View Full Version : Star Worst
Ε πείτε...
Θέλω να δω αν θα πει κανένα γίδι το 5ο..
nothingman
26-05-2005, 13:27
ΒΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙ 4,5,6
Einai toso profanes pou den xreiazetai kan na to grapsw. Kai an den vgei ayto prwto sto poll, kati paei poly strava.
Ennoeitai ban kai ksylo se opoion pei 4, 5, 6.
_UnHoLyMaRtYr_
26-05-2005, 14:17
Εμένα μου άρεσε πολύ και το Phantom Menace :(
Sygkritika omws me ta ypoloipa einai to xeirotero.
Symfwnw me ton vic. Allwste einai kai apo tous pleon eidimwnes epi tou thematos. :P
Nodoordonotthereisnotry
26-05-2005, 15:20
Ψήφισα το Episode I, αλλά κάποιος καμμένος ψήφισε το Episode V. Δικά σας τα σχόλια.
The Nerd
26-05-2005, 16:37
Episode I: The Phantom Menace
Mia tainia gia dianohtika ka8ysterhmena amerikanakia
symposium_lexotanil
26-05-2005, 16:54
ola einai entelos skata
The Nerd
26-05-2005, 17:03
P
O
S
E
R
O
S
D
E
T
E
C
T
E
D
Ithilmir
26-05-2005, 18:48
ola einai entelos skata
οχι όλα. τα 3 και 6 είναι απλά ανούσια. τα άλλα είναι σκατά
ola einai entelos skata
Don't bother then.
On topic :se sxesh me tis alles e mallon phantom menace. Eixe kai ta kala ths omws (Qui-Gon :pink: )
The Nerd
26-05-2005, 18:51
ola einai entelos skata
APOLYESAI
Ithilmir
26-05-2005, 18:56
[quote="symposium_lexotanil":17exa4na]ola einai entelos skata
APOLYESAI[/quote:17exa4na]
αχχαχαχαχαχαχααχ έχω λιώσει αχαααχχαχαχαχχχα
symposium_lexotanil
26-05-2005, 19:06
ola einai entelos skata
Don't bother then.
On topic :se sxesh me tis alles e mallon phantom menace. Eixe kai ta kala ths omws (Qui-Gon :pink: )
I DON'T~~!~!1``1!~!~~!1`11!~~!~!~!~!
House Of Low Culture
26-05-2005, 19:08
dn exw dei kanena kioute pshnomai...
Έχω δει δύο και δεν ψήνομαι να δω άλλα.
Silent_Enigma
27-05-2005, 03:22
ola einai entelos skata
ego pali tha elega....2,3,6
[quote="symposium_lexotanil":2mtbbkoh]ola einai entelos skata
Don't bother then.
I DON'T~~!~!1``1!~!~~!1`11!~~!~!~!~![/quote:2mtbbkoh]
E giati anoigeis na deis ena topic pou milaei gia star wars tote?
Btw ta exeis dei ola h apla exeis dei ena kai epeidh de sou arese (sebasto,gousta einai ayta) les oti otidhpote einai star wars einai skata?
psychotron
27-05-2005, 11:29
4, 5, 6
enitharmon
27-05-2005, 12:55
4, 5, 6
τα χειρότερα ψηφίζουμε, όχι τα καλύτερα :|
Kingdom Gone
27-05-2005, 15:04
ta 4,5 kai 6 kala sas gamane. to 1 den vlepetai kai ta alla dyo den ta xw dei.
1,2,3:lost in hollywood
4,5,6:old school hollywood
wot?
Min to syzitate kan. Ola gamane. Eidika ta 4,5,6.
The Nerd
28-05-2005, 14:16
wot?
:moutza:
Amnesiac.
28-05-2005, 14:19
ola einai entelos skata
.
wot?
OLA leme.
Apla to story tou prwtou einai pio vareto se sxesi me ta ypoloipa.
The Nerd
28-05-2005, 21:48
Pes ta. :thumbsup:
Pote phges (kai esy kai o apo panw) teleytaia fora se of8almiatro?
The Nerd
28-05-2005, 21:50
Esy foras gyalia! :P
vale kai esy prin na einai arga, giati ama les oti ta ep1 & 2 vlepontai, tote mallon tyflos eisai
Esy foras gyalia! :P
vale kai esy prin na einai arga, giati ama les oti ta ep1 & 2 vlepontai, tote mallon tyflos eisai
Το 2 βλέπεται άνετα. Το 1 όχι και τόσο άνετα αν και για τον καμμένο SW fan (βλ. Phoebus) ό,τι εμπεριέχει lightsaber duels αξίζει ακόμα και όταν είναι μάπα κατά το ήμισυ. Η Duel of Fates ΓΑΜΑΕΙ, βασικά μόνο τέτοια αξίζει πια να κινηματογραφεί ο GL :P
soulless9
28-05-2005, 22:36
to ena gia mena htan to pio kourastiko. an kai exei perasei polus kairos apo tote pou to eida.
MoRmEnGiL
31-05-2005, 05:11
an hmoun anagasmenos na pw kapoio 8a elega to episode 2.
alla den eimai,kai poly apla 8a pw oti ola maresane..(alla apo th nea trilogia to 1to me eixe sygkinhsei pio poly :oops:)
An borousa na psifiso to miso kapoias tainias tha itan to proto miso tou ROTJ pou einai vareto kai aparadekto. Gia na min sxoliaso tin apisteuti elleipsi eurimatikotitas me tin kataskeui enos deuterou Death Star kai tin deuteri katastrofi tou. GTP entelos. An den eixe kai maxi Darth, Luke kai Emperor auti i tainia de tha eixe kai tipota. Ase pou o Luke einai polu pio floros apo ton Anakin, akoma ki otan autos itan kalos. Genika pisteuo oti an den eisai SW fan aneta boreis na thapseis opoiadipote SW tainia kai tha exeis kai dikio.
