:07
κλασικέ μαλάκα έλληνα.
mpehaeha

Αυτά πέρι budget και προσπάθειας τα λεγα κ στο άλλο thread και συμφωνώ. Αλλά είπαμ, απ'τη μία πλευρά μόνο δε γίνεται τπτ.

cybernaut 667
05-06-2005, 00:10
ρε φιλε αμμιζιακ , ακριβως αυτο λεω ρε συ.
κατι θα αλλαξει αν θελουμε να το αλλαξουμε.
αν μεινουμε κολλημενοι τπτ δεν θ αλλαξει.
αν μεινουμε στο οτι ο κοσμος ειναι σκατα , ε να παραιτηθουμε κ να αυτοκτονησουμε ξερω γω. κ οι χιππις πουληθηκαν ενω πηγαν να αλλαξουν τον κοσμο , να πουληθω κ εγω?
για οσο τα καταφεραν ηταν ωραιοι κ επηρεασαν απειρους παντου,
εδειξαν οτι αν κατι ΜΠΟΡΕΙ να γινει.

τελικα ειναι οντως πολυ βαθυτερο το θεμα κ ειναι θεμα νοοτροπιας κ παιδειας ισως. δεν σοθ λεω τι να κανεις , ομως προσπαθω να εππηρεασω κ εσενα κ ολους οσους διαβαζουν να κανουν αυτο που θεωρω σωστο.

κ δεν ειναι οτι δεν εχει βελτιωθει τπτ, πολλα εχουν βελτιωθει.
οι προσπαθειες μας (μου) πιανουν τοπο γιατι αν μη τι αλλο καταφερνουν να κανουν εμενα να αισθανομαι καλυτερα. k oi nightstlker κ οι engine στειλανε σιντι στο sr.com κ εξαντληθηκαν σε 2 μερες. Μικρο κατορθωμα μεν , θα μου πεις αλλα κατι ειναι κ αυτο.

περηφανος (με την εννοια που το λες) δεν αισθανομαι αλλα ουτε κ μιζεριαζω.Σκεψου λιγο πανω σ αυτο, εχει μεγαλο βαθος κ τεραστιες προεκτασεις.

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

katwrimos
05-06-2005, 00:11
oops sorry, ksexasa oti oi ellines den exoun lefta san tous voreious, exoume kai to gamimeno to strato, episis ekei eksw to kratos stirizei tous mousikous, i mousiki didasketai sta sxoleia, i koinwnia einai pio anoixtomyali apenanti sto rok ktl

AFTO AKRIVOS einai to sosto attitude. STI MPOUTSA MOU ti provlimata exei o kathenas gia na vgalei CD. Ego agorazo opoio CD me ikanopoiei, an kapoios den mporei na piasei ta kritiria mou, den me endiaferoun oi dikiologies tou.

UmbilicalResidue
05-06-2005, 00:12
το αποτέλεσμα είανι συνισταμένη, αν δε σενδιαφέρουν οι συνιστώσες
τοτε σαφώς μπορείς να λές αν το αποτελεσμά σου αρέσει ή όχι
αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλάς για το πως προκύπτει.
Ακου και περίμενε να βγεί κάτι που να ταιριάζει στα γούστα σου
χωρίς πολλές γκρίνιες ή αποφάσισε να υποστηρίξεις συνολικά τη
σκηνή.

VirusXI
05-06-2005, 00:14
np Anal Cunt - συμφωνεί μαζί σου ο κατώριμος.

Amnesiac.
05-06-2005, 00:17
ρε φιλε αμμιζιακ , ακριβως αυτο λεω ρε συ.
κατι θα αλλαξει αν θελουμε να το αλλαξουμε.
αν μεινουμε κολλημενοι τπτ δεν θ αλλαξει.
αν μεινουμε στο οτι ο κοσμος ειναι σκατα , ε να παραιτηθουμε κ να αυτοκτονησουμε ξερω γω. κ οι χιππις πουληθηκαν ενω πηγαν να αλλαξουν τον κοσμο , να πουληθω κ εγω?
για οσο τα καταφεραν ηταν ωραιοι κ επηρεασαν απειρους παντου,
εδειξαν οτι αν κατι ΜΠΟΡΕΙ να γινει.

τελικα ειναι οντως πολυ βαθυτερο το θεμα κ ειναι θεμα νοοτροπιας κ παιδειας ισως. δεν σοθ λεω τι να κανεις , ομως προσπαθω να εππηρεασω κ εσενα κ ολους οσους διαβαζουν να κανουν αυτο που θεωρω σωστο.

