PDA

View Full Version : CDιά με bonus DVD.

VirusXI
11-05-2005, 00:02
Μου ρθε η ιδέα με αφορμή το Lullabies To Paralyze των QOTSA που στη digipack έκδοση έχει bonus ένα χορταστικό dvd με πλάνα απ'τις ηχογραφήσεις + video clip.
Άλλες φορές έχουν απλά live υλικό ή οτιδήποτε βρουν απλά για να εμπλουτιστεί η κυκλοφορία, not bad either.

Ειδικά στη περίπτωση των QOTSA, είναι που είναι δισκάρα εκτίμησα ακόμα πιο πολύ την αξία του βλέποντας τι συμβαίνει κατά τη δημιουργία του.

Discuss.

TheHeartcollector
11-05-2005, 00:06
to miss machine ton dillinger escape plan exei polu kalo bonus dvd episis

Kuolema
11-05-2005, 00:07
Καλή φάση είναι συνήθως.
Αυτό που μου τη σπάει είναι η νέα πολιτική εταιρειών όπως η Metal Blade να βάζουν dvd των 20 λεπτών, έτσι για να βάλουν ένα dvd και να είναι και πιο όμορφο το πακέτο. Όχι ότι ανεβαίνει τρελά η τιμή του δίσκου ή ότι είναι κακή φάση να δεις ένα 20λεπτο studio interview των Primordial π.χ., όμως αν θέλεις οπωσδήποτε να βάλεις ένα dvd, μάζεψε και κανα video clip ή κάτι άλλο που εσύ θεωρείς ενδιαφέρον κι αν πιστεύεις πως αξίζει, κάνε ό,τι είναι να κάνεις. Μη μου βάζεις τώρα μισή ώρα συναυλία Amon Amarth για παράδειγμα με άθλια εικόνα. Μην το βάζεις καν :|

soulless9
11-05-2005, 00:10
to take a lokk in the mirror twn koRn. polu kalo bonus dvd.

Amnesiac.
11-05-2005, 00:17
Καλή φάση είναι συνήθως.
Αυτό που μου τη σπάει είναι η νέα πολιτική εταιρειών όπως η Metal Blade να βάζουν dvd των 20 λεπτών, έτσι για να βάλουν ένα dvd και να είναι και πιο όμορφο το πακέτο. Όχι ότι ανεβαίνει τρελά η τιμή του δίσκου ή ότι είναι κακή φάση να δεις ένα 20λεπτο studio interview των Primordial π.χ., όμως αν θέλεις οπωσδήποτε να βάλεις ένα dvd, μάζεψε και κανα video clip ή κάτι άλλο που εσύ θεωρείς ενδιαφέρον κι αν πιστεύεις πως αξίζει, κάνε ό,τι είναι να κάνεις. Μη μου βάζεις τώρα μισή ώρα συναυλία Amon Amarth για παράδειγμα με άθλια εικόνα. Μην το βάζεις καν :|

nai alla *prepei* na kykloforiseis kai to epeteiako (...) DVD tis mpantas to opoio thes na plirwsoun oi opadoi.

VirusXI
11-05-2005, 00:19
Βασικά τώρα που το ξανασκέφτηκα αν έχει live υλικό χεστήκαμε, τους βλέπουμε και live (κάποια στιγμή ένιγουι =p), το ίδιο που ισχύει και για τα live albums δηλαδή.
Απ'την άλλη αν άρχιζαν περισσότεροι να βάζουν υλικό όπως videoclips - αν και πόσα βίντεοζ θα κάνεις και θα βάλεις; - και υλικό απ'το studio όπως οι QOTSA ή οι Metallicats στο (άθλιο κατά τ'άλλα) St. Anger... θα ναι τρομερό +.

Αρκεί να μένουν και οι τιμές χαμηλά ε, bonus είναι υποτίθεται.

Επίσης είπα 'Discuss' όχι να πείτε ποια αξίζουν, αλλά καλά κάνετε. Ρίχτε =p

wanker
11-05-2005, 00:19
unearth - the Oncoming storm
mastodon - leviathan

nothingman
11-05-2005, 00:21
η επανέκδοση του Remission με το bonus live dvd ήταν μια χαρούλα... των Magnet από το MonolithicBaby! ήταν ok, με την έννοια ότι είχε δύο καινούρια clips, μια συμπαθητική συνέντευξη με το Wyndorf (κυρίως) και δυο τραγούδια από τον ίδιο δίσκο από τη συναυλία τους στο Λονδίνο αλλά με επιεικώς μέτριο ήχο... του Beck δεν το έχω δει ακόμα... το QotSA ήταν όντως πολύ καλό (ειδικά το session με την ψυχολόγο)... η συλλογή των Peppers άξιζε μόνο για το bonus dvd με τα clips και τα σχόλια για αυτά από τα μέλη...