Nodoordonotthereisnotry
02-06-2005, 21:39
Ο Luke πιο φλώρος από τον Άνακιν; Μιλάμε για την ίδια ταινία;(Return of the Jedi;) O Jedi που γάμησε τη συμμορία του Jabba, στάθηκε στα ίσα στον Vader & αντιστάθηκε στην αύρα του αυτοκράτορα όταν του εξηγούσε πως οι φίλοι του και η Rebellion οδεύαν με μαθηματική ακρίβεια σε βέβαιο θάνατο; Ο Άνακιν ήταν πολύ hyped ήδη μέσα στο τάγμα και γι'αυτό γαμούσε σε όποια μάχη τον βλέπουμε στο episode II & ΙΙΙ,αλλά είχε πάρα μα πάρα πολλές whiny σκηνές. Ο Luke απεναντίας κατά το δεύτερο ήμισι του Empire και σε όλο το Return δε γκρινιάζει ούτε μία φορά.
Άσε που η σκηνή μεταξύ Vader και Luke στον Endor φανερώνει πόσο πραγματικά ώριμος και σοφός Jedi ήταν ο Luke. "Indeed you are powerfull as the Emperor has forseen".
Ομολογώ βέβαια πως τα Ewοks ήταν το μόνο αρνητικό της ταινίας,αλλά μη ξεχνάς ότι έχουμε:
Jabba's Palace= Hurrah for Luke
Speeder's chase στον Endor
Luke VS Vader VS Emperor
Space Battle=η κορυφαία στην εξαλογία.
Όντως η κατασκευή δεύτερου Death Star ήταν ένα περίεργο κινηματογραφικό στοιχείο της ταινίας,αφού ήταν το κύριο σημείο του 'A New Hope' αλλά η λογική του Αυτοκράτορα ζητούσε ένα δεύτερο Death Star. Ήταν ο μόνος τρόπος να επιβάλλει τη θέλησή του στην Αυτοκρατορία.
Εγώ θεωρώ ότι το Phantom Menace είναι με διαφορά η χειρότερη ταινία και ακολουθεί με το τμήμα εκείνο του Attack of the Clones με το love story της Padme και του Άνακιν στον Naboo.
Και διαφωνώ με την άποψη που λέει ότι αν δεν είσαι φαν υπάρχει περίπτωση να θάψεις τα STAR WARS και να'χεις και δίκιο. To Empire Strikes Back κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το θάψει :twisted: Είναι η καλύτερη ταινία όλων των εποχών. Και μπορείς να με quotάρεις γι'αυτό..θα είμαι και περήφανος fanboyς.
Quote me down and I shall become more powerful than you could ever imagine!
When Black Roses Bloom
02-06-2005, 22:52
Oles gamane . An kai anagkastika na pshfhsw to Phantome Menace, den paei na pei oti den mou arese.
MoRmEnGiL
03-06-2005, 05:39
ou re.emena to phantom menance einai to agaphmeno mou apo thn prequel trilogia :P
necropethamenos
03-06-2005, 10:46
Einai toso profanes pou den xreiazetai kan na to grapsw. Kai an den vgei ayto prwto sto poll, kati paei poly strava.
Ennoeitai ban kai ksylo se opoion pei 4, 5, 6.
Once_Emperor
03-06-2005, 14:26
Oles gamane . An kai anagkastika na pshfhsw to Phantome Menace, den paei na pei oti den mou arese.
to epanafero giati exo na psifiso to II. den ksero an eftaige to dvd pou kolouse pantos de mou arese katholou , ektos isos apto teleftaio misaoro.
Solo Carriera
13-06-2005, 10:49
αυτό (http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=episode3) το είδατε, ε;
necropethamenos
13-06-2005, 10:57
"Behold! I am angry! Note my furrowed brows! Furrowed because I'm angry! GRRRRRR"
PES TA GAMW TO KERATO!!!
Even worse are the idiots who scarf down these sub-childish morsels of comedic relief, playing into Lucas' shallow theatrics so easily that you could sell these people hookers in a vagina storm.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ektos apo mia mikri , mikroula dosi ipervolis ( :P ) exei kapoio dikio...
necropethamenos
13-06-2005, 11:20
oson afora tin ithopoiia: to gegonos oti otan psofouse i gkomena tis tainias i skepsi twn perissoterwn theatwn itan "kala kala, psofa twra kai deikse mas ton vader pou ton ftianoune" nomizw ta leei ola.
Enas xaraktiras pou exei 3 tainies oloklires gia na anaptyxthei kai katafernei na psofisei xwris na se endiaferei kan, enw tha eprepe na mporeis na symmerizesai ton pono kai tin orgi tou anakin aks aitias tou, nomizw einai entelws xaraktiristikos KAI oson afora tin ithopoiia KAI oson afora to senario.
Oi ithopoioi en tw metaksy (plin anakin pou den ton exw dei allou) einai gamatoi, apla me skinotheti/senariografo to lucas paizoun SA MOSXARIA and that's the whole fucking truth.
O "thymwmenos" anakin mono otan eliwne apo ti lava kati mou ekane. Kata ta alla, oxi, de me epeise. Isws ftaiei kai pou den dikaiologei to senario ton thymo tou kai tin efkolia me tin opoia ton peithei o aftokratoras. Ntaks eleos leme.
Genika i tainia apo plevras synaisthimatos itan close to zero.
EFTYXWS ANAPLIRWSAN TA LIGHTSABERS KAI TA CGI TOPIA. (oso mporousan na anaplirwsoun.)
SpiritCrusher
01-01-2011, 21:12
5 χρόνια μετά, για να δούμε και την νέα γενιά.
Επίσης ποιοι 3 failαραν τόσο;
KoiliaSamprela
01-01-2011, 22:39
6 μάλλον εννοείς
6 μάλλον εννοείς
10 μαλλον εννοει
atom_smasher
01-01-2011, 23:19
Ειδα προχθες το 4 και 5 σερι. ηλπιζα να επαιζε η τιβι και το 6...αλλα φευ. Αυτο δεν γινεται με το 1-2-3....
SpiritCrusher
01-01-2011, 23:28
6 μάλλον εννοείς
To μέτρησα πως στις 26/5 θα κλείσει τα 6, αλλά δεν χαλάμε χατήρια!
MoRmEnGiL
01-01-2011, 23:30
Na alla oi noobs na poune.
Kai osoi palioi exoune alla3ei gnwmh.