κ δεν ειναι οτι δεν εχει βελτιωθει τπτ, πολλα εχουν βελτιωθει.
οι προσπαθειες μας (μου) πιανουν τοπο γιατι αν μη τι αλλο καταφερνουν να κανουν εμενα να αισθανομαι καλυτερα. k oi nightstlker κ οι engine στειλανε σιντι στο sr.com κ εξαντληθηκαν σε 2 μερες. Μικρο κατορθωμα μεν , θα μου πεις αλλα κατι ειναι κ αυτο.

περηφανος (με την εννοια που το λες) δεν αισθανομαι αλλα ουτε κ μιζεριαζω.Σκεψου λιγο πανω σ αυτο, εχει μεγαλο βαθος κ τεραστιες προεκτασεις.

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

nai ok, apo olous mas eksartatai, profanws omws oi oloi den endiaferontai na allaksoun tipota giati alliws tha eixe allaksei.

kai to oti mia mpanta me 15 xronia empeiria katafere na steilei ta cds sto stoner rock kai na eksantlithoun, an mi ti allo deixnei oti eimaste POLY pisw, an ayto to thewroume katorthwma.

proswpika de mizeriazw katholou, ayto pou lew einai aplo :

oi mpantes endiaferontai gia ton kosmo, o kosmos den endiaferetai gia tis mpantes, ara oi mpantes einai aytes pou prepei na kanoun kati gia na allaksei ayti i amfidromi sxesi.

oi mpantes DEN einai se thesi na apaitoun, o kosmos den tis exei anagki (i kai na tis exei, den to gnwrizei)

kai epeidi oi filotimes (pragmatika) prospatheies pou kanete oloi gia na anevei i elliniki skini DEN pianoun topo, e dokimaste kati diaforetiko mpas kai ontws allaksei kati.

carte dor.

Amnesiac.
05-06-2005, 00:21
το αποτέλεσμα είανι συνισταμένη, αν δε σενδιαφέρουν οι συνιστώσες
τοτε σαφώς μπορείς να λές αν το αποτελεσμά σου αρέσει ή όχι
αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλάς για το πως προκύπτει.
Ακου και περίμενε να βγεί κάτι που να ταιριάζει στα γούστα σου
χωρίς πολλές γκρίνιες ή αποφάσισε να υποστηρίξεις συνολικά τη
σκηνή.

prwton, de gkriniaksa egw. "eseis" mas ta prizete gia tin elliniki skini.

deyteron, de me endiaferei KATHOLOU to pws prokyptei to apotelesma, exw kathe dikaiwma na milaw gia to apotelesma efoson plirwnw gia na to akousw/dw.
an itan dwrean, tha elega "filotimi prospatheia, mpravo paidia".
apo ti stigmi pou i kathe poutsompanta poulaei 5 euro to skatodemo tis, e na pa na gamithei, starxidia mou an i tragoudistria gamithike me ton ixolipti epeidi den eixe lefta, emena me noiazei TO APOTELESMA KAI MONO.

gkegke?

cybernaut 667
05-06-2005, 00:33
δηλαδη οκ, δεν υπαρχουν κ μπαντες γερμανικες πχ που παιζουν γαμηστερα κ δεν τις ξερει ουτε η μανα τους? τοι οτι εχουν 15 χρονια πισω τους οι nighstalker τι διαφορα κανει ? για τους 'εξω' δεν ειναι απλα μια νεα μπαντα?

καταλαβαινω ακριβως αυτο που λες περι ποιοτητας κ δεν πρεπει να ειμαστε αφοριστικοι γιατι αυτο μας κλεινε πορτες.

φαντασου το ως εξης:
ειναι δυο κ συζητουν, ο ενας ρατσιστης , ο αλλος οχι.
ο ενας λεει οτι οι μαυροι ειναι υπανθρωποι - ο αλλος διαφωνει.
μα κοιτα την ιστορια του λεει, κοιτα αν καποιος μαυρος εχει εππηρεασει θετικα την ροη κλπ.
δηλ. ολοι οι μαυροι ειναι κατωτεροι? (ολα τα ασχετα παραδειγματα σημερα, αλλα ολα εχουν σχεση) κ p.s εχω πιει πολλα τσιγαρα.
ΟΜΩΣ την στιγμη που ο μη-ρατσιστης υποστηριξει τους μαυρους αφοριστικα - το χασε το στοιχηματακι.
οσες πιθανοτητες εχει ο ενας να ειναι μαλακας τοσες εχει κ ο αλλος.
μαυρος - λευκος, ελληνας -ξενος , το ιδιο μου κανει.
ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ

δεν σου λεω οτι ολες οι ελληνικες μπαντες σπερνουν, οπως δεν σπερνουν κ ολες οι σουιδικες. γιατι ομως να θεωρω την σουιδικη καλυτερη εν τη γεννεση,
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΩ-ΣΟΥΗΔΙΑ ?

