View Full Version : The Blind Wont Mind Fest 27/5 , Rodeo club
Acid Baby
28-05-2005, 02:47
Καταρχάς να ευχαριστήσω όσους ήρθαν και ελπίζω να πέρασαν καλά (τους προσφεραμε και βαθυστόχαστη τέχνη και Ξυλούρη και γαμήσια με κουνέλια , απ'όλα είχε ο μπαχτσές).
Κατα δεύτερον , ας σκοτώσει κάποιος τους Έλληνες του Λονδίνου. (Μη τα πάρετε είναι inside joke).
Η συναυλία τώρα. Η προσεύλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική, περίπου 110 άτομα. Δυστυχώς ο ήχος του Rodeo δεν με τρέλανε και κατα τη γνώμη μου ήταν αιτία κάποια γκρούπ να μην ακουστούν όπως έπρεπε.
Οι Universe 217 ήταν πραγματικά το κάτι άλλο. Τα φωνητικά της Τάνιας καταπληκτικά και ατμοσφαιρικά, η κιθάρες του Μάνου ψυχεδελικές και το όλο θέαμα συμπλήρωναν τα λιβάνια και οι καπνοί.
Οι Touched ήταν η αιτία να αμφισβητηθεί για άλλη μια φορά η κρίση μου , αφου την τελευταία φορά που τους είδα παίζαν grunge και αυτό θυμόμουν , ενω αυτή τη φορά παίξαν κατι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό. Tom Waits meets Ξυλούρη , ροκ και ακορντεόν και ότι καταλαβαίνετε. Προσωπικά μέχρι την ώρα που τους έβλεπα εμένα μου άρεσαν.
Οι Corona Bor πιστεύω οτι αδικήθηκαν απο τον ήχο τους. Η μπάντα παίζει live μετά απο πολύ καιρό και ίσως δεν είχε το δέσιμο που έπρεπε, όμως ο ήχος ήταν καθοριστικός ώστε να μην ακούγονται καλά γενικά. Όσα κομμάτια κατάφερα να ακούσω μου άρεσαν πολύ και η αλήθεια είναι οτι θα θελα να παίξουμε ξανά μαζί.
Τέλος οι Mary and the boy οπου δε μπορώ να εκφράσω το πως παίξαν γιατι η ατμόσφαιρα και μόνο του οργάνου (του μόνου οργάνου ε) αρκεί για να με κάνει να τριπάρω.
Αυτά. Ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν όσοι παρευρέθησαν και ελπίζω να το διοργανώσουμε του χρόνου φέρνοντας ακόμα πιο περίεργα γκρουπ. :)
Broccoli
28-05-2005, 03:02
Δεν θα διαφωνήσω τραγικά με τον από πάνω κύριο. =p
Οι Universe 217 ήταν εκπληκτικοί, η ανακάλυψη της βραδιάς. Μουσικά άψογοι και τρομερά "υπνωτικοί" αν και όλα τα λεφτά ήταν σίγουρα η τραγουδίστρια. Ό,τι και να πω για αυτή τη φωνή θα ναι λίγο. Τέλεια, με τσαμπουκά όπου χρειαζόταν αλλά και με απίστευτη αίσθηση της μελωδίας. Απλά δηλώνω το θαυμασμό μου για την κοπέλα και ανυπομονώ να ακούσω Liquidust.
Οι Touched αν και αρχικά είχαν πλάκα και στη διασκευή Ξυλούρη ήταν συμπαθητικοί, μετά κούρασαν, βίασαν και το Poor Edward (κάποιος Αμνιζιακ θα βλέπει εφιάλτες) και πήγαμε να πάρουμε λίγο αέρα.
Για τους Corona Bor είχα πάει βασικά και αυτοί έμελλαν να με απογοητεύσουν πολύ. Χωρίς ιδιαίτερο δέσιμο, με χάλια ήχο και με ένα τραγουδιστή που δε μπορούσε να αποδώσει, κούρασαν και μετά από κάποια ώρα άρχισαν να ενοχλούν. Κρίμα και πάλι κρίμα, γιατί οι δουλείες τους είναι λατρεμένες.
Οι Acid Baby με εντυπωσίασαν πολύ περισσότερο σε σχέση με τη προηγούμενη φορά. Τα καινούρια τραγούδια όσο άκουσα ήταν όπως πρέπει (ειδικά εκείνο το θεικό Spacedance, βάλτε και άλλες ψυχεδέλειες) και τα παιδιά έπαιξαν άψογα. Ο drummer ήταν καταπληκτικός (αν και ίσως το παρακάνει σε σημεία) και o φίλτατος Man με κάνει να αναθεωρώ σιγά σιγά για το πόσο απαραίτητο είναι λίγο παραπάνω γρέτζο στη φωνή του. Congrats..