(Sta8era pshfizw ep 2)
Αυτη η μουφα με το episode 2 πρεπει να σταματησει καποια στιγμη, ειναι σχεδον τελειο και οποιος πει για το λαβ στορι ειναι απλα βλακας
Ra Pariah
01-01-2011, 23:46
4GKGTToNF3c
Πόσο τέλειο;! :touched:
Αυτη η μουφα με το episode 2 πρεπει να σταματησει καποια στιγμη, ειναι σχεδον τελειο και οποιος πει για το λαβ στορι ειναι απλα βλακας
>ελευθερη μεταφραση: ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΜΕ
Καλα οτι το θρεντ ηταν για πεταμα το ξεραμε απο πριν, τωρα που εσκασε ψηφος και στο ROTS ειναι και επισημο.
MoRmEnGiL
02-01-2011, 01:29
to ROTS einai to kalytero ths e3alogias.
rat_poison
02-01-2011, 01:58
είμαι με τον φίξα σ' αυτό. δλδ ρε παιδιά το φάντομ μένας σε τι είναι καλύτερο απ' το 2? έστω και 1 πράγμα.
MoRmEnGiL
02-01-2011, 03:36
Dhladh ti psaxneis? mia lista me antikeimenika krithria? Synel8e, 8ema goustou einai :P
rat_poison
02-01-2011, 03:39
όχι μια λίστα με υποκειμενικές γνώμες.
Inga Drive
02-01-2011, 04:19
φφ απο τη νύστα μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα να καταλάβω οτι ψηφίζουμε το χειρότερο,και σκάλωσα απίστευτα.
εννοείται το phantom menace κυρίως λόγω
http://dealwithwhites.com/family/wp-content/uploads/2010/06/jar-jar-binks.jpg
Εννοείται τα ep Ι και ΙΙ.
Το ΙΙΙ έτσι κι έτσι. Θα γάμαγε άμα παίζανε ηθοποιοί.
BURNIN AMBITION
02-01-2011, 07:27
ola ta star wars gamane
MoRmEnGiL
02-01-2011, 07:30
Ok to phantom menance eixe pio tight pacing, ligotero cheezy skhnes (perissotero goofy nai, alla i'd take goofy over cheezy any given day) pio wraio action, pio wraies mass maxes, podracing, to ypobryxio ta3idi, ton 8eo Jar Jar (yeah. I said it) ton Qui Gon. Den lew oti to 2 htan xalia. Isa isa gamato htan, to goustara poly.
Opws eipa k sto prwto mou post, AN hmoun ypoxrewmenos na diale3w mia at gun point 8a dialega to 2.
KoiliaSamprela
02-01-2011, 09:45
6 μάλλον εννοείς
To μέτρησα πως στις 26/5 θα κλείσει τα 6, αλλά δεν χαλάμε χατήρια!
όχι για τα χρόνια :(
3 ψήφισαν Episode V: The Empire Strikes Back
και 3 ψήφισαν Episode IV: A New Hope
ε, αυτοί είναι απλά παιδιά που ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει την προσωπικότητα τους.
εντιτ: 4 για το Episode IV: A New Hope
KoiliaSabrela δε θελω να στο χαλασω, αλλα οσο αυτοι ειναι παιδια που δεν εχουν ανακαλυψει την προσωπικοτητα τους, αλλο τοσο οποιος ψηφιζει το 2 και το 3 (ο ενας αμπαλος δηλαδη) ειναι κολλημενοι λατρεις οτιδηποτε "κλασικου" και παλιου που πριν καν κυκλοφορησει οποιαδηποτε ταινια της νεας τριλογιας ειχαν βγαλει συμπερασματα. Ειδικα για αυτες τις δυο ταινιες μπορω να αντικρουσω οποιοδηποτε επιχειρημα αρνητικης κριτικης τους με εναν απλο παραλληλισμο με τις παλιες ταινιες.
Ηθοποια? Ο Emperor ειναι ο ιδιος, ο McGregor ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΤΙΜΙΑ ΣΚΩΤΣΕΖΑΡΑ, η Πορτμαν γυρω στις 10 κλασεις πιο γαματη ηθοποιος (και γυναικα) απο την Καρι Φισερ και ο Κριστενσεν απλα αξιοπρεπης για μενα, οπως και ο Χαμιλ. Γελαει ο κοσμος με Χαν Σολο στο συγκεκριμενο, οσο :pink: χαρακτηρας και να ειναι (για αυτο δε φταιει ο Φορντ βεβαια, ο Λουκας φταιει).
Σκηνοθεσια? Γελαει ο κοσμος, ιδια και απαραλλαχτη και στις 6.
Μουσικη? Βλεπε το αποπανω.
Σεναριο? Ωραιες οι αποκαλυψεις στα 5 και 6, αλλα το στορι των 2 και 3 εχει πολυ πιο πολυ βαθος.
Σπεσιαλ Εφφε? Εδω μας τα χαλαει η νεα τριλογια. Απο οτι φαινεται ο κοσμος προτιμαει τα σκατα εφφε, αλλιως δεν εξηγειται το θαψιμο της χρησης τελειων ψηφιακων εφφε στα καινουρια.
Γενικα πολλα ειπα και θα νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι πωρωμενος με Star Wars :!:
Kαμια σχεση, απλα σας γαμανε καλα και haters gonna hate, gtfo απο το θρεντ :-)
ΥΓ. Το Phantom Menace υστερει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σε καποιους τομεις, αλλα καπως επρεπε να ξεκινησει το στορι, τι να γινει τωρα. Τα γαματα που ανεφερε ο Μορμ ομως εινια οντως γαματα, απλα οχι αρκετα.
ikonoklast
02-01-2011, 12:48
η Πορτμαν γυρω στις 10 κλασεις πιο γαματη ηθοποιος (και γυναικα) απο την Καρι Φισερ
οντοπικ: Ep. I, προφανώς.
Θα μπορουσες να με εχεις μουτζωσει για 100 πραγματα εκτος απο αυτο ρε κακομοιρη, αυτο ειναι το πιο στανταρ απο οσα εγραψα :P
ikonoklast
02-01-2011, 13:01
Not. ΤΡΕΛΟ φετιχ με φισερ στο VI και αντι-πορτμαν έτσι κι αλλιώς (διπλά περίεργος δηλαδή).
Άρα κάπως πρέπει να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας κι εμείς :!:
Το δεχομαι, αγαπαμε περιεργους.
