PDA

View Full Version : PC & Games Offtopic thread

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Phantom Duck
14-09-2009, 01:23
η microsoft.

ok ok.

Marillion
14-09-2009, 11:43
είναι οφφίσιαλ. μου πήραν δώρο την collector's edition του άρκαμ ασαιλουμ για τα γενέθλια μου. λυσάξτε φανμπόηδες!

http://www.estarland.com/images//Extra_Product_Images/Games/batman_arkham_asylum_collectors_edition_xbox_360.jpg

Kelldorain
14-09-2009, 11:50
Καλό λιώσιμο, δυνατή collector's πάντως :P

Marillion
14-09-2009, 11:53
ναι, δυστυχώς ακόμα δεν μπορώ να παίξω καθώς παίζει εξεταστική και το χμποξ είναι σαλόνικα.

γενικά πάντως οι λιμιτεντ εκδόσεις των περισσότερων xbox games γαμούν (υπάρχουν βέβαια και μούφες -> βλ. devil may cry 4, red faction guerilla, assasin's creed).

τπτ πάντως δεν έφτασε αυτήν του fallout 3, να δω τώρα και από κοντά την μπατμαν

Kelldorain
14-09-2009, 11:56
Και η legendary του halo πολύ καλή, όπως και του gta 4. Από pc η πρόσφατη καλή που θυμάμαι είναι του nwn 2. Του fallout δεν την είχα πάρει, τι είχε;

Marillion
14-09-2009, 12:02
στην ευρώπη είχαμε αυτήν εδώ

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/924/924573/fallout-3-collectors-edition-20081028114507564_640w.jpg

μεταλλική η τσαντούλα ε, γαμάτο φηλινγκ. αν βγάλεις και την κουκλίτσα βολτ-τεκ-περκ, χωρούν και τα εχπανσιονς. τα οποία btw ακόμα περιμένω σε ρητεηλ εκτός από τα operation anchorage & pit (συμπαθή και τα δύο για όποιον ενδιαφέρεται, αν και τα τέλειωσα σε ένα απόγεμα χωρίς υπερβολές).

οι κωλόφαρδοι της survival όμως είχαν ετούτη εδώ :

http://hwspirit.com/news/images/1212781593-fallout-3-survival-edition.jpg

:-(

Kelldorain
14-09-2009, 12:05
Η 2η:shock:

Marillion
14-09-2009, 12:14
τι έχει αυτή του gta 4 btw? έχω δει απλά μια κούτα στο σέβεν αλλά το έχουν ακόμα 100 ευρώ και εχω μείνει με την ορίτζιναλ.
α και ξέρουμε αν θα βγούν τα εξπανσιον του στα μαγαζά;

Kelldorain
14-09-2009, 12:23
Θήκη σαν χρηματοκιβώτιο που ανοίγει με ειδικό κλειδί που έχει, μπρελόκ rockstar, cd με το soundtrack, extra βιβλιαράκι the art of gta και σακο rockstar

http://blog.jr.com/images//gta_iv_collectors.jpg

cloud
14-09-2009, 13:16
Γιατί ρε οι πούστηδες δεν βγάζουν τα dlc του gta και στο pc;

cynic
14-09-2009, 13:35
Ta dlc tou Gta 8a vgoun se diskaki 30oktvri.8a pezoun autonoma xoris na xriazete to gta4.Preorder sto plaisio, 45e nomizw ta eida.

jack the ripper
14-09-2009, 13:42
exei kaneis na proteinei burner programma gia win? freeware kata protimisi

antimusic
14-09-2009, 13:50
imgburn

Marillion
14-09-2009, 13:56
Ta dlc tou Gta 8a vgoun se diskaki 30oktvri.8a pezoun autonoma xoris na xriazete to gta4.Preorder sto plaisio, 45e nomizw ta eida.
:evil::evil::evil:
τι 45 ευρώ γαμώ τον θεό, dlc είναι. πόσο κάνουν στο xbox live ?

SpiritCrusher
14-09-2009, 14:18
imgburn

+1

jack the ripper
14-09-2009, 14:19
imgburn

ναι αυτο εχω ακουστα και το infrarecord.
απο το imgburn ευχαριστημενος εισαι υποθετω?

antimusic
14-09-2009, 14:29
ναι απολύτως, δεν γράφω πολύ συχνά βέβαια. δεν έχει multisession να ξέρεις, αλλά σιγά, what is this, 2002; και για το infrarecorder καλά σχόλια έχω πετύχει, και ίσως σε βολέψει περισσότερο το interface σε σχέση με το imgburn, αλλά δεν το έχω δουλέψει καθόλου.

cynic
14-09-2009, 14:36
Marillion , sto live exoun 1600pontous.Toulaxiston to lost and damned, to allo den exei vgei.Ara stin ousia tsibisan 5e panw gia to diskaki.Pantws ntax as vgei genika kai vlepoume.Exw i timi einai 40$, kai play-asia an einai region free 8a ne arketa katw apo dw pistevw.H moni malakia einai oti exw idi to damned.Pantws an apo diarkia to gay tony einai oso to 1o, 8a ta axizei mallon.

jack the ripper
14-09-2009, 14:43
kala nai sta @@ mou to multisession...mallon tha paw me to imgburn..etsi kai alliws de gamiemai sto grapsimo....thanks ;)

cloud
14-09-2009, 15:51
Marillion , sto live exoun 1600pontous.Toulaxiston to lost and damned, to allo den exei vgei.Ara stin ousia tsibisan 5e panw gia to diskaki.Pantws ntax as vgei genika kai vlepoume.Exw i timi einai 40$, kai play-asia an einai region free 8a ne arketa katw apo dw pistevw.H moni malakia einai oti exw idi to damned.Pantws an apo diarkia to gay tony einai oso to 1o, 8a ta axizei mallon.

Πόσο κρατούσε το 1ο;

cynic
14-09-2009, 17:32
8-10hrs lene ta reviews, 15 to ekana egw me to passo mou.

cloud
14-09-2009, 22:13
Ε και αξίζει $40 για 8-10 ώρες; :razz:
Έπρεπε να το δίνουν σαν dlc addon, μόνο μέσω ίντερνετ και με μέγιστη τιμή τα 15, άντε 20 δολλάρια.
Τώρα ποιός ο λόγος να τα κάνουν stand alone, μάλλον δικαιολογία για να τα τσεπώσουν.

Marillion
14-09-2009, 22:21
αν και στα 40 ευρώ παίζουν δύο dlc έτσι φαίνεται. ε καλά 50 εκατομμύρια έδωσε η μαικροσοφτ για τα exclusives έπρεπε να πιάσουν τόπο απ'οτι φαίνεται.

και τα εξπάνσιονς του fallout δλδ τι να κάνουμε που τα τελειώνεις σε ένα τριωράκι το ένα και σου κοτσάρουν τα 2, 25 ευρώ. καλύτερα να περιμένει κανείς την game of the year edition, όπως έγινε με το ομπλίβιον δλδ.

cynic
14-09-2009, 22:41
Ta gta nai kai ta 2 gia 40e 8a einai.Ntax girw stis 25ores sti xeiroteri logika.Me normal diarkia enws fullpriced titlou na kimenete stis 10-12 pleon.Gia dlc titloi aneta ta megalitera se diarkia sto xbox live.

Gia ta fallout nai drama i katastasi.Kahka apo ton Ioulio me to maingame kai tora pira ta pitt/anchorage apo ebay 10e kai to 2o mesw antalagis.To broken steel tora to arxisa , 4hrs mexri tora ki exei akoma to telefteo quest pou fenete megalo.Malakia i fasi me ta dlc exei gamisei to gaming genika.Tora leei to telefteo expansion 3hrs 10e.E den pezei.Pantws elega oti de 8a plirosw pote gia dlc pou 8a borouse nane sto maingame, alla to fallout mou allaxe ti gnomi.Epiko game :)

Btw mias kai den imoun fan autou tou stil rpgs prin to fallout.Xekinisa oblivion meta to fallout kai mou fenete poli argo se exelixi, metakiniseis klp.Exw pexei kana 5oro alla de me kolise oso to fallout.Mallon fteei kai to mi-postapocalyptic skiniko vevea.Stronei ka8olou meta?

cloud
14-09-2009, 22:54
Btw mias kai den imoun fan autou tou stil rpgs prin to fallout.Xekinisa oblivion meta to fallout kai mou fenete poli argo se exelixi, metakiniseis klp.Exw pexei kana 5oro alla de me kolise oso to fallout.Mallon fteei kai to mi-postapocalyptic skiniko vevea.Stronei ka8olou meta?

Εντάξει εγώ έπαθα το ίδιο από την ανάποδη. Δλδ το Fallout μόλις βγήκα από το Vault με έπιασε τρελή βαρεμάρα επειδή μου έβγαλε feeling oblivion με απλώς διαφορετικό setting.
Αν δε σου αρέσει το oblivion setting πάντως δε βρίσκω το λόγο να το παίξεις. Έχει και τα καλά του, π.χ. τα ωραία sidequest-line με το dark brotherhood αλλά οκ αν έχεις παίξει morrowind δε χάνεις και τίποτα. Νομίζω αν τα παιχνίδια της Bethesda είχαν καλύτερο χειρισμό και -πολύ- καλύτερο combat system δεν θα μας έπιανε αυτή η βαρεμάρα :P

rage for order
14-09-2009, 22:55
resident evil καινούργιο
αν ακόμα συγκινεί κανέναν αυτή η σειρά.

cloud
14-09-2009, 22:58
resident evil καινούργιο
αν ακόμα συγκινεί κανέναν αυτή η σειρά.

Έχω κόψει επαφή από το RΕ2 στο αθάνατο psx αλλά το καινούριο φαίνεται εντυπωσιακό.

Marillion
14-09-2009, 23:05

χμ, δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται αργό στο θέμα μετακινήσεων. έχει πάνω κάτω το ίδιο σύστημα με την διαφορά ότι έχει κατευθείαν τις πόλεις στον χάρτη για auto-travel.

τώρα στα υπόλοιπα :
Η εξέλιξη του σεναρίου είναι σχετική. αν θυμάμαι καλά το main quest θα σε αναγκάσει να κάνεις ένα μικρό σχετικά λέβελινγκ. εγώ θα σου πρότεινα να μην το παίξεις καθόλου για την ώρα. Ξεκίνα με αποστολές στην fighters guild και θα μπεις στο ζουμί. Παίξε και τα arena fights καθώς θα σε περιμένει μια ωραία έκπληξη αφού τα τελειώσεις. Μages guild άφησα στο τέλος αφού είναι μακράν η μεγαλύτερη καθώς για να μπεις στο πανεπιστήμιο θέλει confirmation από τα guilds σε όλες τις πόλεις. Μην είσαι χίππης και δεν ασχοληθείς με την assasin's πάντως καθώς έχει μερικά από τα καλύτερα quest του παιχνιδιού.

Σεναριακά είναι σαφώς ανώτερο και πιο πολυδιάστατο του fallout. θα αρχίσεις να το καταλαβαίνεις στην πορεία αυτό. Μιλάμε και για παιχνίδι δύο φορές μεγαλύτερο ε. Mην παραλείψεις να ξεζουμίζεις τα όποια βιβλία βρίσκεις επίσης καθώς αποκτάς άλλο perspective. Άναψε ένα τσιγάρο και ξεκίνα, γαμούν.

Αφού τελειώσεις πάντως τα guilds όρμα να κάνεις αυτό που έκανες στο fallout. Εξερεύνηση. Κλείνε και τις όποιες oblivion gates βρίσκεις αν και εγώ ψιλοβαριόμουν να σου πω την αλήθεια. Όπως και να χει, από τις μικρές farms μέχρι τα χωριουδάκια, θα βρίσκεις πάντα ένα γαμηστερό quest στην cyrodil.

Δώστου λίγο παραπάνω χρόνο και θα καταλάβεις για τι μιλάμε παντως. Εμένα μου πήρε 200 περίπου ώρες μαζί με τα expansions και ακόμα καμμιά φορά κόβω βόλτες σε κανένα dungeon. Αν συναντήσεις καμμιά μαλακία πες γιατί δεν θυμάμαι να έχω λιώσει χειρότερα παιχνίδι τα τελευταία χρόνια.

Αυτά :P

edit : τι, re6;;;

Δεν είχα επαφή μέχρι αυτό το καλοκαίρι με τα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς. Ειδικά το πέντε επηρεάστηκε ακόμη περισσότερο από τα μοντέρνα action/shooters. Τεράστια παιχνιδάρα τελικά όπως και το 4, το οποίο είναι μακράν το καλύτερο ε. Αρα συγκινούν ακόμα μπόλικο κοσμάκη!

cynic
14-09-2009, 23:09
Xm nai auto gia to xeirismo sostotato.An kai sto fallout exei to vats ( headshots 80ores ki akoma de ta vare8ika :D) kai sonete ligo i katastasi.Me ta, arxika toulaxiston, spa8ia sto oblivion ta vrika skoura.

Resi 5 mia xara.Vevea an den eixe ton titlo resident isws eperne ki allous pontous.Hollywood faseis teliws, grafika apo ta kalitera teleftea.Ntax ka8aro action pleon vevea.Min perimenete survival horror ka8olou.Pantws gia auto pou einai ,einai gamato :)

Marillion
14-09-2009, 23:14
πάντα είχαν πρόβλημα τα ελντερ σκρολλς με τον fp χαρακτήρα τους. από το ντάγκερφολ και το αρένα μέχρι και αυτό του ngage!

επίσης ωραίο το μορρουγουιντ, αλλά 100 φορές πιο έντονη η εμπειρία του oblivion. μην παρελ8οντολογείτε κύριοι :p

Ingolemo
15-09-2009, 00:23
πάντα είχαν πρόβλημα τα ελντερ σκρολλς με τον fp χαρακτήρα τους. από το ντάγκερφολ και το αρένα μέχρι και αυτό του ngage!

επίσης ωραίο το μορρουγουιντ, αλλά 100 φορές πιο έντονη η εμπειρία του oblivion. μην παρελ8οντολογείτε κύριοι :p

Wraia ola auta, alla to Daggerfall pataei katw opoiodhpote allo paixnidi (genika, oxi mono Bethesda).