Ε και οι Mary and the boy (και μια χορεύτρια και ένα πριόνι) απλά τα έσπασαν. Ξεκινώντας με μια ότιναναι διασκευή στο My Neck, My Back της Κhia και συνεχίζοντας σε ακόμα πιο ότιναναι τόνους, πρέπει να πω ότι με εντυπωσίασαν. Το συγκρότημα μοιάζει εξεζητημένο αλλά τα κομμάτια τους είναι πολύ όμορφα, η τραγουδίστρια ακόμα και όταν το παρακάνει έχει ιδιαιτέρως όμορφη φωνή και ο πληκτράς απλά είναι μορφή. Α και η χορεύτρια αρκετά εντυπωσιακή παρουσία.
Γενικά το fest ήταν πολύ ωραία φάση και έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο γαμάτα μπορείς να περάσεις σε τέτοιες συναυλίες..
I wanna fuck you like a bunny.
Συνολικά ήταν πολύ όμορφα και αρκετά οικογενειακά :p
Την ξενέρα της αναμονής ανέλαβαν να μας κάνουν να ξεχάσουμε οι Universe 217, για τους οποίους δε νομίζω κανείς να διαφωνεί πως είναι τουλάχιστον πολλά υποσχόμενοι. Η τραγουδίστριά τους πρέπει να είναι σχετικά καινούρια προσθήκη στην μπάντα, αλλά τα έσπασε όλα! To the point εντελώς, παρά τις στιγμές φαινομενικού χασίματος (....), απίστευτα όμορφη χροιά που τις περισσότερες φορές μας θύμιζε την τραγουδίστρια των In the Woods κι άλλες στιγμές προσωπικά μου έφερε στο νου ακόμη και το Midnight των CG (σοβαρά), πολύ πολύ σταθερή και, ένιγουέι, άψογη. Και η μπάντα... μιαμ. Άξιζε το λιβάνι :p
Μετά... με τους Touched... ερμ, για να το θέσω ευγενικά, δεν ήταν "του γούστου" μου. Καθόλου. Μπρρρ :|
Οι Corona Bor... dunno, κρίνοντας από όσα έχω ακούσει, περίμενα να δω κάτι τουλάχιστον πολύ καλό, να ΡΟΚΑΡΟΥΝ βρε αδερφέ! Δυστυχώς αυτό δε συνέβη. Κακή μέρα; Δεν ξέρω-όσοι τους έχουν ξαναδεί θα είναι σε θέση να μας πουν. Πολλά λάθη, κακός ήχος, μπάντα που έδειχνε να έχει άλλα πράγματα στο μυαλό της εκείνη την ώρα ή κάτι τέτοιο. Κρίμας.
Μετά βγήκε ο Μώστως μας (ωχ, ο Ροκ ΕφΕμ έβαλε Σίστερς, yeah! - sorry γι' αυτό), ο οποίος είχε κεφάκια τρελά. Κινητικός επί σκηνής, ομιλητικός όσο πρέπει και με τη φωνή του σε καλή φόρμα. Τα καινούρια κομμάτια είναι ένα κι ένα ε \m/ ενώ σε αρκετές στιγμές με κόλλησε το παίξιμο του μπασίστα τους. Καλός ο τυμπανιστής πράγματι, Μώστε :thumbsup: Οι Acid Baby πρέπει να έπαιξαν γύρω στα τρία τέταρτα κι εχτός από τα δικά τους, έπαιξαν και μια διασκευή U2 και μια Beatles. Ο Μώστως δείχνει να ζει γι' αυτές τις διασκευές Μπητλς :shock: Επίσης, κανένα γρέτζο. Έχει το style του και το καλλιεργεί. Oh yeah!
Για το τέλος, οι Mary and the Boy είπαν να μας βάλουν σε σκέψεις. Ντανόου, στην αρχή κάτι δε μου πήγαινε καλά, όμως τελικά ήταν η φρικαλέα ατμόσφαιρα που δημιουργούσε όλο αυτό. Φρικαλέα με την καλή έννοια. Ακόμα και μόνο με φωνητικά να έβγαιναν, θα ήταν αρκετό ε. Απίστευτο το interaction των δυο τραγουδιστών. Ο μεν τύπος είναι αρκούντως... haunting, ενώ η κοπέλα, είτε ψυθιρίζει είτε κάνει σαν υστερική, είναι εξίσου καλή. Όπως λέγαμε και μετά, οι Coil θα ήταν περήφανοι. Δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι όλο αυτό το πακέτο θύμιζε αρκετά την τρέλα των Tiger Lillies, αν και, λόγω και της ιδιομορφίας του συγκροτήματος -μόνο organ... και πριόνι- τους αξίζει να κάνουν όνομα συνοδευόμενο από το χαρακτηρισμό "κάτι διαφορετικό". Γαμώ ήταν. Η χορεύτρια ε :thumbsup: στην κοπέλα ;p
Οι Universe 217 ωραίοι, αλλά κάτι μου φαινόταν too much. Η τραγουδίστρια θεά κανονικά και έχω την υποψία ότι αν είχαν άλλη φωνή θα βαριόμουν πολύ.
