PDA

View Full Version : Keane

Acid Baby
12-05-2005, 15:14
Γνώστα χιτάκια τους το Everybody's changing ( :thumbsup: ) και το This is the last time ( :thumbsup: :thumbsup:). Βρετανικό σχήμα με πιάνο, μπάσο, φωνή μόνο που κατα τη γνώμη μου εισάγει νέο ήχο στην βρετανική ποπ ροκ σκηνή. Με ιδιαίτερες μελωδικές γραμμές , επιρροές από Beatles (η μπάντα ξεκίνησε ως μπάντα διασκευών Beatles) και από Elton John, εμπνευσμένα φωνητικά αλλά και πολύ "έξυπνα" τύμπανα, καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά απο τη μάζα των μπαντών που παίζουν αυτή τη μουσική. Όσοι γουστάρετε μελωδία, τσεκάρετε το Hopes and fears (πιθανότατα να μη περιμένατε εμένα να σας το πω καθότι οι τύποι είναι stars ήδη) και όσοι έχετε ακούσει πείτε.

necropethamenos
12-05-2005, 15:16
gamanegamanegamane

Silent_Enigma
12-05-2005, 15:45
ontws polu kaloi. molis katevasa to album tous! very good!!!

Phantom Duck
12-05-2005, 16:42
De mou aresoun, alla apo tis dithen moufes tou styl Darkness kai ta nea garage sxhmata tous protimw apeirws. Toulaxiston oi melwdies tou pianou lene pola.

Tonosalata
12-05-2005, 17:42
kaloi einai,an k de eisagoune tpt kenourio

Acid Baby
12-05-2005, 17:44
μπα τι μας λες;

Weiss
12-05-2005, 20:43
εμένα μου φαίνονται πολύ hyped. είναι βαρετοί και η ωραία χρήση του πιάνου δεν αρκεί παρά μόνο για την πρώτη ακρόαση. Το somewhere only we know είναι καλούλι αλλά ως εκεί.

UmbilicalResidue
12-05-2005, 22:07
daks, oi typoi EINAI gia petama.

morphine
12-05-2005, 22:14
alla apo tis dithen moufes tou styl Darkness

:moutza: .

ωραίο είναι το χοπς γαμάνε μερικά κομμάτια αλλά παραείναι κλάψα και από κάποιο σημείο και μετά κουράζει. Το λαστ τάημ πάντως θα μπορούσα να το ακούω μέρες.

Rough_Silk
12-05-2005, 22:18
Poly kaloi! Poly zestos hxos mias kai analambanei to mpaso kai to piano. Sigoura den einai h trelh prwtoporia (eleos...) alla aythn thn epoxh ligoi (britpoppers) tolmoun na pai3oun xwris ki8ares (mou fainetai pws oi Brainstorm - oxi oi Germanoi yperdynamikoi powerades - ekanan kati antistoixo) kai etsi akougontai prwtotypoi. Ta singles einai ola diamantia, eidika to Somewhere Only We Know kai to This Is The Last Time...Kapou exw kati san demo tous (mp3 ennoeitai), to opoio periexei kai kommatia tou Hopes And Fears se alles ekdoseis.

metamelia2
13-05-2005, 02:03
Na pe8anoun arga kai vasanistika pnigmenoi sto lipos tou mpoulh tou tragoudisth tous. Mazi me tous Franz Ferdinand apoteloun tous Mrs "I-Should-Be-Dead-To-Help-The-World" 2004-5.

The Nerd
13-05-2005, 02:14
Na pe8anoun arga kai vasanistika pnigmenoi sto lipos tou mpoulh tou tragoudisth tous. Mazi me tous Franz Ferdinand apoteloun tous Mrs "I-Should-Be-Dead-To-Help-The-World" 2004-5.

:thumbsup: :thumbsup:

Acid Baby
13-05-2005, 02:20
Καλκι στην αρχή νόμιζα πως έχεις μπούστο. Αφου το διέψευσες , νόμισα πως τουλάχιστον έχεις γούστο. Αφού το διεύψευσες κι αυτό τώρα δε μπορώ να δω πως θα επιτευχθεί η παραμονή σου εδωμέσα.

The Nerd
13-05-2005, 02:21
Καλκι στην αρχή νόμιζα πως έχεις μπούστο. Αφου το διέψευσες , νόμισα πως τουλάχιστον έχεις γούστο. Αφού το διεύψευσες κι αυτό τώρα δε μπορώ να δω πως θα επιτευχθεί η παραμονή σου εδωμέσα.

Exei ntavatzh emena

blackbird
13-05-2005, 02:22
prepei na paradextoume oti o acid kanei megales prospatheies na veltiwsei to humour tou
as ton stirixoume oloi :D

Acid Baby
13-05-2005, 02:25
αχαχαχαχαα καλα δε ξαναμιλαω χαχαχαχ

ang69
13-05-2005, 02:48
Μου αρσουν αν και εξακολουθώ να τους θεωρώ κλώνους των Travis.

Acid Baby, μήπως ξέρεις να μου πεις πώς λέγεται το κομμάτι που είναι b-side στο Everybody's Changing και ξεκινάει με τη φράση "Down in the old town..."; Είναι από τα ωραιότερά τους κομμάτια αλλά δεν μπορώ να το βρω γιατί δεν ξέρω τον τίτλο. Κάπου άκουσα ότι ο τίτλος είναι αυτός ο στίχος που έγραψα, αλλά δεν είμαι σίγουρη και δεν μπορώ να το βρω πουθενά γραμμένο έτσι.

