View Full Version : Acid Baby- Indecent Exposure
Acid Baby
25-05-2005, 03:47
http://briefcase.pathfinder.gr/download/spacelord_g/26587/430910/0/UNTITLE2.JPG
Αυτό είναι το καινούργιο μας μινι Cd με τίτλο "Indecent Exposure"
Περιέχει 4 κομμάτια, τετρασέλιδο βιβλιαράκι με στίχους. Η παραγωγή έγινε απο τον Στέφανο Δανιηλήδη στα Unison Home Studios ( unisonhomestudio@yahoo.gr ) .
Tracklist:
1) Sheddin' The Skin ( http://users.tellas.gr/~rubbersoul/sheddingmp3.mp3 για να κατεβάσετε το κομμάτι)
2) Keerie L. Lation
3) Spacedance
4) Cross
To διαθέτουμε εμείς και η τιμή πώλησης είναι 4 ευρώ. Για παραγγελίες, στο mail acidbaby_band@yahoo.com , ή σε εμένα με pm.
(Συγγνώμη που ξανάκανα thread αλλά ήθελα να διαχωρήσω την κυκλοφορία απο το προηγούμενο thread για τα νέα) .
The Nerd
25-05-2005, 04:01
Ginetai na exw to mh-logokrimeno version?
Acid Baby
25-05-2005, 04:08
Ψήνεσαι μουνάκι ε; :wink: ....
freak brother
25-05-2005, 07:43
to exwfullo einai moufa.. :|
hahaha τι λε ρε, ωραίο το εξώφυλλο σαν ιδέα, λίγο καλύτερα φτιαγμένο να ταν θαταν ggg.
Χθες δε μπόρεσα ναρθω, κανονίζουμε σε live MWSTE =|
Θα το έχετε την Παρασκευή στο λάιβ;
katwrimos
25-05-2005, 12:36
xm... Den to anevazete kai se kanena e-mule na to akousei kanenas ksenitemenos?
Acid Baby
25-05-2005, 14:01
Ναι θα το έχουμε την παρασκευή. Τωρα στο mule τηα το ανεβάσω κάποια στιγμή, κάτσε να το δώσω πρώτα εδώ.
Ένα και για μένα πλιζ. Δώκε στο Kuolema.
ki edw ena, parakalw. tha ta poyme irc.
(esy eisai sto ekswfyllo? an nai, einai peritto [kai eteroxronismeno] na soy pw oti kapoia mera it will come back to haunt you)
Acid Baby
25-05-2005, 17:17
Σου μοιάζω να μαι εγώ στο εξώφυλλο ρε; Ένας φίλος είναι.
novembrine
26-05-2005, 10:02
op skalwsa
Gamaei to kommataki, pragmatika para poly kalo
blackbird
26-05-2005, 12:08
o typos srto exwfylo an kai wraio paidi ligo "paidaki" re gmt kai xalaei to cocept
tespa prwtotypo einai
to sheddin my skin apotelei klassiko kommati pleon fantazomai trello singalong sta live:D
ennoeitai pws thelw mia authentiki kopia an exeis ka apo to demo kanena kommati to thelw(tespa ta lema kai prive) 14 iouni katw tha mai
freak brother
26-05-2005, 16:45
ta gualia sto exwfullo einai tou acid baby.. standard
eyeamflesch
26-05-2005, 16:57
:wink:
Acid Baby
26-05-2005, 16:59
Oχι τα δικά μου έχουν καθρέφτη.
morphine
26-05-2005, 19:00
cross >>> sheddin.
edit:
οκ τότε.
1) Sheddin' The Skin
2) Keerie L. Lation
3) Spacedance
4) Cross
1) Ο,τι είπε ο blackbird και κάτι παραπάνω. Το κομμάτι είναι τρελός ροκ ύμνος. Ο Μαμπρέ από πίσω διδάσκει.-
2) Ο τίτλος είναι του στυλ "μάλλον λέω κρύα αστεία", το τραγούδι έχει οκ verses, τέλεια bridges (........) και απίστευτο ρεφραίν.