το αγαπημένο μου όμως, παραμένει το bonus cd (όχι dvd) της συλλογής των Magnet με τα ΘΕΙΚΑ clips...ειδικά αυτό το Twin Earth είναι απόλαυση κάθε, μα κάθε, φορά

cloud
11-05-2005, 00:22
δεν έχω δει κανένα που να αξίζει τόσο όσο να δικαιολογεί τη διαφορά την τιμή (που συνήθως αγγίζει τα 5e).
μόνο το st.anger είχε normal τιμή και πλάκα πλάκα άξιζε περισσότερο το dvd απο το cd. :p

Lost_In_Cooperland
11-05-2005, 00:47
δεν έχω δει κανένα που να αξίζει τόσο όσο να δικαιολογεί τη διαφορά την τιμή (που συνήθως αγγίζει τα 5e).
μόνο το st.anger είχε normal τιμή και πλάκα πλάκα άξιζε περισσότερο το dvd απο το cd. :p

Αυτό που μου τη σπάει είναι η νέα πολιτική εταιρειών όπως η Metal Blade να βάζουν dvd των 20 λεπτών, έτσι για να βάλουν ένα dvd και να είναι και πιο όμορφο το πακέτο. όμως αν θέλεις οπωσδήποτε να βάλεις ένα dvd, μάζεψε και κανα video clip ή κάτι άλλο που εσύ θεωρείς ενδιαφέρον κι αν πιστεύεις πως αξίζει, κάνε ό,τι είναι να κάνεις.

Starbreaker
11-05-2005, 00:57
Apath kata th gnwmh mou. K emeis ta skame giati eimaste psyxanagkastikoi. Afta einai.

ConJoined Thighs
11-05-2005, 00:59
to bonus dvd tou enemies of reality htane pol kali fasi!

Amnesiac.
11-05-2005, 01:02
:moutza:

blackbird
11-05-2005, 02:55
x2

After Dark
11-05-2005, 02:56
Ta bonus DVD sta parakatw best of pou eixan mesa ola ta videoclips.Ayta htan ontws kalo kai oloklhrwmeno paketo:
Marilyn Manson
Rob Zombie
Pantera

ConJoined Thighs
11-05-2005, 03:40
kala,sorry,yo bonus dvd tou enemies of reality htane skata teleiws

S-11
11-05-2005, 03:54
poly kalh fash kai logos agoras stis meres mas (lege me emule kai genika net)

bebaia merika einai GTP KABALA (blepe to teleutaio nevermore) pou einai les kai balane to video na grafei xyma kai kati egine alla tis perissoteres fores kwloleei (blepe teleutaio fear factory,metallica,pantera k.a.)

pisteuw pws siga siga 8a doume kai tshirt bonus kai diafora mpixlimpidia

The Nerd
11-05-2005, 04:10
zhthste apo to gkomenaki poy spoydazei oikonomika na sas pei ti shmainei VAR

TheHeartcollector
11-05-2005, 14:22
kala,sorry,yo bonus dvd tou enemies of reality htane skata teleiws

Sumfono

carlmikaze
11-05-2005, 16:13
[metaxu mas] kai to enemies of reality epishs [/metaxu mas]

TheHeartcollector
11-05-2005, 16:19
akou to remaster

carlmikaze
11-05-2005, 16:20
den htan akrivws o hxos to provlhma mou..

Phantom Duck
11-05-2005, 16:22
Th symfwnhsw gia to TALITM twn KoRn. Clipakia apo ola tous ta video, ena peiramatiko video gia to Right Now, to Here To Stay me skhnes apo live kai mia seira apo tous KoRn na kanoun diafores vlakeies (koryfaia stigmh: h eksaskhsh fwnhtikhs tou Jon.)

S-11
11-05-2005, 16:23
den htan akrivws o hxos to provlhma mou..

kai oxi mono diko sou...

carlmikaze
11-05-2005, 16:29
otan epekta8w vevaia sthn genikh diskografia tous, mallon 8a pesei polu "kra" :/

dyingfreedom
11-05-2005, 17:28
To dvd apo thn sullogh pou vgalane oi Red Hot Chilli Peppers prin kana duo xronia den thumamai. Eixe gamw ta dvd. Epishs st. anger, opou to dvd einai polu kalutero kai pio prosito sta aftia mas apo to idio to album. Priest to teleftaio.