KoiliaSamprela
02-01-2011, 13:18
KoiliaSabrela δε θελω να στο χαλασω, αλλα οσο αυτοι ειναι παιδια που δεν εχουν ανακαλυψει την προσωπικοτητα τους, αλλο τοσο οποιος ψηφιζει το 2 και το 3 (ο ενας αμπαλος δηλαδη) ειναι κολλημενοι λατρεις οτιδηποτε "κλασικου" και παλιου που πριν καν κυκλοφορησει οποιαδηποτε ταινια της νεας τριλογιας ειχαν βγαλει συμπερασματα. Ειδικα για αυτες τις δυο ταινιες μπορω να αντικρουσω οποιοδηποτε επιχειρημα αρνητικης κριτικης τους με εναν απλο παραλληλισμο με τις παλιες ταινιες.
Ηθοποια? Ο Emperor ειναι ο ιδιος, ο McGregor ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΤΙΜΙΑ ΣΚΩΤΣΕΖΑΡΑ, η Πορτμαν γυρω στις 10 κλασεις πιο γαματη ηθοποιος (και γυναικα) απο την Καρι Φισερ και ο Κριστενσεν απλα αξιοπρεπης για μενα, οπως και ο Χαμιλ. Γελαει ο κοσμος με Χαν Σολο στο συγκεκριμενο, οσο :pink: χαρακτηρας και να ειναι (για αυτο δε φταιει ο Φορντ βεβαια, ο Λουκας φταιει).
Σεναριο? Ωραιες οι αποκαλυψεις στα 5 και 6, αλλα το στορι των 2 και 3 εχει πολυ πιο πολυ βαθος.
Σπεσιαλ Εφφε? Εδω μας τα χαλαει η νεα τριλογια. Απο οτι φαινεται ο κοσμος προτιμαει τα σκατα εφφε, αλλιως δεν εξηγειται το θαψιμο της χρησης τελειων ψηφιακων εφφε στα καινουρια.
Γενικα πολλα ειπα και θα νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι πωρωμενος με Star Wars :!:
Kαμια σχεση, απλα σας γαμανε καλα και haters gonna hate, gtfo απο το θρεντ :-)
ΥΓ. Το Phantom Menace υστερει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σε καποιους τομεις, αλλα καπως επρεπε να ξεκινησει το στορι, τι να γινει τωρα. Τα γαματα που ανεφερε ο Μορμ ομως εινια οντως γαματα, απλα οχι αρκετα.
Είσαι άμπαλος, και ψάχνεις να βρεις την προσωπικότητα σου , και τα 4-5-6 είναι επανάσταση
ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ
Οχι, εχω αφιερωσει πιστευω πανω απο 1% της ζωης μου σε ταινιες, σειρες, νουβελες και χαζεμα στο ιντερνετ στο Star Wars, εχω δει και συναυλια να παιζουν επι 2 ωρες τη μουσικη απο τις ταινιες με live τον τεραστιο που επαιζε τον σιθριπιο να κανει την αφηγηση :touched: . Αν δεν σαρεσουν τα καινουρια, δεν εισαι ΤΡΟΥ και τιμιος, εσυ να πας αλλου! :P
Ρε συ Φιξ, σταμάτα να νομίζεις ότι όταν κάποιος δεν προτιμάει κάτι καινούριο το κάνει μόνο και μόνο επειδή νοσταλγεί το παλιό.
Η εννοια του καθυστερημενου ηαρικου παραλληλισμου ως απαντηση σε ενα μη ισχυον επιχειρημα ειναι να προβαλλεις ενα αλλο αστειο επιχειρημα για την αντιθετη αποψη απο αυτην που εκφραστηκε για να δειξεις στον αλλον οτι αυτο που εγραψε δεν εχει λογικη βαση, οπως ουτε αυτο που εγραψες εσυ (o καθε εσυ). Ως εκ τουτου, κι εγω εγραψα στον Σαμπρελα πως οπως βλεπει αυτος τη "νεολαια" χωρις σωστες βασεις κρισης για την αποψη τους, ετσι μπορουν κι αυτοι να κανουν το ιδιο.
Με απλα λογια, οσο κατηγορουν οι νεαροι τους παλιους ως οπισθοδρομικους και οι παλιοι τους νεους ως απειρους (οχι το πλαγιο οκταρι), δεν παει πουθενα ο (ανυπαρκτος εξαρχης στο θρεντ αυτο) διαλογος καθως εκφραζονται μονο αβασιμες αποψεις. Αν θελεις, αυτο μπορει να συνεχιστει επ απειρον (οχι το αντιθετο του εμπειρου), καθως θα εχουμε μια αλληλουχια ποστς "γαμαει" "οχι δε γαμαει" για το οτιδηποτε, αλλα δε νομιζω πως υπαρχει καποιο νοημα σε αυτο.
Κατα τα αλλα, εκανα ενα ποστ στο οποιο ανεφερα πολυ συγκεκριμενα καποια πραγματα που ειναι σαφως οι υποκειμενικες μου αποψεις, αλλα σιγουρα εχω μια αλφα βαση για να τα υποστηριξω και να τα εκφρασω, σε αντιθεση με τις 5 σελιδες μαλακιας ως τωρα :!:
MaX Payne
02-01-2011, 15:16
i like them all
αν διαλεγα worst με το ζορι θα πηγαινα σε phantom menace κυριως γιατι ειχε σπαστικη φατσα και παιξιμο το πιτσιρικι αλλα απτην αλλη ειχε και Liam Neeson και Darth Maul
και στο ΙΙ το λαβ στορυ με τον τροπο που ανεπτυχθη ε ηταν για τον πουτσο και ο κριστενσεν μετριος το λιγοτερο αλλα μουχε φανει καλυτερο απο το Ι
το ΙΙΙ εχω να δω απο τοτε σινεμα αλλα ειχα δακρυσει :touched:
τα παλια δεν τα πιανω στο στομα μου απαγορευετε
μαλακιτσες εχουν κι αυτα βεβαια (εκτος του V) αλλα μεχρις εκει ειναι κλασικ τι να λεμε
τα καινουρια ειναι πιο γαματα σε χορογραφιες στις μαχες και στο
"πολιτικο" κομματι τους απο τα παλια ε και τα εφε λογικο ναναι πιο συγχρονα
Το μόνο πλεονέκτημα του episode 2 είναι πως δεν είναι τόσο κακό όσο το ep. 1.