Kelldorain
15-09-2009, 00:39
Resi 5 mia xara.Vevea an den eixe ton titlo resident isws eperne ki allous pontous.Hollywood faseis teliws, grafika apo ta kalitera teleftea.Ntax ka8aro action pleon vevea.Min perimenete survival horror ka8olou.Pantws gia auto pou einai ,einai gamato :)

Υπερβολικά action πάντως και γενικότερα την αίσθηση του τρόμου δεν τη βγάζει πια, περισσότερο είναι άγχος ή κάτι παρόμοιο. Το Resi 4 είναι παντως top 5 δεκαετίας άνετα, απίστευτο παιχνίδι και η πρώτη του έκδοση (στο gc) είναι νομίζω η καλύτερη

cloud
15-09-2009, 00:58
edit : τι, re6;;;

Δεν είχα επαφή μέχρι αυτό το καλοκαίρι με τα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς. Ειδικά το πέντε επηρεάστηκε ακόμη περισσότερο από τα μοντέρνα action/shooters. Τεράστια παιχνιδάρα τελικά όπως και το 4, το οποίο είναι μακράν το καλύτερο ε. Αρα συγκινούν ακόμα μπόλικο κοσμάκη!

Νομίζω εννοεί το 5, σήμερα βγήκε για pc.

rage for order
15-09-2009, 01:00
αυτό

SpiritCrusher
15-09-2009, 03:03
Το Resi 4 είναι παντως top 5 δεκαετίας άνετα, απίστευτο παιχνίδι και η πρώτη του έκδοση (στο gc) είναι νομίζω η καλύτερη

Έχεις παίξει του Wii;

Abruzzi
15-09-2009, 03:13
αν και δεν ειναι το καταλληλο τοπικ,πως λεγεται αυτη η μαλακια που μπορεις να βαλεις την κεραια της τηλεορασης και να δινει σημα προς 2 εξοδους;

rage for order
15-09-2009, 05:20
συνήθως "ταυ" τα λένε όλα αυτά. ίσως πιο επίσημα διακλαδωτή..

sabbattack
15-09-2009, 10:08

Wraia ola auta, alla to Daggerfall pataei katw opoiodhpote allo paixnidi (genika, oxi mono Bethesda).

Θέλω να σε αγκαλιάσω και να γίνω η σκλάβα σου. :touched:
Γίνεται;
Θες να ανταλλάξουμε Daggerfall saves με σάπιες custom race & classes? :grin:

Abruzzi
15-09-2009, 10:11
συνήθως "ταυ" τα λένε όλα αυτά. ίσως πιο επίσημα διακλαδωτή..

θενξ αν και το βρηκα ζητωντας το ως τη μαλακια που... κτλ κτλ =p

Kelldorain
15-09-2009, 10:58
Το Resi 4 είναι παντως top 5 δεκαετίας άνετα, απίστευτο παιχνίδι και η πρώτη του έκδοση (στο gc) είναι νομίζω η καλύτερη

Έχεις παίξει του Wii;

Χμ όχι, είναι τόσο καλή η έκδοση;

Btw μιας και τέλειωσα το DiRT 2 ας πω δυο-τρια πράγματα
+ Είναι αρκετά μεγάλο, στο μεσαίο επίπεδο δυσκολίας πρέπει να είναι περίπου 30-35 ώρες
+ Γραφικά πολύ καλά και κάποιες πίστες είναι πολύ όμορφες, ειδικά όταν δείτε πρώτη φορά croatia, malaysia, utah θα μείνετε
+ Τα rally events παραμένουν το καλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αν και για πραγματικό challenge πρέπει να ανεβάσεις αρκετά το επίπεδο
+ Η in car camera είναι οκ και συνηθίζεται αν και θα μπορούσαν να έχουν βάλει μεγαλύτερο οπτικό πεδίο

- Λόγω του αμερικάνικου κοινού έχουν βάλει nascar ή πως τις λένε αυτες τις βλακείες τα οποία είναι απίστευτα δύσκολο και εκνευριστικό να τα χειριστείς και φτάνεις σε σημείο να προσπερνάς τους αγώνες με αυτά, άνετα το χειρότερο σημείο του παιχνιδιού
- Μικρό σχετικά εύρος αμαξιών και εκτός αυτού αν απλά πας με το πρώτο που σου δίνει τσάμπα το τερματίζεις εύκολα
- Μεγάλα loading times μέχρι να μπεις σε κάθε αγώνα
- Χμ οκ δεν ξέρω αν πάει - αυτό, αλλά γενικότερα κάνουν προσπάθεια να το κάνουν ένα κλασσικό racing game και όχι rally game, κάτι που οκ είναι φυσιολογικό αλλά δεν έχει και τόση λογική όταν χειρίζεσαι rally cars, γιατί εκτός του ότι για κάθε προσπέραση σου βγαίνει η παναγία, χρειάζεται λόγω χειρισμού και ένα σωρό restarts.

Γενικά κατεβάστε αλλά με τίποτα αγορά και προβλέπω ότι δεν θα πάει καλά, μέσα σε 2-3 μήνες έχουμε τιο nfs που παίρνει εξαιρετικά reviews και είναι από την developing team του GTR, το forza kαι το gt.

Μιας και είπα για το νέο nfs, υπάρχει φήμη ότι μες στο παιχνίδι η κάθε νίκη σου δίνει υπερβολικά (σε ύποπτο βαθμό) λίγα λεφτά και παράλληλα έχουν βάλει να μπορείς να αγοράσεις με ms points in game λεφτά ώστε να μπορείς να συνεχίζεις. ΑΝ το χουν κάνει, καρκίνο κλπ

locust
15-09-2009, 11:18
το nfs γιατί λές οτι βγαίνει σε 2-3 μήνες?

Kelldorain
15-09-2009, 11:20
Ότι μέσα σε 2-3 μήνες βγάινουν και τα 3 εννοώ, το nfs το 'χω ήδη κατεβάσει

locust
15-09-2009, 11:47
και εγώ το κατέβασα (άσχετο που πάλι έμεινα απο δισκάκια) και τρόμαξα μην δεν έχει κυκλοφορήσει και φάμε καμια ήττα

Kelldorain
15-09-2009, 11:51
Επίσημα στις 18 κυκλοφορεί Ευρώπη.

SpiritCrusher
15-09-2009, 13:21

Έχεις παίξει του Wii;

Χμ όχι, είναι τόσο καλή η έκδοση;

Ότι review έχω διαβάσει τη βγάζει τη καλύτερη με διαφορά. Έχει όλο το content της PS2 ενώ τρέχει σε 480p με true widescreen και τα controls του Wii είναι καλύτερα από οποιοδήποτε gamepad (ε λογικό για το συγκεκριμένο).

Ingolemo
15-09-2009, 14:01
Θέλω να σε αγκαλιάσω και να γίνω η σκλάβα σου. :touched:
Γίνεται;
Θες να ανταλλάξουμε Daggerfall saves με σάπιες custom race & classes? :grin:

Hahah auta einai :)

High Elf me Critical Weakness se paralyze, Darkness Magery, Forbidden Armor :Chain klp, kai meta full advantages (mexri na paei h mpara sta 3/4).

Kai ennoeitai oloi oi xarakthres pairnoun recall prwto prwto, to pio xrhsimo spell tou paixnidiou :p

dopefiend
15-09-2009, 19:26
Ψήφιση νόμου κατά του παράνομου «κατεβάσματος» στη Γαλλία (http://www.tvxs.gr/v20792)

Marillion
15-09-2009, 19:55
τι έλεγε ο cynic προχθες; ψιλοεπιβεβαιώνεται :

With Microsoft and Sony both slashing prices on their respective consoles, it's no surprise that Nintendo appears to be following suit. Last month we explained why we think the Wii needs a price drop and it sounds like we weren't the only ones.

Just today, a tipster sent Kotaku a blurry photo of a Toys R Us circular clearly indicating a $50 price drop for the Nintendo console, bringing it down to $200. Since the circular is dated for the last week in September, the new price could go into effect on September 27.

A $200 price tag would once again solidify the Wii as one of the two cheapest consoles available on the market today. As of now, the Xbox 360 Arcade remains as the least expensive home video game console on sale.

This all technically remains a rumor, but we've got a sneaking suspicion that this one is probably right on the money.

http://news.cnet.com/8301-17938_105-10352073-1.html

cynic
15-09-2009, 20:07
heh mia kali arxi :)

cyber_lingas
15-09-2009, 21:54
Ψήφιση νόμου κατά του παράνομου «κατεβάσματος» στη Γαλλία (http://www.tvxs.gr/v20792)

Ο νόμος ορίζει ότι σε περίπτωση που ένας χρήστης που «κατεβάζει» παράνομα αρχεία από το διαδίκτυο αναγνωριστεί και «συλληφθεί» να το κάνει επανειλημμένα προβλέπεται η διακοπή της σύνδεσής του στο ίντερνετ, μετά από προειδοποιήσεις, με δικαστική απόφαση.

Σγά την αυστηρότητα....:P
Δλδ. και να πιαστεί επανειλημμένα και μετά απο προειδοποιήσεις απλά του κόβουν την σύνδεση; Ας πρόσεχε....
Τί να πεί και ο αυτός ο κακομοίρης (http://arstechnica.com/tech-policy/news/2009/07/o-tenenbaum-riaa-wins-675000-or-22500-per-song.ars);

Ingolemo
15-09-2009, 22:40
Eee, den einai kai toso apla ta pragmata e, an sou kopsoun th sundesh pairneis ligo to mpoulo.

O allos epishs ekane share, den katevaze apla (siga th diafora gia p2p alla tespa) eksou kai to tragiko poso.

Fantazomai kai sth Gallia mporei opoios thelei na kanei mhnush gia pneumatika dikaiwmata se kapoion pou kanei upload.

SpiritCrusher
15-09-2009, 22:45
Επίσης για τον cynic :P ένα δείγμα της διαφοράς κοινού που λέγαμε

Bloomberg is reporting that EA's John Ricitiello is displeased with the sales performance of Madden this year (via Joystiq). Though Madden NFL 10 is the highest-reviewed Madden in a long while, Ricitiello sees the poor sales as an indicator of the troubles that the industry is facing as a whole.

According to NPD numbers obtained by IndustryGamers, the Wii version of Madden 10 sold only 67,000 copies (compared to last year's 116,000 copies sold on the same system). The PS2 and the Xbox 360 versions fared much better, netting 160K and 928K sales, respectively.

Marillion
15-09-2009, 22:54
επιτέλους μπούλο απ΄τον μπλανήτη στην easports που μπουκόταρε την υπερκονσολάρα της σέγκα και βγάζει κάθε χρόνο τους ίδιους τίτλους με κομβικά σημεία την πενταετία.

βλάχοι του εξμποξ μην αγοράζετε παιχνίδια της μαλακοεταιρείας, ακούς εκεί 928k χριστός και παναγία.

locust
15-09-2009, 23:07
ναι αλλά γαμάει το madden 10

Abruzzi
15-09-2009, 23:08
928k πωλησεις madden σε μια κονσολα που φλασαρεται σαν πισοφκεηκ

πως γκενεν;

SpiritCrusher
15-09-2009, 23:26
Νταξ δεν κατοικούν Έλληνες σε όλο το πλανήτη. :P Είναι και το Live ε.

Στη τελική σιγά το νούμερο. Εδώ ο Batman χτύπησε 2 εκατομμύρια πριν μερικές μέρες..

locust
15-09-2009, 23:27
Νταξ δεν κατοικούν Έλληνες σε όλο το πλανήτη. :P Είναι και το Live ε.

Στη τελική σιγά το νούμερο. Εδώ ο Batman χτύπησε 2 εκατομμύρια πριν μερικές μέρες..

θα πώ κακία, αλλά το παίζει στο αμέρικα περισότερα νοικοκυριά να έχουν 360 παρά πηση

Abruzzi
15-09-2009, 23:28
οκ δε το ψαχνω και πολυ με πωλησεις αφου στη τσεπη τους πανε και οχι τη δικια μας,απλα εχω μπερδευτει...τελικα παιζεις online με σπασμενα ή οχι;

SpiritCrusher
15-09-2009, 23:30
@λόκαστ: ερμ, και; Εννοείς ότι εφόσον δεν έχουν pc δεν κατεβάζουν τα παιχνίδια για να τα κάψουν;

Μπα, φαντάζομαι ο ένας που θα έχει pc θα προμηθεύει τους άλλους 20.

Marillion
15-09-2009, 23:31
ναι αλλά γαμάει το madden 10

εσύ δεν έχεις αυθεντικά όμως ρε :p

κατα τ'αλλα σοβαρά τόσες πωλήσεις μέτρησε το μπάτμαν μέχρι στιγμής; κοίτα τελικά που αν βγάλεις ένα καλό (καλό όμως όχι ultimate alliance) παιχνίδι με σούπερ ήρωες βγάζεις καλό παραδάκι.

εντωμεταξύ η ντίζνευ αγοράζει την μάρβελ λέει! (άσχετο)

SpiritCrusher
15-09-2009, 23:38
κατα τ'αλλα σοβαρά τόσες πωλήσεις μέτρησε το μπάτμαν μέχρι στιγμής; κοίτα τελικά που αν βγάλεις ένα καλό (καλό όμως όχι ultimate alliance) παιχνίδι με σούπερ ήρωες βγάζεις καλό παραδάκι.

http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/batman-arkham-asylum/1023698p1.html

E ok, για να λέμε και του στραβού το δίκιο έχουν βάλει (πολύ) το χεράκι τους και οι 2 τελευταίες ταινίες ε.