S-11
05-06-2005, 00:36
Gamhmenh ellhnikh skhnh...

Amnesiac.
05-06-2005, 00:40
δηλαδη οκ, δεν υπαρχουν κ μπαντες γερμανικες πχ που παιζουν γαμηστερα κ δεν τις ξερει ουτε η μανα τους? τοι οτι εχουν 15 χρονια πισω τους οι nighstalker τι διαφορα κανει ? για τους 'εξω' δεν ειναι απλα μια νεα μπαντα?

καταλαβαινω ακριβως αυτο που λες περι ποιοτητας κ δεν πρεπει να ειμαστε αφοριστικοι γιατι αυτο μας κλεινε πορτες.

φαντασου το ως εξης:
ειναι δυο κ συζητουν, ο ενας ρατσιστης , ο αλλος οχι.
ο ενας λεει οτι οι μαυροι ειναι υπανθρωποι - ο αλλος διαφωνει.
μα κοιτα την ιστορια του λεει, κοιτα αν καποιος μαυρος εχει εππηρεασει θετικα την ροη κλπ.
δηλ. ολοι οι μαυροι ειναι κατωτεροι? (ολα τα ασχετα παραδειγματα σημερα, αλλα ολα εχουν σχεση) κ p.s εχω πιει πολλα τσιγαρα.
ΟΜΩΣ την στιγμη που ο μη-ρατσιστης υποστηριξει τους μαυρους αφοριστικα - το χασε το στοιχηματακι.
οσες πιθανοτητες εχει ο ενας να ειναι μαλακας τοσες εχει κ ο αλλος.
μαυρος - λευκος, ελληνας -ξενος , το ιδιο μου κανει.
ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ

δεν σου λεω οτι ολες οι ελληνικες μπαντες σπερνουν, οπως δεν σπερνουν κ ολες οι σουιδικες. γιατι ομως να θεωρω την σουιδικη καλυτερη εν τη γεννεση,
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΩ-ΣΟΥΗΔΙΑ ?

xm aposa egrapsa ayto katalaves?

gia na synennoithoume prepei eite na ksenerwseis eite na piw kaigw polla tsigara, opote ta leme apo ayrio, de thelw na prodwsw to carte dor mou.

VirusXI
05-06-2005, 00:59
@amnesiac:
Τώρα ακούω τη συλλογή In The Junkyard.
14 μπάντες/κομμάτια. Καλές έως άψογες παραγωγές. Ωραία έως γαμάτα κομμάτια στη πλειοψηφεία (ε είναι και θέμα γούστου). Ωραία και δουλεμένη συσκευασία. Promotion αρκετό (κ μόνο ο paul μας τα κανε ΝΑ εδώ στο ER :twisted: ).
Κοστίζει 5e.
Ακόμα κ σύμφωνα με το ποσοστό 90-95% που έδωσες, θα γνωρίσεις τουλάχιστον 1-2 μπάντες που θα σ'αρέσουν.
Την πήρες; Τι περιμένεις; Πληρεί όλες τις προυποθέσεις που είπες, εσύ ενδιαφέρθηκες;

.

Amnesiac.
05-06-2005, 01:13
@amnesiac:
Τώρα ακούω τη συλλογή In The Junkyard.
14 μπάντες/κομμάτια. Καλές έως άψογες παραγωγές. Ωραία έως γαμάτα κομμάτια στη πλειοψηφεία (ε είναι και θέμα γούστου). Ωραία και δουλεμένη συσκευασία. Promotion αρκετό (κ μόνο ο paul μας τα κανε ΝΑ εδώ στο ER :twisted: ).
Κοστίζει 5e.
Ακόμα κ σύμφωνα με το ποσοστό 90-95% που έδωσες, θα γνωρίσεις τουλάχιστον 1-2 μπάντες που θα σ'αρέσουν.
Την πήρες; Τι περιμένεις; Πληρεί όλες τις προυποθέσεις που είπες, εσύ ενδιαφέρθηκες;

.