GuardianOfIvorytower
02-01-2011, 17:39
Το Phantom Menace κ γω.
Marillion
08-01-2011, 00:44
φιξξξερ μην βαριέσαι πανε δες
FxKtZmQgxrI
δες και για το 2ο
κάψε 2μιση ωρες απτην ζωη σου και θα σταματήσεις να τα αποθεώνεις τόσο θαρρώ (και αν δεν σταματησεις τουλαχιστον θαταυχαριστηθείς)
ναναι καλα ο χβιλελος για το λινκ
Έχω πέσει κάτω, έχει τρελό γέλιο :touched:
FxKtZmQgxrI
δες και για το 2ο
κάψε 2μιση ωρες απτην ζωη σου και θα σταματήσεις να τα αποθεώνεις τόσο θαρρώ (και αν δεν σταματησεις τουλαχιστον θαταυχαριστηθείς)
Ρε συ Μαριλλιον δε μπορω με τιποτα να ξεπερασω αυτο το υφακι "εγω ξερω καλυτερα" που εχεις :touched: :P
Θα το δω, αλλα δε νομιζω να αλλαξει την αποψη που εχω για μια ταινια που εχω δει 10 φορες ξερω γω και τη λατρευω, γενικα τα Star Wars δεν ειναι για να κατσεις να κρινεις αν εκανε "καλη δουλεια" ο ταδε σκηνοθετης, editor, μοντερ, καρμπυρατερ, ηθοποιος κτλ, ειναι 100% θεμα συναισθηματος που σου αφηνει. Οποιος δε γουσταρει, καλα κανει, εγω καθε φορα που βλεπω την ταινια στο τελος σκεφτομαι "μα πως γινεται να μην τους αρεσει, αφου ΓΑΜΑΕΙ", ε οκ, to each his own :!:
KoiliaSamprela
08-01-2011, 10:09
γενικα τα Star Wars δεν ειναι για να κατσεις να κρινεις αν εκανε "καλη δουλεια" ο ταδε σκηνοθετης, editor, μοντερ, καρμπυρατερ, ηθοποιος κτλ, ειναι 100% θεμα συναισθηματος που σου αφηνει. Οποιος δε γουσταρει, καλα κανει, εγω καθε φορα που βλεπω την ταινια στο τελος σκεφτομαι "μα πως γινεται να μην τους αρεσει, αφου ΓΑΜΑΕΙ", ε οκ, to each his own :!:
:pink::pink::pink:
και ας είσαι άμπαλος και δεν θεωρείς καλύτερα τα IV-V-VI :touched::pink:
Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο ομως ε :!:
Η σειρα μου ειναι μαλλον καπως ετσι: 3=6>5>2=4>>>1
Marillion
08-01-2011, 11:01
FxKtZmQgxrI
δες και για το 2ο
Ρε συ Μαριλλιον δε μπορω με τιποτα να ξεπερασω αυτο το υφακι "εγω ξερω καλυτερα" που εχεις :touched: :P
ρε μην εισαι μπουχέσας λέμε πια αμαν!!! δες τα ρηβιου!!! δεν λέω τπτ αλλο καλό σου κάνω (Για χαβαλέ ρε πούστη εννοώ μην το παρεξηγήσεις και αυτό :-p )
atom_smasher
08-01-2011, 13:54
Ενταξει, φυσιολογικο σε κοβω. Καταλαβαινω την λογικη σου.
Mitsmann
08-01-2011, 13:55
τα πραγματα ειναι σχετικα απλα.
τα 1-2-3 δεν εχουν TIE-Fighters.
sabbattack
08-01-2011, 14:00
εγώ όμως όποτε θες με το Χ-Wing μου θα σου δώσω πόνο, Ιmperial Pig
Mitsmann
08-01-2011, 14:42
Λολ.
παρε τρεις φιλους σου με τις κατσαρολες σας.
παιρνω ενα TIE-Interceptor.
μου αρκει.
Γενικά, McGregor και Portman είναι καλοί ηθοποιοί. Στα Star Wars όμως παίζουν πάρα πολύ άσχημα, και γι' αυτό μάλλον δεν οφείλονται οι ίδιοι. Πώς να παίξεις χαρακτήρες που δεν έχουν καθόλου προσωπικότητα, εξάλλου; Ιδίως η Queen Amidala, ειλικρινά, βρες μου έστω και ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας της που να μπορείς να αναφέρεις. Δεν είναι καν μονοδιάστατος χαρακτήρας, είναι άψυχο αντικείμενο. Ο Anakin επίσης δεν αποκτά προσωπικότητα πριν την τρίτη ταινία. Ο μόνος χαρακτήρας με προσωπικότητα και φιλοδοξίες και στις τρεις ταινίες είναι ο Emperor.
Ούτε καν, δες το video review για ανάλυση, αλλά απλώς σκέψου το εξής παράδειγμα (που αναφέρει κ' στο review): Ο εκτός ελέγχου Luke που ορμάει εναντίον του πατέρα του σε σύγκριση με την εντυπωσιακή αλλά χωρίς κανένα συναίσθημα χορεογραφία Obi-Wan vs Darth Maul όταν πεθαίνει ο Qui-Gon Jinn.
Το μόνο χαρακτηριστικό των δύο τριλογιών που παραμένει στο ίδιο επίπεδο.
Το prequel έχει πολύ βαθύτερο σεναριακό υπόβαθρο, αλλά εκεί τελειώνουν τα πλεονεκτήματα του. Έχει τόσα πράγματα που δεν βγάζουν καθόλου νόημα και υπάρχουν εκεί απλά και μόνο επειδή εξυπηρετούν την προβολή σκηνών δράσης.
"A special effect is a tool, a means of telling a story. A special effect without a story is a pretty boring thing." - George Lucas. Η ειρωνία είναι απίστευτη.
Παρότι το Avatar (μια ταινία που θα μείνει στην ιστορία αποκλειστικά και μόνο για τα special effects) δεν έχει κανένα ιδιαίτερο σενάριο, σίγουρα όχι πρωτότυπο, τουλάχιστον τα special effects εξυπηρετούν την πλοκή και βοηθούν τον θεατή να αντιληφθεί τι συμβαίνει, δε γίνονται αυτοσκοπός.