3) Το μετριότερο τραγούδι για μένα (όχι δεν είναι γραμμένο για μένα). Είναι πολύ ΠΟΛΥ όμορφο, αλλά αργό, και κάπως "χάνει" σε σχέση με τα υπόλοιπα. Επίσης είναι 5 λεπτά. Αν ήταν πχ γύρω στα 3 θα ήταν :thumbsup: . Τελευταίο ρεφραίν και κλείσιμο τελειότητα (φέρνει κάτι σε gay radiohead- gay as in τα ωραία κι όχι τα καθυστερημένα ελεκτρόνικ)
4) Περιττά τα σχόλια. Cross>>>> ό,τι ακούει ο μώστος.
edit 2: τσάρτ
Acid Baby
26-05-2005, 19:23
edit 2: τσάρτ
http://johnbokma.com/new-zealand/the-sad-horse.jpg
regularpaul
27-05-2005, 05:08
Cross :pink:
Το ρεφρέν είναι κόλλημα, ε? Kαι ο George εκεί που φωνάζει I'm bearing the cross λίγο πριν το τέλος, εκπληκτικός. Για το Sheddin' τα χουμε ήδη πει. Είναι ήδη hit. Το Keerie, επίσης catchy ρεφρέν και ωραίο πιανάκι σε σημεία. Το Spacedance όταν ξεπεράσεις την 1η έκπληξη, καταλαβαίνεις ότι κολλάει πολύ στο στυλ σας τελικά.
Κατά τα άλλα, ο ήχος απομακρύνεται από το heavy rock/stoner κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου προσωπικά. Δηλαδή αν εξαιρέσουμε το Spacedance που είναι pop κομμάτι, τα υπόλοιπα 3 έχουν τα σκληρά περάσματά τους αλλά δεν είναι αμιγώς heavy.
Μια ερώτηση, αφού ακούσετε όλοι το demo μου απαντάτε. Ο Rock FM παίζει καλύτερα ή πιο πιασάρικα τραγούδια από τούτα τα 4? Γαμώ τις playlists τους, γαμώ.-
Παρότι δεν μου αρέσει το εξώφυλλο σαν ιδέα (και τα χρώματα από πίσω θυμίζουν επικίνδυνα pelican-australasia), ειναι ίσως το πιο προσεγμένο demo που έχω. Μπράβο.
Ελπίζω αύριο να ακούσουμε τα δικά σας κομμάτια κυρίως και όχι τίποτα μούφες του στυλ νέοι U2 :P
nothingman
27-05-2005, 11:52
επειδή αύριο δε θα προλάβω να έρθω (εξεταστική μπλα μπλα), μήπως κάποιο καλό ERtard θα ήθελε να πάρει μια κόπια του demo και για μένα; Με το νόμιμο τόκο να προστίθεται στην αρχική τιμή προφανώς..
Broccoli
27-05-2005, 12:15
Θα σου πάρω εγώ και στο δίνω όταν ξαναβρεθούμε.
enitharmon
27-05-2005, 12:58
καλό μου λαχανικό, ξέρεις τι να κάνεις :***
MWSTE το σιντί γαμεί :dfinger:
House Of Low Culture
27-05-2005, 17:32
poios 8a mou parei kiemena ena sas parakalw agaphtoi ERites??
blackbird
27-05-2005, 17:38
loipon pliroforithika apo ton Acid oti exei vgalei 500 kopies opote yparxoun yia olous
oloi sto live apopse
wish i was there
Acid Baby
28-05-2005, 04:04
House αμα θες στο στέλνω. PM me.