1. psinomai ontws na parw ti sygkekrimeni syllogi.
2. den exw kanena "ithiko xreos" na tin parw me vasi ayta pou eipa. yparxoun ki alles sylloges/ kanonika cd/ whatever pou aksizoun ta lefta tous. endeiktika anaferw tis sylloges tis relapse pou exoun 9 euro me 40 mpantes, pio konta sta gousta mou.
3. i sygkekrimeni syllogi apotelei tin eksairesi kai oxi ton kanona e (giayto kai tha tin parw)
4. opws ksanaeipa, o logos pou den endiaferetai o kosmos einai giati poly apla EXEI EPILOGES. oxi, kaneis den perimene me agwnia ti sygkekrimeni syllogi gia na ependysei ta lefta tou, vlepontas tin san mia oasi mesa stin erimo tis mousikis kakogoustias or sthg. wraia syllogi, worth the money, tha tin tsekarw.
5. gamw to carte dor.

VirusXI
05-06-2005, 01:18
οκ, όμως Haagen Dazs > Cart D'or κ παπαριές.

Amnesiac.
05-06-2005, 01:20
οκ, όμως Haagen Dazs > Cart D'or κ παπαριές.

e carte dor eixe o thymios.

brb paw na to kserasw.

Amnesiac.
05-06-2005, 01:44
o SETH ti leei gia olayta?

regularpaul
05-06-2005, 02:49
με κάλυψε ο cybernaut :P

(μα και για τις μπαταρίες έγραψες? πόσο κομμάτια πια?)

p.s. μίλησα με τα παιδιά που κυκλοφόρησαν την συλλογή... έχουν μείνει περίπου 100 κόπιες (εγώ δεν έχω καμία αφού όσες έχω αγοράσει τις έχω πουλήσει σε φίλους αφού τους έχω πρήξει τα @@)

οπότε βιαστείτε http://www.spinalonga.net

Witchkiller
05-06-2005, 16:17
Giati merikoi exete mia stash -poutana stenaxwria-?

Peri skhnhs:sigoura yparxoun mpantes se kathe still pou tous aksizei kati kalo mias kai exoun talento ktl,ktl.

Apo kei kai pera prepei na laboume yp'opsin mas se ti synthikes zoume kai ergazwmaste sthn Ellada se sxesh px me th Sou'i'dia (pou mas exete zalisei t'arxidia merikoi me daytous).Poso eleytheros xronos yparxei gia probes(giati kaka ta psemata 2 wres proba th bdomada=0 ama thelei kapoios na ksexwrisei).Ektos ama milame gia foithtes h' bolemenous pou paizoun mousikh opote paso,ftiaxnoun kai ena diko tous xwro kai ola kala(kai kala kanoun osoi mporoun etsi,makari na mporousa ki egw na to kanw).Liges probes=kaka-metria live.
Gia na kleisw to thema live poses mpantes kathontai kai douleyoun ton hxo tous sto studio?XAXAXAXAXXA!

Labete yp'opsin sas to thema wrganwshs diskografikwn eteteiwn (as gelasw) kai to thema antimetwpishs megalwn Ellhnikwn etairiwn ws pros tis mpantes tou sklhrou-akraiou hxou(as gelasw kai pali x2).

Episeis kalo tha einai na kserete oti dystyxws KAI sthn Ellada apo th stigmh pou tha dimiourgithei mia mpanta paramwneyei dipla to kalami to to opoio den einai tipota na to kabaliseis,mia TSAK ekanes kai sou "karfwthike" kai tote salute moi de la platane.

necropethamenos
05-06-2005, 19:37
se sxesh px me th Sou'i'dia (pou mas exete zalisei t'arxidia merikoi me daytous).

milas gia atoma genika ap'to forum?

Coroner
06-06-2005, 12:41
Giati merikoi exete mia stash -poutana stenaxwria-?

Peri skhnhs:sigoura yparxoun mpantes se kathe still pou tous aksizei kati kalo mias kai exoun talento ktl,ktl.

Apo kei kai pera prepei na laboume yp'opsin mas se ti synthikes zoume kai ergazwmaste sthn Ellada se sxesh px me th Sou'i'dia (pou mas exete zalisei t'arxidia merikoi me daytous).Poso eleytheros xronos yparxei gia probes(giati kaka ta psemata 2 wres proba th bdomada=0 ama thelei kapoios na ksexwrisei).Ektos ama milame gia foithtes h' bolemenous pou paizoun mousikh opote paso,ftiaxnoun kai ena diko tous xwro kai ola kala(kai kala kanoun osoi mporoun etsi,makari na mporousa ki egw na to kanw).Liges probes=kaka-metria live.
Gia na kleisw to thema live poses mpantes kathontai kai douleyoun ton hxo tous sto studio?XAXAXAXAXXA!