Acid Baby
13-05-2005, 02:57
χμ το γκουγκλάρισμα μου έδειξε ένα κομμάτι με τιτλο the end of earth που έχει αυτούς τους στίχους μέσα (περίπου έτσι). Για τσέκαρε το.

blackbird
13-05-2005, 02:58
αχαχαχαχαα καλα δε ξαναμιλαω χαχαχαχ
oxi re mi masas

metamelia2
13-05-2005, 03:00
@Acid: Logika twra: Aftes oi dyo mpantes pou eipa den einai skylo-rock? Gia mena oi Keane einai oi Pyx Lax tou die8nous xwrou kai oi Franz Ferdinand oi One.

(Kai o Patton o Ntalaras: opou die8nhs kykloforia "symmetexei o Mike Patton". Asxeto...)

ang69
13-05-2005, 03:03
χμ το γκουγκλάρισμα μου έδειξε ένα κομμάτι με τιτλο the end of earth που έχει αυτούς τους στίχους μέσα (περίπου έτσι). Για τσέκαρε το.

Yep, μόλις το βρήκα κι εγώ. Αυτό είναι. :)

Acid Baby
13-05-2005, 03:15
οκ, οτι μπορεί να σου φανούνε κλαψομούνικα τα κομμάτια το δέχομαι. Όμως η μουσική τους είναι πολύ ιδιαίτερη αμα την προσέξει κανείς. Οι Πυξ Λαξ πχ ήταν λεήμ γιατι πούλαγαν δήθεν ποίηση μέσα απο μια ανύπαρκτη μουσική. Πρόταση όπως των Keane τουλαχιστον εγώ δεν έχω ξανακούσει , μπορεί να κάνω και λάθος , πέρα όμως απο αυτό έχουν ορισμένες καινοτομίες στον ήχο τους που δεν τις έχουν πολλοί σε αυτόν τον χώρο. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.

UmbilicalResidue
13-05-2005, 05:06
(Kai o Patton o Ntalaras: opou die8nhs kykloforia "symmetexei o Mike Patton". Asxeto...)
petakste thn eksw gamw to mouni ths.

The Nerd
13-05-2005, 05:07
petakste thn eksw gamw to mouni ths.

Se parakalw mhn vrizeis thn kopela moy. Sto zhtaw para poly eygenika

metamelia2
13-05-2005, 07:51
οκ, οτι μπορεί να σου φανούνε κλαψομούνικα τα κομμάτια το δέχομαι. Όμως η μουσική τους είναι πολύ ιδιαίτερη αμα την προσέξει κανείς. Οι Πυξ Λαξ πχ ήταν λεήμ γιατι πούλαγαν δήθεν ποίηση μέσα απο μια ανύπαρκτη μουσική. Πρόταση όπως των Keane τουλαχιστον εγώ δεν έχω ξανακούσει , μπορεί να κάνω και λάθος , πέρα όμως απο αυτό έχουν ορισμένες καινοτομίες στον ήχο τους που δεν τις έχουν πολλοί σε αυτόν τον χώρο. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.

Ektos apo tous Travis pou eipe h ang, 8ymizoun arketa Ed Harcourt, Turin Brakes kai genika moiazoun san na hr8an ka8ysterhmena gia to Nu Acoustic Movement tou 2002.

cloud
13-05-2005, 14:05
εμένα πάλι εκτός απο Travis μου θυμίζουν Coldplay και αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι καλό.

nothingman
13-05-2005, 15:03
@Acid: Logika twra: Aftes oi dyo mpantes pou eipa den einai skylo-rock? Gia mena oi Keane einai oi Pyx Lax tou die8nous xwrou kai oi Franz Ferdinand oi One.

0 στα 3 ε
μα καμία σχέση όμως

necropethamenos
13-05-2005, 15:22

xtypa tin kefala sto toixo. an eksakoloutheis na zeis, apla synexise. (na tin xtypas).

ang69
14-05-2005, 23:28
Ektos apo tous Travis pou eipe h ang, 8ymizoun arketa Ed Harcourt, Turin Brakes kai genika moiazoun san na hr8an ka8ysterhmena gia to Nu Acoustic Movement tou 2002.

Όπα, δίκιο έχεις. Ειδικά για τους Turin Brakes.

daydreamer
15-05-2005, 00:28
Εμένα πάντως μου φαίνεται λίγο άδεια η μουσική τους... όχι στο Everybody's changing αλλά στο δεύτερο video...

Nu Acoustic Movement tou 2002
:rofl:

Τι άλλο θα ακούσουμε; Αχ αυτοί οι άγγλοι δημοσιογράφοι (με την υπόθεση πως από κάναν τέτοιο πρωτακούστηκε τούτο)...

Phantom Duck
15-05-2005, 13:04
εμένα πάλι εκτός απο Travis μου θυμίζουν Coldplay και αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι καλό.

Einai arketa Colplay h fash. Vretanoi, me mpoliko piano... pantws oi syntheseis twn Keane exoun poly perissotro endiaferon, an eksaireseis to "Clocks" pou einai apo ta elaxista kommatia aytou tou styl pou goustarw poly.