εντωμεταξύ η ντίζνευ αγοράζει την μάρβελ λέει! (άσχετο)

Εδω ο Warren Spector ετοιμάζει παιχνίδι Mickey, τι να λέμε τώρα :P

Abruzzi
15-09-2009, 23:41
g0yY_DWpLu8

SpiritCrusher
15-09-2009, 23:44
οκ δε το ψαχνω και πολυ με πωλησεις αφου στη τσεπη τους πανε και οχι τη δικια μας,απλα εχω μπερδευτει...τελικα παιζεις online με σπασμενα ή οχι;

Δεν ξέρω τι παίζει με PSN αλλά στο Live ναι μεν παίζει μια χαρά το σπασμένο αλλά είσαι με το ρίσκο να φας ban και να ησυχάσεις. Απλά η MS στο παρελθόν έχει ρίξει πολλά και δείχνει πως την απασχολεί το θέμα. Ειδικά κάτι ζαβοί που παίζουν κάποιο leaked παιχνίδι πριν κυκλοφορήσει στην αγορά, οπότε και χάνουν τα account με τη μία.

Abruzzi
15-09-2009, 23:58
ε βασικα στο psn τι να παιξει,αφου δεν υπαρχουν κοπιες και homebrew

αρα δλδ παιζετε κοπιες με φοβο να φατε μπαν;λιγο αγχωτικο μου ακουγεται =p

btw καπου πηρε το ματι μου οτι πανε να κανουν και το pspgo piracy proof με κατι activation μεσω psn αλα steam or smth

Kelldorain
16-09-2009, 00:02
Βασικά ακόμα κανείς δεν ξέρει με 100% σιγουριά πως ακριβώς τρως ban, απλά υποθέσεις γίνονται. Πάντως όσοι προσέχουν (κατεβάζουν stealth packed games, δεν παίζουν στο live games που δεν έχουν βγει ακόμα, δεν λιώνουν live τις μέρες πριν τα updates) σπάνια μπανάρονται

funishment
16-09-2009, 20:28
Αυτό (http://www.geeky-gadgets.com/modern-warfare-2-xbox-360-console-16-09-2009/) το είδαμε;

http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2009/09/modern-warfare-2-xbox-360_1.jpg

http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2009/09/modern-warfare-2-xbox-360_2.jpg

Δεν είμαι της κονσόλας, αλλά όσο να πεις είναι εντυπωσιακό.

Ingolemo
16-09-2009, 20:32
Kana COD:MW tha psithei omws kaneis na paiksei h mono logia eiste oloi?

rage for order
16-09-2009, 20:36
μην είσαι μαλάκας μέσα στην εξεταστική:P

funishment
16-09-2009, 20:40
Αν μιλάμε για πισί, το τίμιο μηχάνημά μου κάηκε, δικαιολογίες και fml.

Ingolemo
16-09-2009, 21:20

Siga, h kaluterh periodos.
Eimaste pou eimaste mesa giati niwthoume typseis na vgoume enw exoume diavasma, as kanoume kai tpt anamesa sthn sapila kai th prospatheia gia na ksekinisei to diavasma. :)

Ti oloklhro? Fwtia kiets? :P

Ragnarock
16-09-2009, 21:27

Siga, h kaluterh periodos.
Eimaste pou eimaste mesa giati niwthoume typseis na vgoume enw exoume diavasma, as kanoume kai tpt anamesa sthn sapila kai th prospatheia gia na ksekinisei to diavasma. :)

Καλη δικαιολογια,θα τη λεω στον εαυτο μου :Ρ

Αντε 2 μερουλες ακομα και μετα τελος.Το Arkham Asylum ηδη περιμενει στη γωνιτσα του να το σοδομισω.

Abruzzi
16-09-2009, 21:35
ω μα ποσο γαμαει το chains of olympus

funishment
16-09-2009, 21:47

Ti oloklhro? Fwtia kiets? :P

Τροφοδοτικό αν είμεθα τυχεροί, αν όχι πάμε για δεύτερη αλλαγή μάδερμποαρντ μέσα σε ένα χρόνο. :dfinger:

locust
16-09-2009, 21:51
Αυτό (http://www.geeky-gadgets.com/modern-warfare-2-xbox-360-console-16-09-2009/) το είδαμε;

http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2009/09/modern-warfare-2-xbox-360_1.jpg

http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2009/09/modern-warfare-2-xbox-360_2.jpg

Δεν είμαι της κονσόλας, αλλά όσο να πεις είναι εντυπωσιακό.

το είδαμε, 250 gb δίσκος γαμώ το μπελά μου

SpiritCrusher
17-09-2009, 02:35
Έπαιξα το demo του Batman σήμερα στο X360 και μου άρεσε.

ω μα ποσο γαμαει το chains of olympus

Κάτσε του PSP λες;

Το είχα νοικιάσει για να περνά η ώρα όταν κάηκε το pc. Αν εξαιρέσεις το ΓΑΜΗΣΙ, πραγματικά δεν βρήκα κάτι το ιδιαίτερο. Μέτριο μου φάνηκε. Είχε τα κλασσικά σπρώχνω το κιβώτιο/κοτρώνα α λα zelda ή πάω το πυρσό από εδώ ως εκεί ή κλειδώνεται το δωμάτιο μέχρι να πεθάνουν όλοι οι εχθροί και μου φάνηκε πολύ κλισέ.

Abruzzi
17-09-2009, 07:26
τι να σου πω,ισως φταιει οτι δεν επαιζα zelda =p

btw psp exclusive δεν ειναι;

Marillion
17-09-2009, 10:35
ωραίο είναι ρε. καλά όντως το γαμήσι τι ακυριά ρε πούστη!!! πάντως είναι καλύτερο από αυτό (που τα είχα πάρει μαζί) :

http://www.youtube.com/watch?v=eaBUeINW_3s

λολ

καλά δεν λέμε τι κάνουν τα ζέλντα στο γκοντ οφ γουορ γιατί θα χρειαστεί να επέμβει ο σαμπατακ με αυτές τις κλασικά απόλυτες δηλώσεις του.

Abruzzi
17-09-2009, 10:38
ridge racer?δεν αντεξα ουτε ενα lap στο demo

Marillion
17-09-2009, 10:44
ναι το είχε δώρο μαζί με το γκοντ οφ γουορ με το πσπ.
μλκ ντρέπομαι για την παρουσίαση του, δεν ενθουσιάστηκε κανένας.
it's riiiiiiidge raceeeer.
btw τα πρώτα λόγια για το gran turismo του psp λένε μέτρια πράγματα ε :rsad:

Abruzzi
17-09-2009, 10:47
εγω λιγο που ειδα καποια video δεν το κοβω να ασχολουμαι

ps3 μονο

Marillion
17-09-2009, 11:07
εντωμεταξύ τι λέγαμε και για το psp-go

κοιτά εδώ :

More bad news for the PSP Go - Nedgame, the largest retailer in Holland, has confirmed that they will not be stocking the new PSP. Eurogamer Holland was able to get the details on this boycott, and the reasons behind it don't come as a surprise. Find out why.

One of the primary reasons is because of its price: € 249.99 - which is around a stinging equivalent of US$ 367. Nedgame pointed out that the price is simply not justified with the portable's features. For one, the retailer believes that the smaller screen isn't just worth it. For a sizable € 80 (about US$ 117) less, they can get a PSP-3000.

Another reason is that selling the PSP Go may lead to their own detriment. Without a UMD drive for games that retailers could sell, Nedgame would basically be selling a device that they won't be able to profit from later as compared to the first three PSPs. Nedgame also expressed their discomfort with the way Sony is trying to pull monopoly on software with digital distribution.

Eurogamer also points out that Nedgame will not be the only retailer in Holland to boycott the PSP Go. The same might go for retailers in Spain, where similar echoes have been heard.

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psp&message.id=3478107

Τέλος η Ολλανδία δλδ.
Πραγματικά είναι βλάκες ώρες ώρες στην σόνυ και τέρμα arrogant. Κοστολογούν 80 ευρώ περισσότερο την κονσόλα, και τα retail shops δεν έχουν καν κέρδη από τα παιχνίδια. Πάει για φούντο η δουλεία όσο ελκυστικό μηχάνημα και αν είναι στα χαρτιά.

SpiritCrusher
17-09-2009, 13:39
GIANT ENEMY CRAB

μλκ ντρέπομαι για την παρουσίαση του, δεν ενθουσιάστηκε κανένας.
it's riiiiiiidge raceeeer.

To καλύτερο είναι αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=IH2w2l1JTs4&NR=1

"Genji is an action game which is based on japanese history. The stages of the game are also based in actual battles that took place in ancient Japan. So here is this giant enemy crab..."

"You flip this crab and attack its weak point for massive damage"

Kλαίω. Δεν-υπάρχει.

Bonus: http://www.youtube.com/watch?v=T3e6Wy19jbo&feature=related

Marillion
17-09-2009, 13:55
χαχα, ναι το έχω δει. whoops. giant enemy crab και οι γαμάτες ήσυχες σκηνές με ρινόκερο και car racing.
πες όμως τι πιστεύεις για το go καθώς έχεις πσπ στα handhelds.

edit : εδώ και η παρουσίαση

http://www.youtube.com/watch?v=qbcSDEDXtH8&feature=channel

SpiritCrusher
17-09-2009, 14:16
Δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα μιας και πιστεύω πως εφόσον απέτυχαν με το 1ο σιγά μην καταφέρουν κάτι με το 2ο.

Το PSP αν και άρχισε με δυνατότητες, κατέληξε μια μετριότητα. Κάποτε μας έλεγαν για ταινίες σε UMD και για φοβερούς τίτλους. Το 1ο με το καιρό απλά πέθανε ενώ το 2ο το καταφέρανε το πολύ 5 φορές. Και οκ όταν σου λένε πως το God Of War (διάρκειας πόσο; 6; 8 ωρών; ) είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του PSP, ε τότε κάτι πάει στραβά.

Κρίμα.

Επίσης Αμπρούτζι τα God of war είναι 2nd party και άρα ναι είναι exclusive της Sony. Να δούμε και του PS3 πως θα είναι αν καιτο έχουν καθυστερήσει τόσο πολύ που θα το προλάβει το Castlevania. Και αν το Castlevania είναι όσο καλό φαίνεται στο trailer τότε το πούλο ο Kratos.

Με τρομάζουν άνθρωποι που δεν έχουν παίξει ποτέ έστω για λίγο κάποιο Zelda :P

Abruzzi
17-09-2009, 15:03
Δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα μιας και πιστεύω πως εφόσον απέτυχαν με το 1ο σιγά μην καταφέρουν κάτι με το 2ο.

Το PSP αν και άρχισε με δυνατότητες, κατέληξε μια μετριότητα. Κάποτε μας έλεγαν για ταινίες σε UMD και για φοβερούς τίτλους. Το 1ο με το καιρό απλά πέθανε ενώ το 2ο το καταφέρανε το πολύ 5 φορές. Και οκ όταν σου λένε πως το God Of War (διάρκειας πόσο; 6; 8 ωρών; ) είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του PSP, ε τότε κάτι πάει στραβά.

Κρίμα.

Επίσης Αμπρούτζι τα God of war είναι 2nd party και άρα ναι είναι exclusive της Sony. Να δούμε και του PS3 πως θα είναι αν καιτο έχουν καθυστερήσει τόσο πολύ που θα το προλάβει το Castlevania. Και αν το Castlevania είναι όσο καλό φαίνεται στο trailer τότε το πούλο ο Kratos.

Με τρομάζουν άνθρωποι που δεν έχουν παίξει ποτέ έστω για λίγο κάποιο Zelda :P

εμεις τοτε ειμασταν στην απεναντι πλευρα =p

παντως το psp το εχω κανα μηνα τωρα και ειναι κατα πολυ καλυτερο αποσο το περιμενα,για μετριοτητα ουτε καν δλδ μιλωντας για handheld και το ds ας πουμε απο video κτλ που εχω δει δεν θα το πλησιαζα ουτε για πλακα

Marillion
17-09-2009, 15:30
καλά ρε τεχνικά μετριότητα δεν είναι, αλλά είναι κλαιν μαιν για το θέμα gameplay σε handheld. σαν ένα ps2 portable είναι.

φυσικά και το ντιες δεν φτάνει σε καμμία περίπτωση την ποιότητα των γραφικών/ ήχου του πσπ καθώς καθώς και τα cut scenes αλλά υπάρχουν τρεις λόγοι για αυτό το πράγμα :

1) παίρνει cartridges που πάνε μέχρι 256 mb το πολύ
2) χειρότερος επεξεργαστής
3) δεν ποντάρει εκεί (αμάν πια αυτή η μανία που έχετε με το πόσο εντυπωσιακό φαίνεται εκ πρώτης όψεως ένα παιχνίδι)

στους τίτλους το ds πατάει τα πάντα του psp

για κάθε resistance, υπάρχει ένα metroid prime hunters
για κάθε lbp (που βγαίνει σιγά σιγά), υπάρχει ένα νιου σουπερ μαριο μπρος
για κάθε gta (υπάρχει ένα chinatown wars που γαμεύει ότι βρει στο πέρασμα του και που δεν παίζει να βγει καλύτερο στο πιεσπι επειδή πολύ απλά δεν έχει stylus)
για κάθε action/rpg υπάρχει ένα phantom hourglass

για πλατφορμ (3 castlevania, contra κτλ), adventures, puzzles, rts κτλ δεν συζητάμε καν ε. το μόνο που παίζει να δίνει το πσ παραπάνω είναι τα fighting και τα sports games. επίσης σε καλά horror games παίζουν τα dementium, touch the dead & resident evil ds. το πσπ έχει το silent hill όριτζινς που δεν είναι και exclusive!

και γενικά σε 3rd party support τα πάει καλύτερα. αλλά για να καταλάβεις αυτά που σου λέω, πρέπει να δεις γενικότερα πόσο innovative είναι το gaming με το stylus & τις 2 οθόνες. έτσι από γραπτά δεν θα καταλάβεις πολλά.

Abruzzi
17-09-2009, 15:36
βασικα οτι psp game εγραψες το προτιμω απο τα του ds.γουστα(αν και atm απο αυτα εχω μονο τα gta,αλλα οκ,youtube/demos)

και πανω που λες για το silent hill,χτυπαει ο ταχυδρομος και το φερνει lol...10 ευρω μαζι με ταχυδρομικα ε,ζητω τα eshop

Marillion
17-09-2009, 15:43
ρε συ εγώ στο λέω επειδή τα έχω/ έχω παίξει όσα σου γράφω, όχι επειδή τα ''προτιμώ''. πως να το κάνουμε, έχουν καλύτερο gameplay αλλά χειρότερα γραφικά, διαλέγεις και παίρνεις.
ειδικά το ρεσιστανσ ρε γμτ, εντυπωσιακότατο, αλλά όλα τα fps του psp είναι απαραδεκτα στον χειρισμό. δοκίμασα και το gun showdown και όσο ωραίο και να φαίνεται στα χαρτία, χωρίς δεύτερο αναλογκ κοντρόλλερ απλά δεν παίζεται. και σκέψου πως το σταιλους έχει επικριτές σε αυτόν τον τομέα.