nothingman
30-05-2005, 00:27
MWSTE το σιντί γαμεί :dfinger:
με λίγα λόγια, αυτό
σοβαρά τώρα, μου αρέσει πολύ... για το Sheddin' τα είχαμει πει και παλιά... χιτάκι -με την καλή έννοια- με πιασάρικο ρυθμό... το Κeerie (ναι, έψαξα στο google να δω ποια είναι η τύπισσα του τίτλου :/ ) είναι το αγαπημένο μου από το cd, πολύ καλή η γέφυρα και καταπληκτικό το ρεφρέν, το Spacedance μου αρέσει και αυτό, δουλεύει ωραία σαν διάλειμμα (αφού προηγούνται και έπονται τραγούδια με δυνατές κιθάρες) και -ίσως λίγο υπερβολικό αλλά- αν βάλεις τον Wyndorf στη φωνή, μέχρι που ψαρώνεις αρκετό κόσμο (στάνταρ κάποιο άλλο τραγούδι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο...)... για το Cross τα είπανε και οι παραπάνω
μην προσπαθήσεις να προσθέσεις βρωμιά στα φωνητικά, μια χαρά είναι έτσι... εξάλλου, δεν παίζετε καθαρόαιμο heavy rock/stoner, μου αρέσουν (και νομίζω ότι ταιριάζουν περισσότερο) τα πιο pop φωνητικά σου
μπράβο :)
περιττό να πω ότι συμφωνώ με το σχόλιο του regularpaul περί playlists και αν θα μπορούσε να παιχτεί το cd αυτό στο ραδιόφωνο
Acid Baby
30-05-2005, 00:51
το Κeerie (ναι, έψαξα στο google να δω ποια είναι η τύπισσα του τίτλου :/ )
:rofl: Θεικό αυτό. Είναι ψαρωτικό όντως. Χαίρομαι που σου άρεσε και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ελπίζω το spacedance να μη σου θυμίζει σε φάση αντιγραφής κάποιο κομμάτι :fear:
Amnesiac.
30-05-2005, 00:52
opws prepei. entelws. TERASTIA veltiwsi se sxesi me to proigoumeno sinti.
cross to kalytero kommati tou sinti. apla katapliktiko.
spacedance sxedon isaksio.
to shedding exei ena simeio (prin to refrain) pounai idio me ena xitaki tis geri haliwell.
to kirieleison katwtero apo ta ypoloipa 3, xwris na einai asximo.
ta fwnitika episis poly veltiwmena, sikwnoun akoma perissoteri veltiwsi i opoia einai profanes oti tharthei.
i paragwgi poly kali.
Μώστω gamate :dfinger:
morphine
30-05-2005, 00:52
που τα πουλάς αυτά ρε απατεώνα;
σιιιιιιιμουυυυ
...
Acid Baby
30-05-2005, 01:01
Maiden λέμε :headbang:
Amnesiac.
30-05-2005, 01:08
akou kai mark lanegan e (ektos apo geri haliwell)
chris_boss
30-05-2005, 02:00
μην προσπαθήσεις να προσθέσεις βρωμιά στα φωνητικά, μια χαρά είναι έτσι... εξάλλου, δεν παίζετε καθαρόαιμο heavy rock/stoner, μου αρέσουν (και νομίζω ότι ταιριάζουν περισσότερο) τα πιο pop φωνητικά σου
περιττό να πω ότι συμφωνώ με το σχόλιο του regularpaul περί playlists και αν θα μπορούσε να παιχτεί το cd αυτό στο ραδιόφωνο
Συμφωνώ και με τα 2 points. Για το πρώτο, τα λέγαμε χθες και τον κ. Τίποτα.
Σχετικά με το δεύτερο, το λέγαμε με το Νικόδημο στο 2ο ER Fest
Acid Baby
30-05-2005, 02:39
Χμ αν εννοείς εμας και το προηγούμενο demo δεν είμαι σίγουρος οτι θα μπορούσαν να παίξουν. Μιλάμε για θέμα παραγωγής πάντα ε.
chris_boss
30-05-2005, 02:44
Ναι αλλά εμείς λέγαμε για τα τραγούδια.