Εμ διαφωνουμε σε πολλα και δυστυχως ειναι your word against mine, καθως εγω δεν τα βλεπω οπως εσυ, αλλα ειρηνη υμιν και ημιν :P Δε διαφωνω τοσο στα αρνητικα των prequels, οσο στο οτι και στα παλια ετσι ειναι δυστυχως. Εχει υποβαθρο σαν χαρακτηρας ο Σολο? Η Λεια? :rolleys: Τεσπα, το κουρασαμε παρα πολυ!
Εχει υποβαθρο σαν χαρακτηρας ο Σολο? Η Λεια?
Τυχοδιώκτης που βρίσκει νόημα σε έναν ανώτερο σκοπό, σαρκαστικός, απρόσεκτος.
Ιδεολόγος επαναστάτρια, χειραφετημένη, δυναμική, πεισματάρικη.
Δεν είναι πρωτότυποι χαρακτήρες, αλλά δεν υπάρχουν απλώς στο σενάριο, οι προσωπικότητες τους και οι φιλοδοξίες τους το καθοδηγούν.
Phantom Duck
08-01-2011, 15:26
Εχει υποβαθρο σαν χαρακτηρας ο Σολο?
μα τι λέει
Νομιζω πως εισαι εντελως αρνητικα προκατειλημμενος προς τα prequels, οποτε μπορουμε καλλιστα να το συζητησουμε κι απο κοντα το καλοκαιρι! Με τον ιδιο τροπο που ευκολα μπορεις να βαλεις ενα υποβαθρο σε Σολο και Λεια οπως παραπανω, μπορω καλλιστα να σου βρω κι εγω ΕΙΔΙΚΑ για την Πορτμαν, αλλα και για χαρακτηρες οπως ο Ανακιν, ο Qui Con...
atom_smasher
08-01-2011, 15:26
Λολ.
μου αρκει.
με συγκινεις ρε πουστη μου. Αν και θα σου γαμαγα το Τ-Ι.
παρεπιπτοντως ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να παιξουν σε κανα βιστα αυτα τα αρχαια παιχνιδια;
Εχει υποβαθρο σαν χαρακτηρας ο Σολο?
μα τι λέει
Ε τι λεω, τον γουσταρω απιστευτα, αλλα οσο τον αναλυει ο Λουκας στην ταινια σαν χαρακτηρα, αλλο τοσο αναλυει και τους αλλους, δηλαδη μηδαμινα
sabbattack
08-01-2011, 16:15
Λολ.
μου αρκει.
παρεπιπτοντως ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να παιξουν σε κανα βιστα αυτα τα αρχαια παιχνιδια;
to dosbox k ta forum tou einai filos sou
Marillion
08-01-2011, 16:45
είναι δυνατός χαρακτήρας. δεν χρειάζεται ανάλυση ο σόλο, aim for simplicity και έχεις την περιπέτεια που θες. σαφώς πιο αξιομνημόνευτος απ'ολους τους νέους μαζί βέβαια. βοηθάει και το ακτινγκ αλλά και οι ιδέες των ηθοποιών που έπεσαν στο τραπέζι και ο λούκας ήταν κάπως πιο δεκτικός (ευτυχώς) και πιο στριμωγμένος για τις επιλογές του (πάλι ευτυχώς) τα παλιά χρόνια. i love you -i know.&-
SpiritCrusher
08-01-2011, 19:52
Σας έχω όλους με Y-Wing (γιατί γαμάω τόσο πολύ)
Από εκεί και μετά Φίξξερ κάνε μια το εξής: Το βίντεο που πόσταρε ο μαρούλλιος. Δες το, δες και το part 2. Αλήθεια. Περα του ότι κοιτα-να-δεις-έχει-δίκιο για διαφορα πραγματα (και δεν το περίμενα, συνήθως τα μουβι ρηβιους είναι μούφες) έχει ένα σημείο που ρωτάει τυπάδες να περιγράψουν χαρακτήρες. Καθώς το έβλεπα απαντούσα κι εγώ από μέσα μου, και κοίτα να δεις που σκεφτόμουν πάνω κάτω τα ίδια.
Επίσης είναι κωμικό, μπορεί και να γελάσεις οποτε θα περάσει όμορφα η ώρα :P
Μωρε το ξεκινησα αλλα εχει υφακι μαντοξ και δεν αντεξα :/
Marillion
08-01-2011, 20:05
μόλις βγήκε και το ρηβιού του τρίτου, ζεστό ζεστό (χβιλελεεεεε). θα γαμάει δεν το δα ακόμα είναι 20 λεπτά μικρότερο απτην ταινία ρε πούστη μου (2 ωρες υπολογίστε) !!! όχι youtube όμως εδώ :
http://www.redlettermedia.com/
spirit άστονα θα στεναχωρηθεί :-p
ο ρεδλεττερμεδια λέει πως τα πρηκουελς κατάστρεψαν τις αναμνήσεις της εφηβείας παλιότερων. εμένα μου τις κατέστρεψε το ρηβιού των πρήκουελς :-(
spirit άστονα θα στεναχωρηθεί :-p
ο ρεδλεττερμεδια λέει πως τα πρηκουελς κατάστρεψαν τις αναμνήσεις της εφηβείας παλιότερων. εμένα μου τις κατέστρεψε το ρηβιού των πρήκουελς :-(
1. Το ζουμι για το πως βλεπω StarWars (και τα εξι) το εκανε quote o Σαμπρελας. Οποτε δε στεναχωριεμαι, να σαι σιγουρος :P
2. Βασικα απο κομπλεξισμο και μονο, ΓΟΥΣΤΑΡΩ που θεωρει κοσμος οτι του κατεστρεψαν κατι τα prequels γενικα.
Δηλαδη οποτε βλεπω σε λιστες ταινιων αυτο το : Star Wars (4-6) χαμογελαω λιγακι :P
Αυτη η αναγκη να κανει καποιος το διαχωρισμο, με πεθαινει
Mitsmann
08-01-2011, 20:13
το ξερω οτι επεμβαινω ακαιρα αλλα προκαλουμαι.
Σπιριτ, με Υ-wing (Why? - Wing), δε μ εχεις ακομα κι αν ειμαι μεθυσμενος με εξαρθρωμενο το ενα χερι και διπλωπια.