Labete yp'opsin sas to thema wrganwshs diskografikwn eteteiwn (as gelasw) kai to thema antimetwpishs megalwn Ellhnikwn etairiwn ws pros tis mpantes tou sklhrou-akraiou hxou(as gelasw kai pali x2).

Episeis kalo tha einai na kserete oti dystyxws KAI sthn Ellada apo th stigmh pou tha dimiourgithei mia mpanta paramwneyei dipla to kalami to to opoio den einai tipota na to kabaliseis,mia TSAK ekanes kai sou "karfwthike" kai tote salute moi de la platane.

Sumfwnw me auta. Telika pou katallhgeis omws? To suuport or not to support?

Virgin Mary
06-06-2005, 15:39
Gia enan periergo logo tha sumfwnisw me ton Amnesiac sxetika me to oti oi mpantes einai autes pou prepei na allaxoun nootropia(allwste akrivws auto lew sto arxiko post mou)!S'auto omws mporoume na valoume k emeis to xeraki mas (san akroates pia) sthrizontas autous pou to axizoun kai grafondads st'arxidia mas autous pou to kavalhsan...

Witchkiller
06-06-2005, 19:38
[quote="Coroner"]
Re support kai me ta tsarouxia (ama gousternete dhladhs) alla kai ligh katano'i'sh stis synthikes [quote]

Coroner
06-06-2005, 20:09
Re support kai me ta tsarouxia (ama gousternete dhladhs) alla kai ligh katano'i'sh stis synthikes.

Sumfwname totes wre. 8a sou edina pink, alla gia partu sou kati pou dinw spania (timhtikh diakrish vre aderfe) :headbang: .

The Nerd
06-06-2005, 22:02
9 stis 10 ellhnikes mpantes den exoyn ore3h gia sovarh doyleia. FACT kai opoios to arnh8ei afenos einai tyflos afeteroy den einai scener

Coroner
07-06-2005, 11:44
Sigoura polles mpantes den exoun ore3h gia douleia, alla auto ofeiletai se pollous logous kai oxi apla sto oti "den exoun ore3h gia douleia". Parapanw post e3hgei akrivws ti paizei me to 8ema.

regularpaul
07-06-2005, 12:33
http://www.isecure.com/case-lock.jpg

S-11
07-06-2005, 13:08

eyeamflesch
07-06-2005, 13:15

De bgazeis noima file xristi S11, ti ennoeis?

S-11
07-06-2005, 13:20
oti to gamhsate kai psofise :)

Dragon
13-06-2005, 00:36
Επειδή μερικοί είπατε πως τα χρήματα δεν είναι σοβαρός λόγος, απλά να αναφέρω πως σήμερα σκόπευα να πάω σε ένα φεστιβαλάκι με ελληνικά συγκροτήματα στο club 22. Έμαθα πως η είσοδος είχε 8 ευρώ χωρίς ποτό, η δε μπύρα άλλα 6 (και όχι, δε σκόπευα να δω 5 συγκροτήματα χωρίς έστω μία (1) μπύρα). Όλο αυτό το πράγμα γίνεται στου διαόλου τη μάνα από δω, που σημαίνει ότι για 2 άτομα το ταξί θα μας ερχόταν τουλάχιστον 3 ευρώ στον καθένα. Είμαστε δηλαδή στα 17 ευρώ μίνιμουμ. Αν τα είχα μάλλον θα τα έδινα λόγω παρέας. Δεν τα είχα όμως, οπότε γλίτωσα κι απ'το δίλημμα.

regularpaul
13-06-2005, 14:20
Για αυτόν τον λόγο (+ το προχωρημένο της ώρας) είχε πολύ λίγο κόσμο. Παρόμοιο live στο Αν πριν 2 βδομάδες έκοψε 250 εισιτήρια (6 ευρώ), εχτές ζήτημα να κόψανε 50-60. Από την άλλη, ίσως για 1η φορά κάποιες μπάντες έπαιξαν με τόσο καλό ήχο.

Οι 2 όψεις του νομίσματος.