SpiritCrusher
17-09-2009, 15:44
Το λέω μετριότητα από πλευρά τίτλων, gameplay, portable gaming βρε αδερφέ :!: Τεχνικά είναι καλό, ίσως λίγο κουραστικό για να παίζεις ώρα, αλλά καλό.

Απλά μετράει πόσα χρόνια ζωής και το μόνα games που μπορώ να σκεφτώ είναι Wipeout, FF Tactics* (που είναι και πορτ απο PSX ε), Disgaea*, FF7 Crisis Core, Lemmings (λολ αλλά είναι καλό), χμ άντε και κανένα καλό beat em up (νομίζω έχει Soul Calibur; ). Α πες και το GTA αν και νομίζω δεν είχα ακούσει και τόσο καλά λόγια.

edit: Να βάλουμε και PES/Fifa/όποιο είναι καλύτερο + Virtua Tennis; Να βάλουμε.

Αυτά.

Τα παιχνίδια με * έχουν τα εξής προβλήματα: 1) Είναι ports 2) To Disgaea είναι σχετικά καλύτερο στο DS. To συγκεκριμένο FF Tactics είναι PSP exclusive αλλά στο DS βγαίνουν τα καινούρια Tactics που είναι και πιο φρέσκα.

Abruzzi
17-09-2009, 15:47
ρε ναι και παλι ομως σου λεω γουστα,γιατι και μονο που μου λες καλο gameplay και σταιλους στην ιδια προταση μου το αυτοαναιρεις =p

edit@Marillion

Marillion
17-09-2009, 15:52
εμένα με βολευόυν τα φπσ με σταιλους. έχει επικριτές γενικά έγραψα. όπως και να χει, δεν έχετε σκριμπλνοτς ρε, τι συνεχίζουμε να γράφουμε :P

edit : ο caveman πρόγονος του ντιες :P

http://www.youtube.com/watch?v=gFGoyFcNPEY&feature=related

Xtikio
17-09-2009, 16:07
loipon. thermh paraklish.

ksanavala to Diablo 2 alla gia kakh mou tuxh den vriskw to cd-key tou original. exw mono tou lord of destruction.

sthn ousia thelw na paiksw b.net opote xreiazomai ena afthentiko cd-key. an kapoios einai arketa evgenikos kai den paizei D2, as mou steilei ena pm parakalw.

Eyxaristw.

Shrinebuilder
17-09-2009, 16:34
loipon. thermh paraklish.

ksanavala to Diablo 2 alla gia kakh mou tuxh den vriskw to cd-key tou original. exw mono tou lord of destruction.

sthn ousia thelw na paiksw b.net opote xreiazomai ena afthentiko cd-key. an kapoios einai arketa evgenikos kai den paizei D2, as mou steilei ena pm parakalw.

Eyxaristw.

Τι παίζεις στο battle.net, expansion ή classic? Αν είσαι classic δώσε username να σε joinάρω.

To expansion το έχω μόνο για την 800x600 ανάλυση :grin:

Xtikio
17-09-2009, 16:46
den exw kalo s/n gia classic. afto lew. exw valid s/n tou exp alla oxi tou classic. toxw xasei.

an einai tha sou pw. an kai emena maresei o durid :P

Shrinebuilder
17-09-2009, 16:55
den exw kalo s/n gia classic. afto lew. exw valid s/n tou exp alla oxi tou classic. toxw xasei.

Ναι το κατάλαβα, δεν ασχολήθηκα με το θέμα του serial number, δεν έχω να σου δώσω :razz:

Απλά αν βρεις ρε παιδί μου, ψήσε κάνα team. Παίζω και expansion (αν και τελείως μούφα), no prob.

sabbattack
17-09-2009, 16:56
mhn eiste aderfes, hammerdin paizoume kai pentoxiliara sto damage.

Ingolemo
17-09-2009, 17:54
Btw, exei vgei kiauto gia diablo 2: http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=16131

multires mod, vazeis oti analysh thes, apla den douleuei kala kai me depth of field.

Den einai gia battle.net vevaia (h den safhnei na mpeis, h to thewrei hack kai se bannarei, den to xw dokimasei), alla multiplayer douleuei kanonika kai gamaei :)

zolitas
17-09-2009, 18:01
nomizw, pws ftanei na exeis to cd-key apo to exp autheuntiko gia na paikseis b.net exp. egw pantws mono to exp eixa authentiko kai epaiza. ektos kai an itan original to cd-key tou classic kai den to i3era lol. mporei vevea na to allaksan meta me ta patch auto.

to ds exei kai to geometry galaxy wars e. pou me to stylus einai apisteuta ethistiki multitasking empeiria. 10 lepta arkoun gia na se tonwsoun \m/

Xtikio
17-09-2009, 19:07
nomizw, pws ftanei na exeis to cd-key apo to exp autheuntiko gia na paikseis b.net exp. egw pantws mono to exp eixa authentiko kai epaiza. ektos kai an itan original to cd-key tou classic kai den to i3era lol. mporei vevea na to allaksan meta me ta patch auto.

to ds exei kai to geometry galaxy wars e. pou me to stylus einai apisteuta ethistiki multitasking empeiria. 10 lepta arkoun gia na se tonwsoun \m/

profanws kai DOKIMASA na bw b.net kai den ginetai etsi? PROFANWS.

SpiritCrusher
17-09-2009, 19:08
nomizw, pws ftanei na exeis to cd-key apo to exp autheuntiko gia na paikseis b.net exp.

Από όσο θυμάμαι αυτό ισχύει.

Επίσης ωραίος και καλός ο Paladin αλλά ο (imba) Hammerdin είναι το πιο lame/boring πράγμα ever. Α και τι 5χίλιαρα ρε νουμπά, ένας σωστός hammerdin χτυπάει για 10κ + :P

Αν και σαν την Lightning Javazon που σκάει 65κ δεν υπάρχει.

edit: Μπε, και βγάζει cd-key error Κτλ;

zolitas
17-09-2009, 19:44

profanws kai DOKIMASA na bw b.net kai den ginetai etsi? PROFANWS.

e mporei na exei faei to pouli to cd-key sou tou exp. Arxise na zitianeueis kai auto 3erwgw

sabbattack
17-09-2009, 20:33
nomizw, pws ftanei na exeis to cd-key apo to exp autheuntiko gia na paikseis b.net exp.

Από όσο θυμάμαι αυτό ισχύει.

Επίσης ωραίος και καλός ο Paladin αλλά ο (imba) Hammerdin είναι το πιο lame/boring πράγμα ever. Α και τι 5χίλιαρα ρε νουμπά, ένας σωστός hammerdin χτυπάει για 10κ + :P

Αν και σαν την Lightning Javazon που σκάει 65κ δεν υπάρχει.

edit: Μπε, και βγάζει cd-key error Κτλ;

pw re file lightning java :touched:

asxeth erwthsh, poio mercenary 8ewreite kalytero? egw me hammerdin kai terma fanaticism agapaw mia cold arrow bowazon apo to 1o act.

SpiritCrusher
17-09-2009, 20:57
Έχει αποδειχθεί πως ο καλύτερος Mercenary είναι από Act II, Nightmare difficulty. Αν θυμάμαι καλά ο Defensive (Frost Aura νομίζω; ). Δε θυμάμαι ακριβώς το theorycraft αλλά κάνει το καλύτερο scaling με κάθε level που παίρνει.

Xtikio
17-09-2009, 20:57
ti enoeis naxei faei to pouli? afou einai kanoniko key.

katargei h blizzard ta keys?

kai kollimena paidia. DEN FTANEI OPWS EDEIKSE TO PEIRAMA mono to exp key.

cloud
17-09-2009, 21:03
Btw, exei vgei kiauto gia diablo 2: http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=16131

multires mod, vazeis oti analysh thes, apla den douleuei kala kai me depth of field.

Den einai gia battle.net vevaia (h den safhnei na mpeis, h to thewrei hack kai se bannarei, den to xw dokimasei), alla multiplayer douleuei kanonika kai gamaei :)

Το έχεις δοκιμάσει σε wide ανάλυση; Κάνει σωστό upscale ή τα κάνει όλα stretch απλώς όπως κάτι αντίστοιχο που υπάρχει για war3;

SpiritCrusher
17-09-2009, 21:09
http://www.play.com/Games/PC/4-/114389/Diablo-2/Product.html

:P

Ingolemo
18-09-2009, 04:11

Το έχεις δοκιμάσει σε wide ανάλυση; Κάνει σωστό upscale ή τα κάνει όλα stretch απλώς όπως κάτι αντίστοιχο που υπάρχει για war3;

Douleuei mia xara, den kanei stretch, kai vlepeis to miso xarth sth 1920x1200 :)

Abruzzi
18-09-2009, 10:12
στην ea εχουν βαλθει να κανουν οτι και με το pro evolution και το fifa στο nba live με το 2k

φιλοτιμη προσπαθεια φανηκε απο το demo,αλλα ακομα δεν.

Amnesiac.
18-09-2009, 10:22
Πείτε ένα παιχνίδι για εξμποξ360 που να έχει τα πιο εντυπωσιακά γραφικά έβερ (και να είναι και ωραίο εννοείται) για να τεστάρω την καινούρια μου τηλεόραση.

Kelldorain
18-09-2009, 10:24
Batman: Arkham Asylum, Resident Evil 5, Gears of War 2, διαλέγεις.
Επίσης αν πήρες καινούρια τηλεόραση έχεις φτιάξει ρυθμίσεις και καλώδια για να πιάνει hd στα 1080p ε;

Amnesiac.
18-09-2009, 10:31
Ρυθμίσεις τηλεόρασης δεν έχω κοιτάξει καθόλου, τα βαριέμαι αυτά, θα χώσω κάνα Ντράγκονλορντ να το κάνει (αλλά μη του το πείτε)

Πέρα από το να συνδέσω με hd καλώδιο xbox και τηλεόραση και να βάλω στο console settings 1080p χρειάζεται κάτι άλλο;

Το gears of war 2 το έχω, to resident evil 5 ΧΩΝΕΙ;

Kelldorain
18-09-2009, 10:35
Νομίζω όχι, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.
Το resi έχει πάρα πολύ καλά γραφικά που ζήτησες και σαν παιχνίδι είναι αρκετά καλό. Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί με τα προηγούμενα αλλά αυτό είναι κυρίως action και λιγότερο horror.
Πάντως για μένα το Batman: Arkham Asylum ΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

sabbattack
18-09-2009, 11:46
Το resi έχει πάρα πολύ καλά γραφικά που ζήτησες και σαν παιχνίδι είναι αρκετά καλό.

νταξ, μπορείς αισίως να αποσυνδέσεις τον εγκεφαλό σου. δεν παίζει να το είπες αυτό

δηλαδή σε λίγο θα πεις για το πόσο γαμάει το nba live τα nba 2k.

γελάω δυνατά.

πες μου τη γνώμη σου για το borne ultimatum και το metal gear του psp, σε παρακαλώ

Έχει αποδειχθεί πως ο καλύτερος Mercenary είναι από Act II, Nightmare difficulty. Αν θυμάμαι καλά ο Defensive (Frost Aura νομίζω; ). Δε θυμάμαι ακριβώς το theorycraft αλλά κάνει το καλύτερο scaling με κάθε level που παίρνει.

Xμμ...το κακό είναι πως είχα την amazon για massive damage dealing machine, ειδικά με το fanaticism. δεν έχω μπροστά μου τους πίνακες, αλλά ξερωγώ ο τύπος έχει αμυντικό java. Έχω paly ειδικευμένο στο swift damage. FML

Kelldorain
18-09-2009, 11:47
...που διαφωνείς; Μια χαρά είναι το resi 5, οκ προφανώς και θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά δεν το λες και μέτριο

(όσοι συγκρίνουν 2k με άλλο μπάσκετ game είναι γραφικοί)

Abruzzi
18-09-2009, 11:52
τι εχει το metal gear του psp;γιατι σκεφτομουν να το παρω

SpiritCrusher
18-09-2009, 12:22
Είναι μούφες που ναι μεν είναι στο ίδιο setting αλλά δεν είναι κανονικά Metal Gear.

Τώρα θα βγει το Peacewalker ή όπως λέγεται που θα είναι κανονικό.

Ragnarock
18-09-2009, 12:28
Δειτε αυτο ρε σεις
http://www.gamespot.com/pc/adventure/machinarium/news.html?sid=6228611&tag=gumballs;img;1&mode=previews

Πολυ ωραιο φαινεται.

SpiritCrusher
18-09-2009, 12:40
Xμμ...το κακό είναι πως είχα την amazon για massive damage dealing machine, ειδικά με το fanaticism. δεν έχω μπροστά μου τους πίνακες, αλλά ξερωγώ ο τύπος έχει αμυντικό java. Έχω paly ειδικευμένο στο swift damage. FML

Δεν σε πολυακολουθώ ψηλέ. Ποιος τύπος και ποιοι πίνακες; Έχεις hammerdin και σε νοιάζει να έχεις merc με massive damage :P
Για να είμαι ειλικρινής έχει περάσει ένας χρόνος και δεν τα θυμάμαι και όλα αλλά ο συγκεκριμένος merc πέρα από scaling κτλ έχει Frost aura = aoe passive slow + αποφυγή ress όσων σκότωσες (βλ. Malakistiria στο Act III ). Επίσης αντέχει να φάει καμιά φάπα ειδικά αν του χώσεις καλά resistances, και αυτό είναι σημαντικό μιας και το παιχνίδι δυσκολεύει μόνο ως προς το πόσο ξύλο τρως και πόσο ξύλο αντέχουν. Οκ και immunities.