Marillion
08-01-2011, 20:20
stamata βρε να τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς, σιγά μην εννοούσα ότι θα φύγει και δάκρυ. ούτε το εμότικον δε δούλεψε!
ε καλά δεν το κάνει απαναγκη τον διαχωρισμό είναι ότι πέρασαν και ένα καρο χρόνια μέχρι να του ξανάρθει του λουκά η καυλα (μεγαλομανία-παράδες πιθανότατα) και ότι τα γύρισε καπάκια το ένα μετά το άλλο τα νέα. σαφείς διαφορές σε αντίληψη-στάτους-στόχους-ιδέες του σκηνοθέτη. αν δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές μεταξύ των δύο τριλογιών γίνεται εμμέσω φανμπουσμού ξέρω γω. εμένα μια χαρά μου κάθεται να βλέπω την τριάδα σε λίστες και ας μην με πορώνει το return of the jedi όσο τ'αλλα δυο (δυστυχώς έχω αγοράσει την τριλογία σε ντιβιντί με τις γνώστες προσθήκες άρα έφαγα ακόμη μια ήττα, αμα τα βρω σε βίντεο μπορεί και να με αρμέξουν δε ξέρω ENTIT SHMANTIKON- οχι λόγω των ewoks μημεχεις και για αντιδραστικό) αλλά είναι προσωπική γνώμη. επίσης γουστάρω φρέντυ αλλά το αβαταρ ρε μλκ πληηηηζζζ
Marillion
08-01-2011, 20:24
επίσης ontopic χειρότερη ταινία σταρ γουορς είναι αυτή :
Mz550T3QeAo
http://www.imdb.com/title/tt0193524/
Parasight
08-01-2011, 21:34
Λολ.
μου αρκει.
παρεπιπτοντως ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να παιξουν σε κανα βιστα αυτα τα αρχαια παιχνιδια;ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ *ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ* ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ X-W vs. T/F ΣΗΜΕΡΑ;
Στα ΧΡ μια χαρά το τρέχω, αν ψήνεστε πείτε. Και είμαι αυτοκρατορικός κι εγώ btw 8)
Όσο για τις ταινίες, ήμουν βαμμένος Star Wars φανμπόης μέχρι που είδα το μισό Phantom Menace (ναι, δεν άντεξα να το δω όλο). Από κει και πέρα, αφήστε τον FIXXXER (αυτόν δλδ που θεωρεί καλύτερο Metallica album το Load, καλύτερο PL album το Host και καλύτερο internet browser τον Internet Explorer πχ) να τρολλάρει :P
Mitsmann
08-01-2011, 21:44
Παρασαητ και γω το TIE Fighter (την κολλεκτορ'ς εντισιον σε CD) το παιζω σε XP, χωρις κανενα προβλημα.
τωρα πρεπει να παρω joystick γιατι δεν εχω.
αλλα ακομα το 90% των αποστολων τις βγαζω χωρις κοπο σφαζοντας αβερτα.
κριμα που δε βγαλανε κατι πιο συγχρονο στο ιδιο στυλ να γινεται της κολασεως.
Parasight
08-01-2011, 21:47
κριμα που δε βγαλανε κατι πιο συγχρονο στο ιδιο στυλ να γινεται της κολασεως.Αλήθεια, γιατί, μα ΓΙΑΤΙ δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο; :(
Mitsmann
08-01-2011, 21:52
δε ξερω.
τωρα μου ρθε οπως ποσταρα το απο πανω ποστ και το ψαξα και βρηκα κατι δηλωσεις ενος απ το team που εκαναν το TF το 1995 και ελεγαν οταν θα ηθελαν να κανουν ενα ρημεηκ τωρα κλπ κλπ σε ενα αρθρακι αλλα τιποτα παραπανω.
πφφ.
θα παρω τζοηστικ και θα ξεκινησω παλι.
Καλα στον Μαριλλιον δε θα απαντουσα αλλο, γιατι παρολο που ειμαι περισσοτερο φανμποης (αραγε?) ειμαι ανοικτος σε καθε αποψη, ενω εδω περα φαινεται να επικρατει το αντιθετο, αλλα σε σενα δε θα χαριστω. Δεν εχεις δει ΚΑΝ τις ταινιες και ερχεσαι να πεις και αποψη τωρα ξερω γω, οκ, τι να πω πανω σε αυτο :P Το επιχειρημα "ο ταδε γουσταρει το ταδε αρα μπλα μπλα μπλα" ειναι χειροτερο απο το χειροτερο επιχειρημα που εχει υπαρξει, αλλα συνεχισε, σε αφηνω να σολαρεις αν θελεις. Περαν του οτι δεν πετυχες ουτε 1 στα 3 δηλαδη.
Parasight
08-01-2011, 22:08
2. Βασικα απο κομπλεξισμο και μονο, ΓΟΥΣΤΑΡΩ που θεωρει κοσμος οτι του κατεστρεψαν κατι τα prequels γενικα.
απο κομπλεξισμο και μονο
απο κομπλεξισμο και μονο
απο κομπλεξισμο και μονο
απο κομπλεξισμο και μονο
απο κομπλεξισμο και μονο
rat_poison
08-01-2011, 23:00
και τώρα που τοποθετηθήκαμε ξανά επί του θέματος της χειρότερης ταινίας πάμε στο 2ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ δίλημμα όσον αφορά τα star wars
Σειρά θέασης:
IV - V - Vi - I - II - III ή I - II - III - IV - V - VI????
αξίζει το δικό το θρεντ;
rat_poison
08-01-2011, 23:05
Διπλοπόστ αλλά πρέπει να διευθετηθεί: όλοι ξέρουμε ότι η σειρά είναι
5 > 6 = 3 > 4 >> 2 > 1
5, 4, 6, 3, 2, 1. Το 6 μετά το 4 επειδή αποφάσισε ο Lucas να χώσει τα ewoks αντί για τα wookies.