Acid Baby
30-05-2005, 02:50
α.
:)
to cross einai kommatara. theikotato. gia to sheddin' ta eixame pei kai paliotera. \m/ anypomonw na parw to demaki sta xeria mou.
Acid Baby me ksexases! :(
Acid Baby
30-05-2005, 11:31
Oχι ρε δε σε ξέχασα απλά δε θα παω Slipknot οπότε θε στο στείλω. Εκτος κι αν θες να συναντηθούμε αύριο.
Emena pos tha ginei? Se 2 vdomades katevaino. Krata mou eh.
Φοβερό το σιντάκι μεγάλε!!! :p
Όχι, σοβαρά, μεγάλη βελτίωση σε συνθέσεις και εκτέλεση, ωραίος ήχος και το ξεχωριστό της όλη υπόθεσης imho είναι (και ήταν) το ότι ειδικά στα φωνητικά, υπάρχει ένας... χμου, ελληνικός ήχος (δεν αναφέρομαι στην προφορά βέβαια, αλλά στις φωνητικές γραμμές I guess), κάτι που παραπέμπει σε "έντεχνες" (σε πολλά εισαγωγικά) καταστάσεις αλλά κολλάει με τη μουσική τόσο ώστε το αποτέλεσμα να είναι γαμάτο. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το εξηγήσω με μεγαλύτερη ακρίβεια ρε παιδί μου :/
Γαμάτο σε κάθε περίπτωση :thumbsup:
Πότε το full-length; :)
Broccoli
09-06-2005, 13:39
To άκουσα και γω (άργησα λίγο αλλά τα κατάφερα). Πρώτα από όλα, συμφωνώ απολύτως με την Κατερίνα περί τρομερής βελτίωσης σε σχέση με το πρώτο. Εδώ η δουλειά είναι πολύ καλύτερη σε όλους τους τομείς. Μια ψιλοάσχετη παρατήρηση, αλλά, κατά τη γνώμη μου, μην πολυχαρακτηρίζετε την μουσική σας stoner. Την περιορίζει αρκετά ως περιγραφή και δεν δίνει και απόλυτα σωστή εικόνα. Οι συνθέσεις είναι πολύ ωραίες, με καλύτερη κατά τη γνώμη μου το Spacedance που είναι εντελώς πινκ. Για τα φωνητικά παίρνω πίσω ό,τι είχα πει. Μην αλλάξεις τίποτα, είναι μια χαρά. Βάλτε κανένα πλήκτρο παραπάνω και αφού γουστάρεις ψυχεδέλειες, ωραία θα ταν να δοκιμάζατε τίποτα τέτοιο. Νομίζω ότι θα κόλλαγε στην μουσική σας. Ε και από παραγωγή μια χαρά. Άντε με το καλό για το επόμενο.
Acid Baby
09-06-2005, 13:43
Thank you guys :)
Broccoli
09-06-2005, 13:50
Επίσης πολύ ωραίο το αρχικό riff και η φωνητική μελωδία στο Cross.
morphine
09-06-2005, 13:55
ναι βάλτε κανένα πλήκτρο :(
και διασκευή the grass is no green :!: γαμώ το ζακ ουάηλντ ρόουζις γκρόου.
acid baby perimeno, dieuthinsi exeis.
The Good Son
09-06-2005, 14:28
Gamaoua kai arketa grouvato \m/
to mpaso gamhse
an xanei apo kapou einai h profora, to klise refrain kai ena bliki bliki ths kitharas
Mwstw εμένα το CD δεν παίζει. :(
Το άκουσα όμως από Κuu και είναι G. :)
Acid Baby
09-06-2005, 20:07
Odonian να βρεθούμε να σου δώκω άλλο.Πες μου που και πότε.
an k den einai to eidos genika pou 8a katsw k 8a akousw,afto to kommataki apo sas toulaxiston pou katevasa 8a ka8hsw k 8a to akousw efxarista:)evge!wraia sin8esh k wraia paragwgh man
Μη μου αγχώνεσαι ρε, όποταν γίνει.