Ok μιας και τα βρήκα, για D2 info: http://forums.diii.net/

Πατάμε Strategies από το menu στα αριστερά και: http://strategy.diii.net/
Από εδώ αν πας στα miscellaneous έχει και theorycraft για mercenaries, loot system, rune loot system κτλ.

sabbattack
18-09-2009, 13:11
episthmh.

noiw8w toso mikros

nai true de me akolou8eis giati ousiastika exw foularei hammerdin alla paizw kanonika se olo to game kai krataw hammerdin gia ta bosses ka8e act h ama ta pragmata ginoun POLY skoura. epeidh loipon einai underpowered o paly, 8elw ena kalo damage machine...ouf, paw na sbhsw to diablo amartia einai, exome diabasmata

SpiritCrusher
18-09-2009, 13:30
Μπορεί να είναι απλό σαν gameplay αλλά έχει πολύ βάθος από πίσω με formulas.

Σοβαρέψου όμως, οι hammerdins είναι το πιο Overpowered class/spec στο παιχνίδι. Άνετα. Όλοι έχουν από έναν hammerdin για να φαρμάρουν ubers. Ναι οκ κάθε σφυρί κάνει 12κ σε BiS gear αλλά διαπερνάει όλα τα immunities και με τους τόνους life+mana drain + εκείνη η μαλακία το Shield που βάζουν απλά δεν ψοφάνε.

Απλά δεν έχεις τη καύλα του να κάνεις αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=6X9f5uAZnko

Που είναι κάτι σαν 150k / hit λέει, λολ.

Abruzzi
18-09-2009, 13:31
μεχρι και κει γαμω τους pala;

SpiritCrusher
18-09-2009, 13:33
Ναι κι εκεί έχουν φωλιά, ούτε η Θύρα 4 ένα πράγμα..

Dekatria
18-09-2009, 23:08
Δειτε αυτο ρε σεις
http://www.gamespot.com/pc/adventure/machinarium/news.html?sid=6228611&tag=gumballs;img;1&mode=previews

Πολυ ωραιο φαινεται.

pssss, gamato fenetai, kati tetoia maresoun.

asxeto, me omsos exei liwsei kaneis? exei kati epipeda pros to telos
den perniountai me tpt.

Ingolemo
19-09-2009, 05:08
Δειτε αυτο ρε σεις

Πολυ ωραιο φαινεται.

pssss, gamato fenetai, kati tetoia maresoun.

asxeto, me omsos exei liwsei kaneis? exei kati epipeda pros to telos
den perniountai me tpt.

Exw liwsei ligo egw.
Wraio einai, an kai to varethika grhgora.

Marillion
20-09-2009, 14:02
για το metal gear του πσπ που λέγατε πιο πάνω, τα κάνατε λίγο μπάχαλο γιατί δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο απ'ολα μιλάτε. παίζουν τα δυο acid και το portable ops. το portable ops είναι metal gear με τον στελθ χαρακτήρα του απλά χάνει στις νέες προσθήκες, του οργανωτικού μέρους δλδ. κατα τ'αλλα βαρετό σενάριο και αφού το τελείωσα ένιωσα ξαλαφρωμένος που δεν χρειάζεται να το ξαναπαίξω. μούλτιπλεηερ δεν έ[/LEFT]χω δοκιμάσει αλλά σας είπα νομίζω και πριν οτι β-α-ρ-ι-ε-μ-α-ι.

επίσης, καλά ρε σαμπατακ θα μας τρελάνεις. δλδ συγκρίνεις τους συγκεκριμένους τίτλους με οτιδήποτε φέρει το όνομα resident evil και ένα νούμερο από δίπλα. σε λίγο θα συγκρίνεις και το gears of war με τα χάρυ πόττερ, έλα μπορείς.

ανοίγω ένα θρεντ για να σας πω κάτι ωραίο!!!

sabbattack
20-09-2009, 14:54
fyi marillie, to Re1 me eixe tromaksei. POLY. To Re2 htan para poly kalo kai to 3 eixe yperoxo sfagidi me apeira zombies kai ntou apo pantou.

Dhladh akribws anti8eta apo to yahtzee, pou ksekinhsan na tou aresoun ta RE apo to 4 kai meta, egw to 4 to SIXA8HKA. Eixe grafika. Zmpoutsom.

Telos, to Ultimatum htan POLY xeirotero ap opoiodhpote resident evil, enw to portable ops to ekana emeto kai delete sto tetarto, aparadektotato.

Nasum
20-09-2009, 17:49
Λοιπον,ιδεα μου ειναι η οντως το Titan Quest ειναι απιστευτα βαρετο?

Kelldorain
20-09-2009, 17:54
Ισχύει αλλά στο είδος δεν βγαίνει τίποτα οπότε το τερμάτισα αναγκαστικά

SpiritCrusher
20-09-2009, 18:43
για το metal gear του πσπ που λέγατε πιο πάνω, τα κάνατε λίγο μπάχαλο γιατί δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο απ'ολα μιλάτε. παίζουν τα δυο acid και το portable ops. το portable ops είναι metal gear με τον στελθ χαρακτήρα του απλά χάνει στις νέες προσθήκες, του οργανωτικού μέρους δλδ. κατα τ'αλλα βαρετό σενάριο και αφού το τελείωσα ένιωσα ξαλαφρωμένος που δεν χρειάζεται να το ξαναπαίξω. μούλτιπλεηερ δεν έ[/LEFT]χω δοκιμάσει αλλά σας είπα νομίζω και πριν οτι β-α-ρ-ι-ε-μ-α-ι.

Εν συντομία, το portable ops είναι μούφα και τα acid είναι επίσης μούφες. Που διαφωνείς με όσα είπαμε;:P

Roswell47
20-09-2009, 18:50
Παίδες, ποια κοντεξ να κατεβάσω για το καινούργιο πισι; Παλιότερα χρησιμοποιούσα τa CCCP.

SpiritCrusher
20-09-2009, 18:51
Εγώ πάντα χρησιμοποιούσα K-Lite Codec Pack και όλα οκ

http://www.codecguide.com/download_kl.htm

Ruthless
20-09-2009, 19:29
Βάλε ένα vlc και τέλος.

Marillion
20-09-2009, 20:13

Εν συντομία, το portable ops είναι μούφα και τα acid είναι επίσης μούφες. Που διαφωνείς με όσα είπαμε;:P

δεν διαφωνώ απλά δεν καταλάβαινα για ποιο λέγαμε !:P

H.
20-09-2009, 20:26
Εγώ πάντα χρησιμοποιούσα K-Lite Codec Pack και όλα οκ

http://www.codecguide.com/download_kl.htm

Σκίζει vlcs.

Roswell47
20-09-2009, 20:28
Βάλε ένα vlc και τέλος.

μπα φίλος, δεν το προτιμώ το vlc...Αν και το χρησιμοποιώ για να βλέπω flv τσόντες.

cloud
20-09-2009, 20:50
Media player classic - homecinema και τέλος, τα codec packs είναι γι' αυτούς που θέλουν να κάνουν σαλάτα το σύστημά τους.

Dekatria
20-09-2009, 21:02

oxi re gia to eidos tou einai mia xara, exei gamata bossakia,
paikse sacred 2 - fallen angel kai tha deis varemara.

cloud
20-09-2009, 21:10

oxi re gia to eidos tou einai mia xara, exei gamata bossakia,
paikse sacred 2 - fallen angel kai tha deis varemara.

Μιλάει ο άνθρωπος που δεν έχει παίξει diablo!

H.
20-09-2009, 21:36
Παχαχαχαχ, δεκατρία αν ισχύει το παραπάνω μην ξαναμιλήσεις για οτιδήποτε hack n slash :P

Shrinebuilder
20-09-2009, 22:59
Κράζει sacred, κάτι ξέρει από χακ ν σλας το παιδί, αφήστε τον.

H.
20-09-2009, 23:48
Ναι αλλά να μιλάς για hack n slash χωρίς να χεις παίξει τον βασιλιά diablo είναι σα να μιλάς για rts χωρίς να έχεις παίξει starcraft η c&c ένα πράμα..

Dekatria
21-09-2009, 00:12
Παχαχαχαχ, δεκατρία αν ισχύει το παραπάνω μην ξαναμιλήσεις για οτιδήποτε hack n slash :P

ma fenetai poly palio den mporw na to paiksw.. :oops:

SpiritCrusher
21-09-2009, 00:16
To 2 παίζεται άνετα ακόμα και τώρα κατα τη γνώμη μου, ειδικά με αυτά που λίνκαρε ο Ινγκολέμος πιο πριν.

Το 1 από την άλλη είναι όντως κάπως απάλευτο (εκτός και αν υπάρχει mod που δεν γνωρίζω)

Shrinebuilder
21-09-2009, 00:16

Τι είπε ο γαμιόλης ο άσχετος.

cloud
21-09-2009, 00:18
To 2 παίζεται άνετα ακόμα και τώρα κατα τη γνώμη μου, ειδικά με αυτά που λίνκαρε ο Ινγκολέμος πιο πριν.

Ρε γαμώτο το δοκίμασα αλλά τα menu buttons και οι διάλογοι φαίνονται μικροσκοπικά :razz:

SpiritCrusher
21-09-2009, 00:22
Α ναι, disclaimer: Έχω 17άρα οθόνη που τρέχει σε 1280x1024. Ίσως γι αυτό να μπορώ να παίζω και σε πιο ανεκτά επίπεδα παλιά adventures :P

Dekatria
21-09-2009, 00:24

Τι είπε ο γαμιόλης ο άσχετος.

e, gamiesai, prospathisa ti na kanw den pigaine

@cloud
gamiesai

Ingolemo
21-09-2009, 00:40

Το 1 από την άλλη είναι όντως κάπως απάλευτο (εκτός και αν υπάρχει mod που δεν γνωρίζω)

Kai ta duo paizontai uperaneta kai gamane.
To 1 malista mallon pio aneta paizetai :)

SpiritCrusher
21-09-2009, 00:58
Δεν μπόρεσα, πονοκέφαλος από τα θολά γιγαντιαία textures/sprites. Πιάνει και το UI το 1/3 της οθόνης, γαμησε τα.

Ingolemo
21-09-2009, 01:28
E, siga, ligo sunitheia thelei apla ;)

Poios perimenei twra mexri 2011 (mallon) gia Diablo3? :/

Shrinebuilder
21-09-2009, 04:59
E, siga, ligo sunitheia thelei apla ;)

Poios perimenei twra mexri 2011 (mallon) gia Diablo3? :/

Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Γιατί όταν βγει το Diablo, θα πάρω και καινούριο pc, άρα ας περιμένουμε λίγο :P

Ψηθείτε βρε για battle.net Diablo II.

H.
21-09-2009, 11:27
Δυστυχώς το αφήσαμε με την 1.10 που μας έφαγε τους ith και μπορούσαμε και 99ρίζαμε χαρκόρς :(

Abruzzi
22-09-2009, 01:08
lol

A Kotaku tipster notified the video game blog that Best Buy's Geek Squad is offering what can only be described as the deal of the century. Something even better than that awe-inspiring CD ripping service.

*For the low, low price of $129.99, the Geek Squad will come to your home... Do I even need to go on? After all, a visit from the honorable techno-soldiers alone is worth at least that much money. But there's even more. With the purchase of a PlayStation 3, the wizards will:

*Set up and install your PS3: This presumably involves taking it out of the box, plugging it into the wall — and here's where things get crazy — into your TV as well.

*Install the latest firmware updates: Gritty work indeed. To do this, the Geek Squadster will power on your controller, flick the "left" button on the directional pad several times, then click "x" to tell your PS3 to download the firmware.

*Set up & configure local user accounts with parental controls: More pushing of the "left" button, followed by more pressing of "x" under the parental controls prompt. This could take as long as 15 seconds. And time is money!

*Set up & configure online account: Typing in your name and e-mail when prompted. This is an especially valuable service to those who are illiterate and/or dyslexic.

So, so amazing. Kotaku's headline for its story on the matter was "This should be illegal. Seriously." Hell yeah, it should. This offer is so great, it's darn near criminal. Hurry up and take Best Buy up on this offer before they run out of Geeks!

Marillion
22-09-2009, 01:19
χαχαχα
true!!
http://media.techeblog.com/images/geeksquadps3.jpg

SpiritCrusher
22-09-2009, 03:17
Armory για TF2

www.tf2items.com

και θεός Gabe Newell

http://www.tf2items.com/profiles/76561197960287930

Abruzzi
22-09-2009, 12:14
για πειτε οσοι εχετε psp,εχετε καταφερει να το συνδεσετε tv;

η τηλεοραση που θελω να το βαλω ειναι σχεδον 10ετιας και εχει κοκκινο/ασπρο/κιτρινο στα rca,υπαρχει καποιος ανταπτορας να παιρνει τα πρασινo/μπλε σε ενα κιτρινο ή καποιο τετοιο καλωδιο γιατι αλλιως βλεπω μονο ασπρομαυρα;

H.
22-09-2009, 21:27
Βγαίνει όμως το sequel του πιο ήσυχα πετυχημένου hack n slash της δεκαετίας που μας φεύγει, του divine divinity και δεν λέτε κουβέντα πουσταράδες ε?

Abruzzi
23-09-2009, 11:02
The SEGA Dreamcast may likely go down in history as one of the most disappointing consoles. SEGA fans to this day salivate at the thought of a Dreamcast 2 or a next generation SEGA console. It’s likely that day will never come, but that doesn’t mean the catalog of Dreamcast games and SEGA PS2 games won’t go to waste.

SEGA recently accidentally spilled the beans on Sony’s plan to bring Dreamcast and PS2 games to the PlayStation Network. Some confidential notes regarding a meeting with Sony Computer Entertainment America have been making their way around the net. Apparently, Sony wants to release “all PS2 titles on PSN”, as well as bring Dreamcast games to PlayStation.

The confidential notes also reveal how these games would be marketed, with PS3 controllers shown in multiplatform TV ads. The publisher has been tasked with providing SCEA a list of Dreamcast titles from which they will choose which games they’re interested in having exclusively, adding “if we give them a long period of exclusivity they’ll give us more marketing support.”