Tonosalata
13-06-2005, 14:30
ean ta local live kostizan 6-7 evro k ta pota htan FTHNA mesa (vlepe 3 evro h mpira megalh) tote afta pisteuw oti 8a itan gemata k 8a kanan k kalo tziro,alla ta 8eloun ola dika tous oi diorganwtes.
8anatos loipon

dead
15-11-2005, 06:03
Oi ELLHNES asxolountai me ta PANTA se ERASITEXNIKO EPIPEDO.

den iparxei ixnos eppaggelmatismou se sxedon kanena tomea tis zwhs giauto k den paei TIPOTA brosta. (exceptions excluded) ta ypoloipa ine leptomeries.

VirusXI
15-11-2005, 12:19
Όσο αφόρα τις μπάντες, όντας δογματικός δε θα ανακαλύψεις ούτε τις εξαιρέσεις.

Οπότε πηγαίνεις στην ερασιτεχνικά διοργανωμένη - πλην φτηνή συνήθως - συναυλία, περιμένεις 1μιση-2 ώρες να τελειώσει το soundcheck κ να πιουν καδυό μπύρες τα γρουπς κ μετά ανακαλύπτεις τη/τις μπάντα/ες που παίζουν γαμώ κ 'επαγγελματικά' υπο άλλες συνθήκες, και λες ότι στάνταρ θα ξαναπάς στις επόμενες (ερασιτεχνικά διοργανωμένες - πλην φτηνές συνήθως) συναυλίες που θα παίζουν.

Κάπως έτσι έχει.

Othon
15-11-2005, 13:39
Pantws thelw na pisteuw(mias kai exw na asxolhthw polla xronia me thn ellhnikh skhnh) pws ta ellhnika topika sygrotimata boithane to ena to allo. Oxi opws edw sto germany pou enas xwnei ton allo. Na fantasteite oti exoun ftiaksei kati san "syllogo" edw pera pou onomazetai NRW Death Metal(to NRW antistoixei p.x "Boria Ellada" kai olo mazi ftiaxnei ton sylogo death metal boriou ellados ;-)) kai auth diwrganoun kathe xrono ena festival to legomeno NRW Death Metal Festival. Den lew kalo to festival alla gia pareis meros san topikh Banda, prepei prwta na paizeis mousikh p.x styl ton Dying Fetus giati me klasiko death metal den ginetai tipota h na pareis tsimpouki ton proedro tou syllogou pou kai auto den ginetai h an kapoio apo ta alla ta sygrotimata pou pairnoun meros einai poly kolhth sou kai kseroun poly kala ton proedro isws kai se xwsoun mesa sto billing pou kai auto einai dyskolo mias kai ta tria prohgoumena xronia eida ta idia 3 me 4 topika germanika sxhmata. Epomenws ton mpoulo gia ta ypoloipes bandes. Kai anathemame an auto einai festival pou diwrganwnoun mono gia thn topikh skhnh. kathe xrono pairnoun meros mono 2 h 3 topikes pantes apo tis 20+, oles h alles einai apo olo ton kosmo!(Opoio sygrotima goustarei na paiksei tou xronou ekei as episkeftei th selida, http://www.nrwdeathmetal.de)ektos kai an to kaneis se styl PAY TO PLAY!!

VirusXI
15-11-2005, 16:11
Ξόδεψα ένα μισαωράκι+ απ'τη ζωή μου για να ξαναδιαβάσω τούτο το thread απ'την αρχή. Αξίζει.

Συμφωνώ ακόμα με regularpaul all the way, αλλά paul η κατάσταση που περιέγραψα ένα ποστ πιο πάνω δεν βοηθάει καθόλου. Καλό είναι να τους το πει κάποιος μιας και έρχεται κιάλλο Τhursday-live κ δεν έχω όρεξη να κοιμάμαι όρθιος στους headliners.

Bullet
15-11-2005, 16:49
allo ena(pou de 3erw an anafer8hke) einai oti klassikh pleon h malakia otan paizoun kapoia groupakia mazi ellhnika ketsi synh8ws autos pou 8a pai3ei headliner 8a pai3ei metaksy syggenwn kai filwn mias kai oi ypoloipoi (afou logika 8a eidan tous dikous tous gnwstous kai filous) 8a thn exoun kanei me elafra apo to magazi

gougoufka
21-03-2006, 12:26
Τζάμπα Μάγκες.

metamelia3
21-03-2006, 12:27
Ρε μπας και είναι ο rockavlon?

Pitsadoros
21-03-2006, 12:34
vasika egw eimai o rockavlon

metamelia3
21-03-2006, 12:40
Βασικά όχι. Αν με είχε δει ο ρόκαβλον η πρώτη του αντίδραση θα ήταν να μου κάνει τα μούτρα κρέας.