Στους Touched πίναμε μπύρες απ'έξω κιτανορέα. Για ένα πεντάλεπτο μπήκαμε και δεν αντέξαμε, ξανά έξω. Πιε καμιά μπύρα ρε αμνίζιακ.
Corona Bor, μεγάλη απογοήτευση. Τα παιδία καλά παίζαν, ο τραγουδιστής δεν ήταν άσχημος (αλλά δε φτάνει τον προηγούμενο ε) αλλά ο ήχος ήταν για το μπούτσο. Κ δεν ήταν γτπ λόγω του χώρου, αλλά δεν βγάλαν αυτοί ήχο (τι τους θες τους 10 τόνους reverb στα ντραμς, το γάμησες) κι ακούγονταν να παίζουν ότιναναι. ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜ.
Acid Baby ήταν οι καλύτεροι της βραδιάς. Αν και λίγο πεσμένοι και αυτοί όπως όλοι εκεί μέσα μετά απ'όλα τα προηγούμενα, παίξαν γαμώ κιτανορέα.
Τέλος I wanna fuck you like a bunny \m/ Νταξ, kalties.
Amnesiac.
28-05-2005, 12:27
touched kaloi mono nekroi.
morphine
28-05-2005, 15:34
εμένα μ'άρεσαν μόνο οι Acid Baby και λίγο οι Corona Bor. Όλοι οι άλλοι ήταν απαράδεκτοι και πρέπει να πεθάνουν.
.
(ειδικά ο τύπος που θα'θελε να είναι ο tom waits κι ο άλλος που βίασε το poor edward κι η άλλη που τραγούδαγε όλο για το μουνί της, yeah :thumbsup: :moutza: )
Ήθελα να είμαι αλλά δεν μπόρεσα. Κυρίως φυσικά για μώστω :pink: . Τουλάχιστον σε λίγο θα έχω το σιντάκι. Next time.
chris_boss
28-05-2005, 16:03
Μου φαίνεται μόνο εγώ γούσταρα τρελά τους Corona Bor.
Οι Acid Baby πρέπει να κάνουν κάτι με τα ναρκωτικά του ντράμερ.
Acid Baby
28-05-2005, 16:06
Είναι χείμαρρος.
chris_boss
28-05-2005, 16:11
Χωρίς πλάκα και διάθεση να ακουστώ σαν τον κατώριμο, αν ποτέ γράψετε με σοβαρό παραγωγό, μόνο που δε θα τον εδέσει για να μην παίζει τα άλλαντάλλων που συνηθίζει. Θυμάμαι τουλάχιστον 3-4 φορές που ο μπασίστας (\m/) τον κοίταξε με απόγνωση.
edit: Πάντως ήσασταν πολύ καλοί και ο κιθαρίστας δείχνει ότι μπορεί να καλύψει το κενό των πλήκτρων :wink:
Touched...
Kingdom Gone
28-05-2005, 19:33
cd corona bor πήρε κανείς για μας τους μινάρες;
Broccoli
28-05-2005, 19:42
Δεν είχαν cd μαζί τους.
Kingdom Gone
28-05-2005, 19:51
μαλακία :(
Acid Baby
28-05-2005, 19:52
Υε και γω ήθελα
Tonosalata
28-05-2005, 20:13
gamise o mwstos
oxi oti hmoun ekei alla etsi prepei.
chris_boss
28-05-2005, 20:39
cd corona bor πήρε κανείς για μας τους μινάρες;
δεν ξέρω αν το έκανες ήδη και απέτυχε αλλά μου είπαν να τους στείλω mail στο order@coronabor.com
Kingdom Gone
28-05-2005, 21:24
είχα στείλει σε ένα άλλο mail που είχαν (νομίζω coronabor@hotmail.com) και είπα πως ήθελα το cd τους, μου απάντησαν να τους πω τη διεύθυνση μου και θα μου το στείλουν, όπως και έκανα και ακόμη περιμένω μετά από κάτι μήνες. το ίδιο ακριβώς έπαθε και ο ghoul. θα τους ξαναστείλω πάντως στο καινούριο mail μπας και.