Ingolemo
23-09-2009, 15:42
Βγαίνει όμως το sequel του πιο ήσυχα πετυχημένου hack n slash της δεκαετίας που μας φεύγει, του divine divinity και δεν λέτε κουβέντα πουσταράδες ε?

Exei vgei hdh sta germanika, agglikh ekdosh opou nanai (isws kai dekembrh).

An kai den einai klassiko hack and slash to 2, einai se fash gothic.
Tsekare youtube gia videakia.

Kelldorain
23-09-2009, 16:07
http://i32.tinypic.com/t6taic.jpg

.

έχει leaκάρει!!~~

locust
23-09-2009, 16:56
δώσε λινκ, με ψήνουν τρελλά κάτι τέτοιες μαλακίες

Ragnarock
23-09-2009, 16:59
Πω το Arkham Asylum δεν υπαρχει ε.

Ingolemo
23-09-2009, 17:00
plaka kaneis. fake. elpizw.

edit: to forklift ennow :P

Kelldorain
23-09-2009, 17:01
δώσε λινκ, με ψήνουν τρελλά κάτι τέτοιες μαλακίες

oxilinkslemepmsgooglesearchftw , για rs στο warez-bb. Δεν το πιστεύω ότι το θες σοβαρά:fear:
Ingolemo όχι, όντως έβγαλαν τέτοιο πράγμα.

edit, και τρέιλερ
HIVFjtZzDr8

funishment
23-09-2009, 22:52
http://hacknmod.com/wp-content/uploads/2009/09/r2d2-mod.jpg

http://hacknmod.com/wp-content/uploads/2009/09/Top-view-wo-projector1.gif

While there aren’t many details about the heritage of this mod, what we can see from the picture (http://technabob.com/blog/2009/09/23/r2-d2-8-console-casemod/) is that the little droid is loaded up with a Dreamcast, an Xbox, an N64, an Atari 2600, a SEGA Saturn, an NES, an SNES and a PlayStation. It’s also got a projector and sound system built-in for good measure.

WAT

Abruzzi
24-09-2009, 05:23
9SVAvhEY2AQ

antimusic
24-09-2009, 07:54
o Γεωργούλης!

Abruzzi
24-09-2009, 10:42
χαχα οντως

cloud
24-09-2009, 14:06
Μόλις τέλειωσα το Bioshock και ομολογώ δεν κατάλαβα γιατί όλο το hype. Οκ είναι καλό αλλά σιγά, δεν είναι το game που θα αφήσει και εποχή ξέρω γω. Αισθητικά ήταν αρκετά κακόγουστο.

SpiritCrusher
24-09-2009, 14:12
Χμ, ωραίο ήταν το όλο 50ς φήλινγκ. Από εκεί και μετά ήταν πιο πολύ console oriented από όσο έπρεπε.

Εν συντομία SS2 δεν είναι :P

cloud
24-09-2009, 14:19
Δε με χάλασε το 50s feeling αλλά η όλη ατμόσφαιρα της πόλης, οι εχθροί κλπ, η οποία ατμόσφαιρα υποτίθεται είναι το δυνατό του σημείο. Πρέπει να είναι και το μόνο game που έχω παίξει που αντί να γίνεται πιο δύσκολο όσο προχωράς γίνεται πολύ πιο εύκολο, με αποκορύφωμα την τελευταία μάχη που είναι πιο εύκολη από έναν big daddy.
Τι είναι το SS2;

SpiritCrusher
24-09-2009, 14:37
System Shock 2

Harbinger of Death
24-09-2009, 15:59
Πολύ αργά μεν, αλλά δείτε κι αυτό, αντί για codecs:

http://smplayer.sourceforge.net/downloads.php

Ο mplayer είναι μακράν ο καλύτερος player που έχω δει, με άπειρες δυνατότητες. Πράγματα που για άλλους player είναι αδύνατα, στον mplayer είναι 2 κουμπιά συνήθως. Είχα κατεβάσει μια ταινία με μετατοπισμένο ήχο. Έψαξα το man page, είδα τα κουμπιά που προσθέτουν audio delay και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ταινία βλεπόταν.

Το Smplayer είναι από τα πιο πλήρη frontend του mplayer, έχει επιλογές για τα πάντα σχεδόν, και επίσης έχει και πάρα πολλές γλώσσες οπότε τα βλέπετε και στα ελληνικά αν το θέλετε, για πιο εύκολη εύρεση επιλογών.

Το codec pack που έρχεται με τον mplayer παίζει της παναγιάς τα μάτια, από avi και wmv μέχρι flv και 3gp. Και είναι φτιαγμένο ώστε να μην υπάρχουν ασυμβατότητες, προβλήματα κτλ, να δουλεύει τέλεια με τον mplayer.

Το μόνο του μεινέκτημα, που ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχει λόγος που δεν το φτιάχνουν, γιατί το πρόγραμμα είναι ακόμα under maintenance, είναι πως το seeking, παρ' ότι γρήγορο και βολικό, έχει μικρότερο διάστημα που μπορείς να ψάξεις μπρος πίσω, 10 δευτερόλεπτα, που στα windows για κάποιο λόγο τις περισσότερες φορές είναι 20.

Ειδάλλως είναι η τελειότητα η ίδια.

antimusic
24-09-2009, 17:25
Αισθητικά ήταν αρκετά κακόγουστο.

:?:

cloud
24-09-2009, 18:01
Αισθητικά ήταν αρκετά κακόγουστο.

Δε μ'άρεσε οπτικά ρε, πως να το πω :razz: Αν δεις π.χ. το ριβιού στο eurogamer λέει ότι ο κόσμος του είναι καταπληκτικός, immersive, έχει τρομερή σχεδίαση, ωραίο voice acting, ωραία εφφέ κλπ. Εμένα δε μου άρεσε τίποτα από αυτά, μέχρι και τα textures μου χτυπούσαν πολύ άσχημα.

wagneriandandy
24-09-2009, 18:19
Δε μ'άρεσε οπτικά ρε, πως να το πω :razz: Αν δεις π.χ. το ριβιού στο eurogamer λέει ότι ο κόσμος του είναι καταπληκτικός, immersive, έχει τρομερή σχεδίαση, ωραίο voice acting, ωραία εφφέ κλπ. Εμένα δε μου άρεσε τίποτα από αυτά, μέχρι και τα textures μου χτυπούσαν πολύ άσχημα.

cloud
24-09-2009, 18:25
Τρελή παιχνιδάρα λοιπόν που λέτε το Bioshock :!:

antimusic
24-09-2009, 18:26
:!:

wagneriandandy
24-09-2009, 18:27
Τρελή παιχνιδάρα λοιπόν που λέτε το Bioshock :!:

+1

---------------------------
εδιτ: (ασχετο με το απο πανω)

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/E9jqJZefncg&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/E9jqJZefncg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Kelldorain
24-09-2009, 19:10
http://www.reuters.com/article/marketsNews/idCNN2339589020090923?rpc=44

φοβάμαι.

wagneriandandy
24-09-2009, 19:12
crap :/

Loader
24-09-2009, 19:23
καλά έγραψα κάτι πριν αλλά ήταν πολύ σκληρό και το έσβησα σφφγσδφδγ

αλλά δε μπορώ να πω, ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΦΔΣΓΣΦΔΔ

ΤΣΟΥΤΣΕΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ELECTRONIC ARTS

ΛΑΣΔΦΛΗΣΓΦΚΣΔΓΚΗΓΚΣΗΔΦΞΓΗΚΓΣΦΔΞΗΞΓΣΞΦΔΓ
ΦΔΣΓΞΣΔΦΚΞΗΓΚΣΞΔΗΞΓΔΣΦΓΔΞΦΗ

antimusic
24-09-2009, 19:34
γαμάς την παναγία τους;

H.
25-09-2009, 00:54
Cloud, παράτα τα παιχνίδια. No, rly.

SpiritCrusher
25-09-2009, 01:05

E τα εφέ του νερού ήταν τα καλύτερα που υπάρχουν όμως ε (με μια επιφύλαξη για αυτά του AoC)

cloud
25-09-2009, 01:15

E τα εφέ του νερού ήταν τα καλύτερα που υπάρχουν όμως ε (με μια επιφύλαξη για αυτά του AoC)

Αυτό δλδ το τρέμουλο σε fullscreen όταν έμπαινες σε νερό σου άρεσε; :|

Ingolemo
25-09-2009, 01:34

Αυτό δλδ το τρέμουλο σε fullscreen όταν έμπαινες σε νερό σου άρεσε; :|

Poio tremoulo?

Mhpws eixes kana provlhma me drivers h kati?

edit: ektos an ennoeis to ksepluma/nero pou etrexe sthn othonh, pou nai, gamage.

SpiritCrusher
25-09-2009, 02:12
http://www.play.com/Games/PC/4-/10851816/Farming-Simulator-2009/Product.html#

locust ψήσου. Εν τω μεταξυ το forklift δεν έχει seeders γμτ.

Amnesiac.
25-09-2009, 16:12
Αν μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πει πώς φλασάρεται ένα psp. Το πήρα καλοκαίρι 2006 οπότε φαντάζομαι είναι πρώτης γενιάς. Επίσης από πού κατεβάζω παιχνίδια. Γενικά τι πρέπει να κάνω για να έχω τα πιο hot games στο psp μου με λίγα λόγια!!

H.
25-09-2009, 18:35
Αν και είσαι ΜΠΟΥΦΟΣ, θα σε βοηθήσω.

Το PSP σου (μου) φλασάρεται πανεύκολα. Εγώ το έκανα ακολουθώντας κατά γράμμα το εξής site που τα λέει απλά και κατανοητά:

http://www.stylemo.com/2007/09/14/how-to-install-352-m33-4-on-your-psp/

Φτάνει και ως m33-6 αν θυμάμαι σωστά, με τον ακριβώς ίδιο τρόπο που περιγράφει.

Για παιχνίδια, εχμ, από εκεί που κατεβάζεις και τα υπόλοιπα torrents σου.

cloud
25-09-2009, 20:06
Πολύ αργά μεν, αλλά δείτε κι αυτό, αντί για codecs:

http://smplayer.sourceforge.net/downloads.php

Ο mplayer είναι μακράν ο καλύτερος player που έχω δει, με άπειρες δυνατότητες. Πράγματα που για άλλους player είναι αδύνατα, στον mplayer είναι 2 κουμπιά συνήθως. Είχα κατεβάσει μια ταινία με μετατοπισμένο ήχο. Έψαξα το man page, είδα τα κουμπιά που προσθέτουν audio delay και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ταινία βλεπόταν.

Το Smplayer είναι από τα πιο πλήρη frontend του mplayer, έχει επιλογές για τα πάντα σχεδόν, και επίσης έχει και πάρα πολλές γλώσσες οπότε τα βλέπετε και στα ελληνικά αν το θέλετε, για πιο εύκολη εύρεση επιλογών.

Το codec pack που έρχεται με τον mplayer παίζει της παναγιάς τα μάτια, από avi και wmv μέχρι flv και 3gp. Και είναι φτιαγμένο ώστε να μην υπάρχουν ασυμβατότητες, προβλήματα κτλ, να δουλεύει τέλεια με τον mplayer.

Το μόνο του μεινέκτημα, που ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχει λόγος που δεν το φτιάχνουν, γιατί το πρόγραμμα είναι ακόμα under maintenance, είναι πως το seeking, παρ' ότι γρήγορο και βολικό, έχει μικρότερο διάστημα που μπορείς να ψάξεις μπρος πίσω, 10 δευτερόλεπτα, που στα windows για κάποιο λόγο τις περισσότερες φορές είναι 20.

Ειδάλλως είναι η τελειότητα η ίδια.

Δεν υποστηρίζει DxVA -> ούτε καν πλησιάζει την τελειότητα.

Amnesiac.
25-09-2009, 20:13
Αν και είσαι ΜΠΟΥΦΟΣ, θα σε βοηθήσω.

Το PSP σου (μου) φλασάρεται πανεύκολα. Εγώ το έκανα ακολουθώντας κατά γράμμα το εξής site που τα λέει απλά και κατανοητά:

http://www.stylemo.com/2007/09/14/how-to-install-352-m33-4-on-your-psp/

Φτάνει και ως m33-6 αν θυμάμαι σωστά, με τον ακριβώς ίδιο τρόπο που περιγράφει.

Για παιχνίδια, εχμ, από εκεί που κατεβάζεις και τα υπόλοιπα torrents σου.

Ευχαριστώ!!

Σαυτό λέει ότι το σοφτγουεαρ πρέπει να είναι βεσριόν 1.5, εμένα είναι 2.60, τι στο καλό να κάνω. Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και έλεγε κάτι παπαριές για μπαταρίες και μαλακίες τέτοιες.

H.
26-09-2009, 13:03
http://www.themers.org/psp-zone/2345-downgrade-psp-1-50-without-pandora.html

Κάνε ένα register. Γενικά κάνε search για downgrade PSP without pandora. Βαρέθηκα να το ψάξω κι εγώ πολύ αλλά το θεωρώ εύκολο search. Γενικά το πρώτο PSP και η πλειοψηφία των slim (του "δεύτερου") δεν χρειάζονται pandora batteries etc.

Dythor
26-09-2009, 15:30

Αυτό το 'χω φτάσει μέχρι τη μέση αυτόν τον καιρό και είναι άνετα το χειρότερο Zelda που 'χω παίξει ποτέ

</οφτόπικ>

KoiliaSamprela
26-09-2009, 20:47

While there aren’t many details about the heritage of this mod, what we can see from the picture (http://technabob.com/blog/2009/09/23/r2-d2-8-console-casemod/) is that the little droid is loaded up with a Dreamcast, an Xbox, an N64, an Atari 2600, a SEGA Saturn, an NES, an SNES and a PlayStation. It’s also got a projector and sound system built-in for good measure.

WAT
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:

Marillion
27-09-2009, 16:44
βρήκα προσφορά την σπέσιαλ εντισιον του μαςς εφφεκτ (Αργοπορημένος). Ξεκινάει ατμοσφαιρικότατα και γαμηστερά αλλά μετά από κανα δύωρο μονολογούσα ''πολύ κοτόρ ρε πούστη''.