SpiritCrusher
09-01-2011, 00:16
κριμα που δε βγαλανε κατι πιο συγχρονο στο ιδιο στυλ να γινεται της κολασεως.Αλήθεια, γιατί, μα ΓΙΑΤΙ δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο; :(
Αν θυμάμαι καλα τα είχε κάνει η Totally Games ή κάπως έτσι και υπάρχει και ανάλογο θρεντ στο φορουμ τους. Η απάντηση είναι πως παρόλο που οι ίδιοι το διασκεδάζουν το space sim, θα γούσταραν να το κάνουν και ο πυρήνας που έκανε τα X-wing / Tie-Fighter είναι ακόμα εκεί, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από LucasArts/publisher γιατί το είδος δεν πουλάει. Πέθανε κτλ.
Κάτι που φαίνεται και από το ότι δεν έχουμε Freespace 3. Και εδώ που τα λέμε Freespace > Star Wars. Παρόλα αυτά υπάρχει το open source...
Μιτς, για να είμαι ειλικρινής από τα wings προτιμώ το A (ναι.) αλλά είπαμε είμαστε τόσο ελίτ που ακόμα και με Y δεν μασάμε :!: Photon Torpedoes :touched:
και τώρα που τοποθετηθήκαμε ξανά επί του θέματος της χειρότερης ταινίας πάμε στο 2ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ δίλημμα όσον αφορά τα star wars
Σειρά θέασης:
IV - V - Vi - I - II - III ή I - II - III - IV - V - VI????
αξίζει το δικό το θρεντ;
Δεν υπαρχει διλημμα, 4-5-6 πρωτα, αν τα δεις αλλιως χανεται το μισο νοημα με Vader - πατερα Λουκ κτλ.
rat_poison
09-01-2011, 00:46
μιλάμε για κάποιον που τα'χει ξαναδεί προφανώς.
Ε τοτε το αντιθετο, και παλι δεν υπαρχει διλημμα :P
atom_smasher
09-01-2011, 03:30
Αν μου βρειτε ετοιμη λυση, 'η εστω να μην φαω πολυ ωρα, για σβιστα παω αγοραζω τζοιστικ και σας το χωνω στον αυτοκρατορικο σας πρωκτο οποτε θελετε.
Mitsmann
09-01-2011, 06:02
Spirit, απ τα Wings, το Α-Wing σαφως και ειναι το καλυτερο κυριως επειδη ειναι ΓΡΗΓΟΡΟ και παρα τη μικρη του ασπιδα γενικα, εχει τετοιο maneuverability που πραγματικα μου εβγαινε η παναγια να διαλυσω ενα με λεηζερ (ενταξ με πυραυλους δε συζηταμε).
τα Χ και Υ Wings δεν ειναι κατι τρομερο οταν τα κυνηγας, ιδιως τα Y-Wings ειναι κατσαρολες (οχι τοσο οσο τα παλια και μπρικια Ζ-95 Headhunters αλλα οκ)
το B-Wing παλι, εχει γαμω τις ασπιδες και πολλα οπλα, αλλα ειναι τοσο αργο που και παλι κατανταει ευκολο θυμα.
κι ολα αυτα τα γραψα μεθυσμενος. μπραβο μου.
SpiritCrusher
09-01-2011, 07:19
Χαχ, κολλημένος με την ταχύτητα. Δεν το θεωρώ κάτι απαραίτητο, το maneuvering παραμένει γρήγορο με throttle-->0-->100. Άσε που στη τελική θα έρθει το Tie-Fighter σε εμένα, δεν είναι αναγκη να συναντηθούμε πιο γρήγορα. Ρίχνουμε και missile χωρίς lock, δεν μασαμε.
Parasight
09-01-2011, 10:39
Συμφωνώ 100% με Mitsmann, σου'βγαινε η πίστη σε dogfight με A-Wing και το είχα εκτιμήσει και ο ίδιος στο X-Wing game. Μεγάλη ταχύτητα, ιδανική κάλυψη στους bombers του raid. X και Β-Wings τα είχαμε πιο χαλαρά, ενώ για Υ-Wing ή Ζ-95 δε συζητάμε καν. Στο T/F βέβαια το πήγαν λίγο σε imba επίπεδα με T/A και T/D - ειδικά το τελευταίο ήταν θεϊκό σε γελοία επίπεδα. Βαμμένοι T/F και T/I είμαστε. Α, και A/G βεβαίως, εκεί θέλει skills, όχι αστεία 8)
Ρε σοβαρά τώρα, παίζει να παίξει online το Χ-W vs. T/F σε σημερινά Windows να το στήσουμε κανένα βραδάκι;
atom_smasher
09-01-2011, 11:41
μακαρι. δινω ολα τα γαλονια μου.
Mitsmann
09-01-2011, 12:46
το Assault Gunboat ενω γενικα ειναι "κακο" σκαφος (μαλλον παλιο ειναι πιο σωστη λεξη) και ναι ολα ειναι θεμα ταχυτητας, εν τουτοις στο TF επαιζες τοσο πορωτικες αποστολες με Gunboat που δε μπορεις να μη το αγαπησεις.
και εκει ναι, θελει skill, ιδιως στο που και ποτε θα κανεις redirect το εκαστοτε power.
επισης μου λειπει εκεινη η εκπληξη που δε θα ξαναχω ποτε γιατι μια φορα επαιξα το παιχνιδι για ΠΡΩΤΗ φορα, τις αλλες το ξερα προφανως, η αποστολη προδοσιας και το μηνυμα "Gamma 2 and Gamma 3 destroy Gamma 1 NOW" και το pause το κοιταγμα στην οθονη και το "E????"
atom_smasher
09-01-2011, 23:43
το Assault Gunboat ενω γενικα ειναι "κακο" σκαφος (μαλλον παλιο ειναι πιο σωστη λεξη) και ναι ολα ειναι θεμα ταχυτητας, εν τουτοις στο TF επαιζες τοσο πορωτικες αποστολες με Gunboat που δε μπορεις να μη το αγαπησεις.
και εκει ναι, θελει skill, ιδιως στο που και ποτε θα κανεις redirect το εκαστοτε power.
επισης μου λειπει εκεινη η εκπληξη που δε θα ξαναχω ποτε γιατι μια φορα επαιξα το παιχνιδι για ΠΡΩΤΗ φορα, spoiler"
Marillion
10-01-2011, 12:51
γάμησε το review του episode 3. πάλι τίγκα insightful και τρόλλ όσο χρειάζεται. πάντε δείτε το. general grievance