Episis kapoios anefere gia tshirts parapanw. Me to Reroute to Remain twn In Flames eixe dwro ena tshirt me to ekswfullo tou diskou. \m/

ConJoined Thighs
11-05-2005, 18:34
re htane 100% athlio t-shirt...athlia stampa,skata poiothta,poli mikri eikona ktl...

antithetws vevea me to t-shirt pou eixe to thou art lord...

Broccoli
12-05-2005, 10:11
Σε γενικές γραμμές, πλάκα έχουν τα bonus dvdia, αρκεί να μην αυξάνουν υπερβολικά την τιμή. Και από τη στιγμή που τα κανονικά dvd που κυκλοφορούν τα συγκροτήματα περιέχουν live εμφανίσεις, καλή ιδέα είναι για τα bonus να έχουν video, καμιά συνέντευξη κλπ. Αλλά, το βάζουν, που το βάζουν μη το κάνουν εντελώς φτωχό. Επίσης cd+dvd σε μια ωραία digi συσκευασία :pink:

Jim Dandy Mangrum
12-05-2005, 12:24
8ewrw oti einai psylomalakia giati
1. synh8ws kyklwforei kanoniko dvd pou exei poly yliko, ara opoios 8elei to pairnei
2. den exw dei na mhn au3anetai h timh tou estw 3e
3. ta pio polla einai kana 15' me 20' live

jimid
12-05-2005, 12:36
Μη μου βάζεις τώρα μισή ώρα συναυλία Amon Amarth για παράδειγμα με άθλια εικόνα. Μην το βάζεις καν :|

Makari na itan i eikona to pio athlio xaraktiristiko autou tou dvd. O ixos einai eleinos se fasi bootleg. :(

To DVD mazi me to temple of shadows einai poly kalo alla stin ousia einai to live pou pwleitai kai ksexwrista opote den mporei na thewrithei bonus DVD. Poly kali douleia einai to DVD twn Korn sto TALITM.

Kuolema
12-05-2005, 12:56
Makari na itan i eikona to pio athlio xaraktiristiko autou tou dvd. O ixos einai eleinos se fasi bootleg. :(

Αναρωτιέμαι: σηκώνεσαι και πας με μπάντα και με ένα σωρό συντάκτες στην Ισλανδία. Ξεχνώντας τα αεροπορικά κ.λπ., δεν είναι ως γνωστόν και η πιο φτηνή χώρα στον κόσμο. Χάθηκε βρε αδερφέ να κάνεις κάτι καλύτερο από πλευράς εικόνας και ήχου; Ακόμα και για μια καλύτερη κάμερα να μιλάμε, από τη στιγμή που πας να γυρίσεις live για dvd... :|
Το Primordial έχει ένα πολύ καλογυρισμένο dvd-άκι με στιγμιότυπα από το studio και μια αρκετά χορταστική συνέντευξη. Αν ήταν 15' παραπάνω, θα ήταν gg, αλλά κι έτσι μια χαρά είναι (και σιντί χωρίς θήκη να ήταν, πάλι γαμώ θα ήταν).
Ένιγουεϊ, μαλακοσυζήτηση πιάσαμε πάλι :?

VirusXI
16-05-2005, 14:15
To μπόνους ντιβιντί του Dancing With The Dead γαμεί. Μικρό (νομίζω) αλλά χορταστικό: ολά τα videoclips των Pain + ένα behind the music film απ'τα Abyss (:pink:) με τον Tagtgren (:worship:) να εξηγεί διάφορα πάνω στη παραγωγή. GG.

Buddy Lackey
16-05-2005, 19:42
To "Blessed Black Wings" to pate?
Den mporw na skeftw kati kalytero, eidika gia tin timh tou.

VirusXI
16-05-2005, 21:03
Αφού δε παίζουν τελικά εδώ μπορούμε να αρκεστούμε σ'αυτό.

Kingdom Gone
17-05-2005, 08:51
Πολύ απάτη τα dvd μαζί με albums. Σε λίγο θα δίνουν dvd και δώρο κάνα cd. Όλα αυτά νομίζω είναι βλακειούλες και εμπορικά κόλπα, το album είναι που έχει σημασία, το να λες να πάρω το τάδε άλμπουμ αντί για το άλλο, επειδή το 1ο έχει και dvd ανάγει τη μουσική σε κατάσταση εμπορεύματος με ανταλλακτική αξία. Η μουσική μετράει και όλα τ' άλλα είναι 'φήμες και ψευτιές και ανοησίες και στατιστικές'