Marillion
27-09-2009, 18:16

Αυτό το 'χω φτάσει μέχρι τη μέση αυτόν τον καιρό και είναι άνετα το χειρότερο Zelda που 'χω παίξει ποτέ

</οφτόπικ>

χαχα κάντε τον μπαν επιτέλους

Xtikio
28-09-2009, 04:59
paizw epishma diablo b.net. (nai agorasa ksana to diablo)

Shrine builder kai osoi paizete steilte pm.

Esteban
28-09-2009, 05:11

WAT

Μόνο να μπλεχτούν τα καλώδια. Τίποτα άλλο

Abruzzi
28-09-2009, 08:42
metal gear solid : peacewalker demo

http://psp.ign.com/articles/102/1027904p1.html

Dythor
28-09-2009, 13:27

</οφτόπικ>

χαχα κάντε τον μπαν επιτέλους

Τι θες πια ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ :?:

Marillion
28-09-2009, 13:56
να σταματήσεις να λες ανυπόστατες αηδίες κυρίως. για να λες πως ένα ζέλντα γκεημ είναι ΑΝΕΤΑ το χειρότερο, πρέπει να ισχύουν 2 περιπτώσεις

α) έχεις παίξει τρία ζέλντα, συγκεκριμένα λινκ του δε παστ, οκαρίνα & φαντομ
β) έχεις παίξει τα ζέλντα του cdi και προτιμάς την πρωτότυπη προσέγγιση στην μαλακία της φιλιπς.

δλδ μισό παιχνίδι και είναι άνετα το χειρότερο. στην τελική πως καταλαβαίνεις ότι είσαι στην μέση του ζέλντα; άνοιξε το μισο μαπ σου; έχεις 6 καρδούλες, βρέθηκε χαρακτήρας και σου είπε ότι είσαι στην μέση; α και συνήθως τελειώνουμε κάτι και μετά λέμε την άποψη μας, αλλά τέσπα.

έλα ελα πες απλά ότι κάτι ήθελες να πεις επειδή σου είπα πως λες χαζομαρούλες στο άλλο θρεντ και όλα οκ.

επίσης, υπάρχει τόπικ και όχι σπίτια και μάνες. πολιτισμός!

SpiritCrusher
28-09-2009, 14:28
:-o

Μαρούλιε μήπως είσαι κρυφο-Νιντεντο φαν και μας το παίζεις Σεγκα-φαν για τη κουλτούρα και το αντεργκράουντ που θα ταίριαζε και με εμοκορ κομμάντος; :P

Marillion
28-09-2009, 14:53
χαχα, έλα μωρέ απλα είμαι αντικειμενικός. δλδ τι μαικροσοφτ και τι σονυ, σιγά τις αποκλειστικές μαλακίες που έβγαλαν, για παιχνίδια-Ιστορια μιλάμε. όταν έβγαινε κάτι από first party και έτρεμε η γη.

δεν έχουμε κονσόλα στην αγορά ρε γμτ αλλιώς θα έβλεπες το πραγματικό μου πρόσωπο. :fear:

πάντως σέγκα πρωταγωνιστής στην μαλακία αν ισχύσει αυτό που λέει ο αμπρούτζις. ειρωνία να βλέπεις παιχνίδια dreamcast στο ps. αλλά έχουν μπει νέα κεφάλια μέσα και μας έχουν ταράξει στο ξεπέτσιασμα. βλακέντιοι.

θα βγει λέει yakuza4 ενώ το τρία έχει βγει μόνο στην γιαπωνία αν δεν κάνω λάθος. cynic πέστα.

cynic
28-09-2009, 15:16
xaxa katse leei yakuza3 pezei na mas er8ei telika e.2 xronia meta fash.

http://gameover.gr/news/%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CF%84%CE%BF-Yakuza-3.9805.html

SpiritCrusher
28-09-2009, 16:30
Μιας και το ανέφερε ο cynic απαράδεκτο το gameover ε. Διάβασα μερικά reviews και ήταν ότι ναναι.

Dythor
28-09-2009, 16:47
να σταματήσεις να λες ανυπόστατες αηδίες κυρίως. για να λες πως ένα ζέλντα γκεημ είναι ΑΝΕΤΑ το χειρότερο, πρέπει να ισχύουν 2 περιπτώσεις

β) έχεις παίξει τα ζέλντα του cdi και προτιμάς την πρωτότυπη προσέγγιση στην μαλακία της φιλιπς.

δλδ μισό παιχνίδι και είναι άνετα το χειρότερο. στην τελική πως καταλαβαίνεις ότι είσαι στην μέση του ζέλντα; άνοιξε το μισο μαπ σου; έχεις 6 καρδούλες, βρέθηκε χαρακτήρας και σου είπε ότι είσαι στην μέση; α και συνήθως τελειώνουμε κάτι και μετά λέμε την άποψη μας, αλλά τέσπα.

Είσαι βλάκας, αλλά το κύριο πρόβλημά σου είναι ότι είσαι και προπέτης πέρα από κάθε φαντασία.

Αρχικά έχω παίξει τα A Link to the past, Ocarina of time, Majora's mask και Phantom Hourglass. Το τελευταίο ήταν μακράν το χειρότερο, δεδομένης και της εποχής στην οποία βγήκε, δεν συγκρίνουμε με το πρώτο π.χ. χωρίς να συνυπολογίσουμε τον παράγοντα του χρόνου νομίζω. Κατά την άποψή μου πάντα και ανάμεσα σε όσα έχω παίξει, νομίζω ότι έχω το δικαίωμα ιεράρχισης των με βάση το γούστο μου, εκτός αν διαφωνείς και σ' αυτό, πες μας μαλάκα.

Κατά δεύτερον διάβασα ότι έχει 8 chapters και είμαι στο 5ο, έτσι ξέρω ότι είμαι στη μέση. Από 'κει και πέρα δεν είναι ταινία για να περιμένεις τη συγκλονιστική ανατροπή της πλοκής (πλοκής, λολ, καταπληκτική-ανύπαρκτη πλοκή στο συγκεκριμένο) ή της σκηνοθετικής άποψης ή το γύρισμα των προηγουμένων και τη χρησιμοποίηση τους με έναν τρόπο που δεν περιμένεις όπως π.χ. σ' ένα βιβλίο. Είναι ένα παιχνίδι και νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια και τόσα παιχνίδια μπορώ να κρίνω κάτι πολύ πριν τη μέση.

Θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω για το ηλίθιο και γλοιώδες υφάκι σου και το τουπέ του ξερόλα, ειδικά απ' τη στιγμή που δεν έχεις ούτε ένα αςπούμε ευσταθές "επιχείρημα" για να με "κατηγορήσεις" για κάτι, αν δεν υπήρχαν κάτι νούμερα σαν κι εσένα πώς θα βγάζαμε εύκολα και δικαιωμένα τα νεύρα μας μια φορά στο τόσο;

Πούλο.

cynic
28-09-2009, 17:03
Spiritcrusher nai distixws etsi paei.Genika gia ola ta news, neogaf forum.Alla ginete megalos xamos logo polikosmias.

Marillion
28-09-2009, 17:50

Είσαι βλάκας, αλλά το κύριο πρόβλημά σου είναι ότι είσαι και προπέτης πέρα από κάθε φαντασία.

Αρχικά έχω παίξει τα A Link to the past, Ocarina of time, Majora's mask και Phantom Hourglass. Το τελευταίο ήταν μακράν το χειρότερο, δεδομένης και της εποχής στην οποία βγήκε, δεν συγκρίνουμε με το πρώτο π.χ. χωρίς να συνυπολογίσουμε τον παράγοντα του χρόνου νομίζω. Κατά την άποψή μου πάντα και ανάμεσα σε όσα έχω παίξει, νομίζω ότι έχω το δικαίωμα ιεράρχισης των με βάση το γούστο μου, εκτός αν διαφωνείς και σ' αυτό, πες μας μαλάκα.

Κατά δεύτερον διάβασα ότι έχει 8 chapters και είμαι στο 5ο, έτσι ξέρω ότι είμαι στη μέση. Από 'κει και πέρα δεν είναι ταινία για να περιμένεις τη συγκλονιστική ανατροπή της πλοκής (πλοκής, λολ, καταπληκτική-ανύπαρκτη πλοκή στο συγκεκριμένο) ή της σκηνοθετικής άποψης ή το γύρισμα των προηγουμένων και τη χρησιμοποίηση τους με έναν τρόπο που δεν περιμένεις όπως π.χ. σ' ένα βιβλίο. Είναι ένα παιχνίδι και νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια και τόσα παιχνίδια μπορώ να κρίνω κάτι πολύ πριν τη μέση.

Θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω για το ηλίθιο και γλοιώδες υφάκι σου και το τουπέ του ξερόλα, ειδικά απ' τη στιγμή που δεν έχεις ούτε ένα αςπούμε ευσταθές "επιχείρημα" για να με "κατηγορήσεις" για κάτι, αν δεν υπήρχαν κάτι νούμερα σαν κι εσένα πώς θα βγάζαμε εύκολα και δικαιωμένα τα νεύρα μας μια φορά στο τόσο;

Πούλο.

Δεν έχει πλοκή το φαντομ;; Καλά ρε συ λες πως είσαι στην μέση και κάθεσαι και λες τέτοια πράγματα; Και όχι μόνον αυτό αλλά μιλας για ανυπαρξία σκηνοθετικής άποψης, ανατροπές κτλ σε βίντεογκεημς. Δλδ έχεις παρατηρήσει την εξέλιξη των βιντεογκεημς την τελευταία τουλαχιστον δεκαετία; Επίσης τι παει να πει και αυτό ανάλογα με την εποχή. Το πως έχει ρομαντικοποιήσει ο καθένας την εφηβεία του δεν λέει και πολλά περί αντικειμενικότητας κακά τα ψέμματα. Γιατί το φαντομ αουργκλαςς έχει πιο πρωτότυπο gameplay από το link to the past αναφορικά με τις εποχές που βγήκαν. Το αν έχει καλύτερο σενάριο, πλοκή όπως ένα βιβλίο (λολ) κτλ το πρώτο, ή την συνολική ατμόσφαιρα μάλλον δεν σε ενδιαφέρει όπως λες και αν το πάμε σε τομείς gameplay λυπάμαι αλλά το φάντομ είναι τουλάχιστον πιο ευφάνταστο και πρωτότυπο. Γραφικά ήχους κτλ δεν κάθομαι να αναφέρω γιατί μιλάμε για ντιες και δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις. Λυπάμαι πάντως καθώς το story telling είναι πάντα το ίδιο, είτε μιλάμε για βιβλίο είτε για ένα άρτια φτιαγμένο παιχνίδι, είτε για μια ταινία. Κρίμας που δεν έχεις τις ίδιες απαιτήσεις, δεν θα έχεις και τις ίδιες συγκινήσεις φαντάζομαι.

Ρε γμτ να έχετε προσωπικές απόψεις νο πρόβλεμ αλλά όχι τόσο απόλυτες έχοντας ημιτελή στοιχεία στα χέρια σας. Το βιντεογκεημινγκ είναι μια μορφή τέχνης, δεν είναι πιου πιου μπαμ μπαμ και δεν ξέρω εγώ τι ώστε να βγάζουμε σαφή συμπεράσματα πριν τελειώσουμε κάτι όσο interacting και αν είναι αυτό.
Όσο για τα τσάπτερ που λες, δεν θυμάμαι να χωρίζεται σε τέτοια το παιχνίδι. Εκτός αν μιλάς για κανένα walkthrough, gkoux gkoux.

Επεσα περίπου μέσα τελικά στα ζέλντα, γιει.
Τώρα αυτά περί γλοιώδων και τουπέ τα ακούω βερεσέ. Τι βρίζεις ρε malaka; Επειδή είπα να σου κάνουν μπαν; :P

Dythor
28-09-2009, 17:55
Παιδί μου είσαι ΧΑΖΟΣ; Μίλησα εγώ για ανυπαρξία σκηνοθετικής άποψης στα βιντεογκέημς; Είπα ότι δεν μ' ενδιαφέρει το σενάριο, η ατμόσφαιρα που υπάρχει ή ότι δεν τα βρίσκω μια μορφή τέχνης; Αυτό που είπα είναι ότι έχοντας φτάσει μέχρι τη μέση σ' ένα τέτοιο παιχνίδι έχω αποκλείσει την πιθανότητα να κάνει τόσο μεγάλο γύρισμα ώστε να μου αρέσει τελικά όπως μπορεί να κάνει ένα βιβλίο ή μια ταινία.

Δηλαδή αν είναι δυνατόν, έβγαλες πενηνταπέντε τελείως λάθος συμπεράσματα απ' το πουθενά.

Marillion
28-09-2009, 17:59
Από 'κει και πέρα δεν είναι ταινία για να περιμένεις τη συγκλονιστική ανατροπή της πλοκής (πλοκής, λολ, καταπληκτική-ανύπαρκτη πλοκή στο συγκεκριμένο) ή της σκηνοθετικής άποψης ή το γύρισμα των προηγουμένων και τη χρησιμοποίηση τους με έναν τρόπο που δεν περιμένεις όπως π.χ. σ' ένα βιβλίο. Είναι ένα παιχνίδι και νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια και τόσα παιχνίδια μπορώ να κρίνω κάτι πολύ πριν τη μέση.

?

Dythor
28-09-2009, 18:01
Άλλο το αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αν ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ και αν τα ΕΚΤΙΜΩ δηλαδή κι άλλο πως μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά για να μεταστρέψουν τις εντυπώσεις ΤΟΣΟ έντονα απ' τη μέση και μετά.

Για να καταλάβεις επειδή είσαι και κουτούλης, μια ταινία μπορεί να είναι μέχρι τη μέση επίτηδες σκατά σκηνοθετημένη, να θυμίζει κακό νουάρ και μετά τη μέση να γίνεται μια έκρηξη σουρρεαλισμού και απίστευτων ερμηνειών. Το χλιαρό πρώτο μισό συνηγορεί σε αυτό, είναι παιχνίδισμα του σκηνοθέτη δηλαδή.

Ε κάτι ανάλογο δεν μπορεί να γίνει σ' ένα βιντεογκέημ!