Mitsmann
12-06-2005, 23:24
εγω δε συμφωνω με τους αλλοι για βελτιωση σε σχεση με το πρωτο.
Απλα επειδη δεν εχω ακουσει το πρωτο ειναι αρα μην αγχωνεστε...
Γαμηστερο CD, ε. το ακουω τριτη φορα σερι και χαιρομαι. Κουφαλα, εχεις καλη φωνη ε. (μη περιμενετε να θυμαμαι τιποτα απ το ER Live II τα εχουμε πει αυτα...)
Cross και Keerie L. Lation γαμω.
(παιξτε και καμμια δικαση ρε. χαχαχαχα)
Chopped In Half
13-06-2005, 13:27
egw de thelw na akousw to vrwmocd sou exthre tou metal
Acid Baby
28-06-2005, 23:56
Κριτική στο Greek Rebels http://www.greekrebels.gr
http://www.greekrebels.gr/pn/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=345&POSTNUKESID=3da21f48cc25fb04ab348f9c9d3cf1c0
xxaxa twra toda to e3wfyllo
eisai metal
Acid Baby
29-06-2005, 00:23
Δεν είμαι εγώ ρε παιδιά λέμε :P
silencerius
29-06-2005, 06:06
de tha pw tpt para mono oti to spacedance einai apisteuto kommati. apisteuto pragmatika. m'arese poly apo tin prwti stigmi pou t'akousa alla otan mou pe o mwstws to concept tou kommatiou kai t'akousa alles 2-3 fores epilthe ena fobero sinaisthima, de mporw na to ksigisw.
monaksia.
fuck.
to bazw sto repeat kai paw na kserathw.
=(
Acid Baby
10-09-2005, 02:32
http://www.geocities.com/behind_the_veil2001/Main.html
reviews->demos-> acid baby
Νεα κριτική.
chris_boss
29-09-2005, 23:58
Πόσο μαλάκες είστε... :?
Acid Baby
30-09-2005, 05:11
Shit happens :|
http://forum.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=6909&postdays=0&postorder=asc&highlight=oldboy&start=0
νεα κριτιδική.
UmbilicalResidue
20-10-2005, 03:38
φοβάμαι στην ιδέα οτι μπορει να υπάρχει λογοπαίγνιο.
http://www.grande-rock.com/demos.htm
επίσης.
http://www.metal-temple.com/review.asp?id=1163
κι αυτό.
Eixa pei ston Acid_Baby kapote gia kopia tou album alla ekatsan oi exelixeis kai den synexisthke pote. Dinete akomh? Akomh endiaferomai.
Στείλε μου σε πμ τη διεύθυνσή σου γιατι έπεσαν πολλά το καλοκαίρι και μπλέχτηκαν όλες οι παραγγελίες.
nothingman
17-12-2005, 04:03
το βάζω εδώ το ποστ γιατί κόλλησα
http://www.spinalonga.net/
νιουζ
...also Acid baby along with Universe 217, Hostal Handshake and Down & out are playing live at Rodeo club next Thursday 15th of December . Doors open at 20.00, entrance 6 euro.
:?:
Darkling
17-12-2005, 09:26
Poustides εχετε γινει σαν τους Πυκς Λακς. Θα σε γαμευσω Μωστε. :pink:
Δεν έγινε το live τελικά κ θα ήταν live χωρίς Mwstw, no g δλδ.
blackbird
07-07-2006, 20:14
το νέο myspace των παιδιών:
www.myspace.com/acidbabyband (http://www.myspace.com/acidbabyband)
ye οπως έχομε πει εγω τελικώς απεχώρησα για όσους δε ξέρνε.
(αυτή η απάντηση πήγαινε στον ναθινμαν με λάγκ 7 μηνών)