Υ.Γ.: Στο παράδειγμά μου (ταινία) έχω χρησιμοποιήσει το καινούριο Bad Lieutenant: New Orleans. Πολύ καλό, δέστο.

Marillion
28-09-2009, 18:22
Το τελευταίο gta (τυχαίο παράδειγμα) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως την πλεον κινηματογραφική εμπειριά συνδυάζοντας στοιχεία απ'όσα μου λες εσύ τώρα. Όχι μόνο απογειώνεται από την μέση και μετά σε όλα τα επίπεδα, αλλά ενδιάμεσα φροντίζει να σου γαμάει την ψυχολογία με διάφορες ''ψυχοφθόρες'' διαδικασίες. Ναι δεν έχει τα σκηνοθετικά τρικς που ζητάς πolύ απλά επειδή δεν βασίζεται σε αυτά και τις ερμηνείες για να απογειωθεί, είναι παιχνίδι. Και το λάθος σου είναι που πας να συγκρίνεις ανόμοιες μεταξύ τους μορφές τέχνης που μοιράζονται κάποια ''κοινά'' χαρακτηριστικά. Αυτά που έγραψα πάνω περί απαιτήσεων κάπου εδώ αναφέρονται. Επιμένω όμως, το στορυ τέλινγκ ειναι το ίδιο και στο τέλος της ημέρας, αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία.

Επίσης θα μιλήσω για fmv και πιο συγκεκριμένα για gk 2 αλλά δεν θέλω γιατί νιώθω πως χάνω το ποιντ μου.

Τέσπα για να επιστρέψω. Το ζέλντα, δεν είναι γραμμικό παιχνίδι. Έχεις παίξει και 4 πανάθεμα σε, Θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα. Δεν σου ξεδιπλώνει όλες του τις χάρες από την αρχή (ούτε καν απ'την μέση) και ΔΕΝ το βιώνεις αν το αντιμετωπίσεις σαν το streets of rage 2 (πολύ καλό παίξτο) ξέρω γω στην φιλοσοφία, είδαμε το μισό το είδαμε όλο. Πως να το κάνουμε δλδ!!! Δεν είναι πλατφόρμας, δεν είναι beat em up, δεν είναι παζλ γκεημ. Είναι ιδιαίτερο και διαρκεί πολύ. Πολύ όμως. Και δεν θέλω να σου κάνω κανένα σποιλερ, αλλά ρε φιλε κρατιέμαι τόση ώρα να σου ποσο γαμάει από ένα σημείο και μετά!!! (ουφ, ηρέμησα)

Αυτο το πράγμα που λέω εξαρχής είναι οτι δεν μπορείς να βγάζεις τόσο απόλυτα συμπεράσματα για ένα τόσο ''βαθύ'' παιχνίδι, αλλά θέλεις να μαλώνουμε.
Γιατί αδέρφι, γιατί:-(

SpiritCrusher
28-09-2009, 18:22
Δεν έχω ιδέα από Phantom hourglasses κτλ και δε θα μπλεχτώ στο debate σας αλλά θα σταθώ λίγο εδώ

Ε κάτι ανάλογο δεν μπορεί να γίνει σ' ένα βιντεογκέημ

Δεν έχεις ιδέα από games με σκηνοθεσία ε;

Υπάρχουν μάλιστα πολλά παραδείγματα, αλλά για άλλη μια φορά θα διαλέξω το Torment. Είναι τόσο όμορφα στημένο στο 1ο μισό που νομίζεις πως παίζεις ένα καλοφτιαγμένο RPG που σου δίνει μπόλικες πληροφορίες για το τι συμβαίνει κτλ. Και ξαφνικά στο φέρνει έτσι ώστε να βρεις τη Ravel και με το που τελειώνει η συζήτηση μαζί της όλα όσα ήξερες τόσο καιρό από την αρχή του παιχνιδιού αποκτούν άλλο νόημα, ακόμα και πράγματα που θεωρούσες ασήμαντα. Από εκεί και μετά το παιχνίδι γίνεται ένα κτήνος φιλοσοφίας και αποκαλύψεων και εκεί είναι που σε "ρουφάει" μια και καλή.

Υπάρχουν παιχνίδια τα οποία θα ζήλευαν ακόμα και οι καλύτερες ταινίες, και ναι το Game Design είναι τέχνη.

Ragnarock
29-09-2009, 13:16
Για το Empire Total War εχει βρει κανεις κανα σπασμενο patch που να δουλευει?Απ'οτι ειδα φτιαξαν καποια bugs και με ψηνει να το ξαναβαλω,αλλα σιγα μη δωσω 50 ευρω στο κωλοsteam.

rage for order
29-09-2009, 13:39
έχω ρωτήσει και εγώ κανά 2 φορές αλλά δεν είχε κανείς κάτι. το τελευταίο patch πότε βγήκε;

Ragnarock
29-09-2009, 13:54
Πριν μια βδομαδα βγηκε το 1.4 απ'οτι ειδα,και ηδη απο το 1.2 και 1.3 ειχαν φτιαξει αρκετες μαλακιες που με τσατιζαν στην αρχικη εκδοση (trade nodes κατα κυριο λογο).
Ενα σπασμενο update για την 1.2 υπαρχει αλλα πρεπει να χεις εγκατεστημενο την εκδοση του θρασερ razor1911,και δεν την εχω αυτην.

Βγαινει και το expansion (Warpath) αρχες οκτωβρη.

SpiritCrusher
29-09-2009, 19:02
Δεδομένου ότι συνήθως τα expansions βάζουν και όλα τα fixes μέχρι τη κυκλοφορία τους, μάλλον το να περιμένεις να "βγει" είναι η καλύτερη λυση.

Ragnarock
29-09-2009, 19:14
Βρηκα ενα patch,διορθωνει τα προβληματα με τα trade nodes,αρα ειμαι κουλ μεχρι να βγει το expansion.

Roswell47
29-09-2009, 19:43
ολοκαίνουργιο πισί, τούμπανο, και η ΓΑΜΩΚΑΡΤΑ ήχου μου κάνει προβλήματα. Δηλαδίς, εκεί που πάιζει το εμπιθρι κολλάει ΟΛΟ το πισί κ βγάζει έναν συνεχόμενο ήχο [ντρρρρρρρρρ]. Ρεσταρτ και πάλι. Τα ίδια. Τα ίδια. Τα ίδια. Άλλες φορές στο πρώτο τραγούδι, άλλες αργότερα, αλλά δεν παίζει να μην το κάνει οταν παίζει σόνγκ. Έκανα απεγκατάσταση την κάρτα ήχου κ τους ντράιβερς, και επανεγκατάσταση αλλά αρχίδια καπαμά. Καμιά ιδέα;

Abruzzi
29-09-2009, 19:45
δοκιμασε κανεις το beaterator του psp;

Abruzzi
29-09-2009, 19:46
ολοκαίνουργιο πισί, τούμπανο, και η ΓΑΜΩΚΑΡΤΑ ήχου μου κάνει προβλήματα. Δηλαδίς, εκεί που πάιζει το εμπιθρι κολλάει ΟΛΟ το πισί κ βγάζει έναν συνεχόμενο ήχο [ντρρρρρρρρρ]. Ρεσταρτ και πάλι. Τα ίδια. Τα ίδια. Τα ίδια. Άλλες φορές στο πρώτο τραγούδι, άλλες αργότερα, αλλά δεν παίζει να μην το κάνει οταν παίζει σόνγκ. Έκανα απεγκατάσταση την κάρτα ήχου κ τους ντράιβερς, και επανεγκατάσταση αλλά αρχίδια καπαμά. Καμιά ιδέα;

ανοιξε το,βγαλε τη καρτα και ξανα κουμπωσε τη καλα

cloud
29-09-2009, 20:06

Καλά γιατί αγόρασες κάρτα ήχου;
Αν είναι Creative κι αφού είναι νέο το pc, do yourself a favor, πήγαινε τη πίσω και πάρε κάτι άλλο

Marillion
29-09-2009, 20:20

παιχνίδι με τιμπαλαντ :-|. το έβγαλε ροκσταρ όμως οπότε υπάρχει μία πιθανότητα να ειναι ενδιαφέρον. λήκαρε; γιατί για αγορά δεν με βλέπω

SpiritCrusher
29-09-2009, 20:38
Αν είναι Creative κι αφού είναι νέο το pc, do yourself a favor, πήγαινε τη πίσω και πάρε κάτι άλλο

Ξέρασε τα όλα.

Το Crash Course βγήκε στο Χ360 και εμείς ακόμα περιμένουμε να βγει QQ

Abruzzi
29-09-2009, 20:42

παιχνίδι με τιμπαλαντ :-|. το έβγαλε ροκσταρ όμως οπότε υπάρχει μία πιθανότητα να ειναι ενδιαφέρον. λήκαρε; γιατί για αγορά δεν με βλέπω

βασικα βγηκε σημερα οποτε υπεθεσα οτι εχει λικαρει ηδη(προς το παρον δε το εχω σπασει το μηχανημα και δε ξερω και αν δλδ)

Roswell47
29-09-2009, 20:58

Καλά γιατί αγόρασες κάρτα ήχου;

βασικά θέλω να ηχογραφώ μούζικα...και προτίμησα μια καλή, την asus xonar d1...χμμμμ

Abruzzi
29-09-2009, 21:02
ε ρε γλεντια

σε λιγη/ες ωρα/ες στο psn θα εχει uncharted 2 multiplayer demo

locust
29-09-2009, 23:41
ποιος πούστης με καταράστηκε?

3 ώρες que για το aion.

έβγαλε πρόβλημα η τηβη (μια κάθετη κόκκινη γραμμή) ευτυχώς μέσα στην εγγύηση, θα την πάρω μέσα σε καμιά βδομάδα. Οπότε δεν μπορώ να παίξω ούτε xbox.

Η κοπέλα μου ξεκίνησε να παίζει wow μετά απο 5 χρόνια παρακαλητού σε φάση που δεν παίζω εγώ.

FML

cloud
30-09-2009, 01:29
6s-eKJ9jL6M

τα Physics :O

Ingolemo
30-09-2009, 11:48
Vghke Risen (gothic-fash rpg apo tous dhmiourgous tou gothic :)) kai monkey island ep3.

\m/\m/

Marillion
30-09-2009, 11:52
και για xbox το risen για όποιον ενδιαφέρεται.

εχει κανένας παίξει τα episodes του monkey island στο wii μέχρι στιγμής btw;

Abruzzi
30-09-2009, 15:00
ρε σεις,μπορω να σωσω καποια αρχεια σε usb flash αν bootαρω ενα pc απο το live cd ubuntu;(εχει γαμηθει το boot loader των xp του)

ή καμμια αλλη ιδεα;

cloud
30-09-2009, 15:30
Μπορείς.

Abruzzi
30-09-2009, 16:01
kthnx

Dythor
30-09-2009, 16:21
6s-eKJ9jL6M

τα Physics :O

Φοβερά physics αλλά ποιός είναι τέλος πάντων ο τύπος, Ο ΠΑΝΑΗΣ ΑΠ' ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Roswell47
30-09-2009, 20:11
emena 8a m pei kaneis ti 8a kanw???

Ingolemo
30-09-2009, 20:21

se winxp? vista? drivers vazeis apo to cd pou xe h teleytaious apo net? montelo kartas akrivws? Mono sta mp3/apo winamp px h genika se hxous to kanei? An exeis onboard karta dokimase na paiksei apo kei na sigoureyteis oti ftaiei h karta.

Mhn ta rwame kathe fora, an exei provlhma kapoios postarei kai oles tis leptomereies.

Roswell47
30-09-2009, 20:29
ok my mistake. windows vista, drivers tou cd ths kartas, asus xonar d1, exei onboard karta. to kanei mono se mp3 sto windows media player(den dokimasa allo player tbh), alla se tainies, epeisodia ktl ola tzitzi.

Dythor
30-09-2009, 20:37
Ε κατέβασε κανά foobar/winamp μπας και ξεμπερδεύεις χωρίς να χρειαστεί να την ψάξεις παραπάνω.

Abruzzi
02-10-2009, 18:45
πρωτη εντυπωση απο το fifa 10 που βγηκε σημερα ειναι οτι μαλλον δεν θα ασχοληθουμε καν με το pro φετος

Kelldorain
02-10-2009, 19:31
Αρχικά είχε bug , όλα τα μακρινά σουτ με R1 έμπαιναν, έβαλαν σήμερα patch και το διόρθωσαν. Αλλά ναι όσο έχω παίξει είναι απίστευτο.

Abruzzi
02-10-2009, 20:06
σημερα βγηκε ρε ΠΑΡΑΝΟΜΕ =p

sabbattack
02-10-2009, 20:07
ITT: παίζετε FIFA

Kelldorain
02-10-2009, 20:09
σημερα βγηκε ρε ΠΑΡΑΝΟΜΕ =p

Χαχαχ, κάποιοι θεοί έμπαιναν live και έπαιζαν απ'την προηγούμενη Παρασκευή (ομαδικά ban λογικά).

Abruzzi
03-10-2009, 01:40
καλα το online δεν υπαρχει ε.

λες και παιζαμε στο ιδιο σπιτι

Dythor
03-10-2009, 02:14
καλα το online δεν υπαρχει ε.

λες και παιζαμε στο ιδιο σπιτι

βάλσαμο για τα μάτια μου. ελπίζω να ισχύει. για το καλό σου. και το καλό μου.

Ragnarock
03-10-2009, 18:54
Ο γαμημενος o Barracuda 7200 μου τα φτυσε μεσα στο 2μηνο.Πειτε με τι τον αντικαθιστω.
Εγω λεω αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303709
Αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε ιδια τιμη πανω-κατω,ριχτε το.

cloud
03-10-2009, 19:13
Καλός είναι αυτός.

Shrinebuilder
03-10-2009, 19:47
Να ρωτήσει και ο ασχετίδης κάτι.

Παλιό desktop, 6 χρονων. Για να του πάρω εσωτερικό σκληρό δίσκο, τι τσεκάρω? Για συμβατότητα κτλ εννοώ. Φαντάζομαι κάτι σχετικό με την μάδερμπορδ, αλλά τι.