View Full Version : Κοριτσάκια στο Hollywood
"Επιτρέψτε μου να σημειώσω μια ελαφρά ανησυχητική τάση όλων αυτών των Harry Potter-esque ταινιών: περιλαμβάνουν απαραίτητα σε βασικό ρόλο νεαρές (εξαιρετικά νεαρές) θηλυκές υπάρξεις, οι οποίες, αν αγνοήσει κανείς (στιγμιαία) το νεαρόν της ηλικίας τους, στέκονται ισάξια δίπλα σε οποιαδήποτε καλλονή του Hollywood."
Από το blog κολλητού. Το συζητήσαμε λίγο μέσω mails και βρίσκει πολλά αρνητικά στην τάση αυτή. Σχόλια;
Food for thought:
http://people.unt.edu/ov0006/emma_watson.jpg
Emma Watson (15) ως Hermione Granger - Harry Potter
http://people.unt.edu/ov0006/emily_browning.jpg
Emily Browning (16) ως Violet Baudelaire - L.S.'s A Series of Unfortunate Events
http://people.unt.edu/ov0006/anna_popplewell.jpg
Anna Popplewell (16) ως Susan Pevensie - Chronicles of Narnia
Mitsmann
10-05-2005, 21:43
Δε μ αρεσουν οι 15 χρονες και αυτες που ποσταρες ΣΤΑΝΤΑΡ δε στεκονται ισαξια σε ωραιες μεγαλυτερες ηθοποιους.
Καλά αυτές είναι απόψεις (ούτε εμένα μου αρέσουν, εκτός από την Emily που θα γίνει πολύ καλή), αλλά το θέμα είναι αν πρέπει να εμφανίζονται τόσο μικρά σε ταινίες που απευθύνονται σε νεαρό κοινό (δε μιλάμε για το Thirteen) και να τονιζεται τόσο η ομορφχιά aspect τους.
Acid Baby
10-05-2005, 21:47
Ερμιόνη σαγαπώ :pink: :pink: :pink:
Solo Carriera
10-05-2005, 21:47
Δε μ αρεσουν οι 15 χρονες και αυτες που ποσταρες ΣΤΑΝΤΑΡ δε στεκονται ισαξια σε ωραιες μεγαλυτερες ηθοποιους.
ό,τι είπε. εκτός απ' την πρώτη ίσως που την χαλάει η πικ.
ορίστε! τώρα ξέρετε την γνώμη μου ΚΑΙ για αυτό το θέμα!!! δεν ειναι καταπληκτικά τα ίντερνετ φόρουμζ?!?!?! ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!
Solo Carriera
10-05-2005, 21:49
δεν φαντάζεσαι.
Broccoli
10-05-2005, 21:49
To Thirteen δεν έπρεπε να αναφερθεί =p (Οδυνηρή εμπειρία)
Από την άλλη δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς την ένσταση. Από τη στιγμή που οι ρόλοι είναι τέτοιοι τι έπρεπε να βάζουν. 20χρονες που να παίζουν τις 15χρονες? Άσχημες ή απεριποίητες 15χρονες? Όμορφα κοριτσάκια είναι (η Ερμιόνη τουλάχιστον, για τις άλλες δυο παίζεται), λογικό να προβάλλεται και αυτό. Εξάλλου και στην πραγματική ζωή δεν νομίζω να κρύβουν την ομορφιά τους.
Mitsmann
10-05-2005, 21:59
Καλά αυτές είναι απόψεις (ούτε εμένα μου αρέσουν, εκτός από την Emily που θα γίνει πολύ καλή), αλλά το θέμα είναι αν πρέπει να εμφανίζονται τόσο μικρά σε ταινίες που απευθύνονται σε νεαρό κοινό (δε μιλάμε για το Thirteen) και να τονιζεται τόσο η ομορφχιά aspect τους.
Ε καλα, εδω γινονται αλλα κι αλλα, δε βλεπω κατι μεμπτο..
rincewind2k
10-05-2005, 22:30
καλά τώρα που φτάσανε τα 15 δεν υπάρχει πρόβλημα, πες μου οτι δεν έχεις δει πως ντύνονται και φέρονται τα 15χρονα και 16χρονα και εδώ στην ελλάδα.
όταν είναι ακόμα μικρότερα (πχ ερμιόνη hp2) και με το ζόρι τα φτιάχνουν να δείχνουν "γυναίκες" ή τουλάχιστον προς τα κει το πάνε είναι λίγο μαλακία νομίζω.
νομίζω.
εννοείς δηλαδή οτι τους στερούν την παιδικότητά τους, ας πούμε, ή κάτι άλλο;
και ας μην πιάσουμε τα άνιμε.
Ναι κάτι τέτοιο είπε και ο δικός μου + ότι στο Series... πχ η σκηνοθεσία έδινε έμφαση σε ερωτικά χαρακτηριστικά της μικρής (κοντινά με κέντρο τα χείλη κλπ).
Lethargica
10-05-2005, 23:48
Giati de 8umaste thn Natalie Portman pitsirika sto Leon? :worship:
blackbird
11-05-2005, 00:30
mila kunis re mounia
Harbinger of Death
11-05-2005, 00:55
Και που να θυμάστε την Anna Paquin στο Jane Eyre που έγινε ΘΕΑ. Κατά τη γνώμη μου.
rincewind2k
11-05-2005, 01:36
ή την kirsten dunst στο interview with tom cruise που ήταν εντελώς φρικαλέα :|
Dragonlord
11-05-2005, 03:08
Χμ δεν ξέρω. Για τη δική μας κουλτούρα μπορεί να φαίνεται φρικαλέο, σε άλλους πολιτισμούς όμως η κοπέλα θεωρείται γυναίκα από τα 14, παντρεύεται κι αρχίζει να γεννοβολά. Αν υπάρχει η κατάλληλη διαπαιδαγώγηση, μια χαρά ηλικία είναι τα 14-15 για σεξουαλικό ξύπνημα. Κατά τα άλλα όντως είναι αηδιαστική η τάση να κάνουν τα παιδάκια μικρομέγαλα και να τα χώσουν κι άλλο στο καταναλωτικό παιχνίδι, αφού έχει ψωμί η υπόθεση - βγάζουν ήδη καλά λεφτά από καλλυντικά και μαρκάτα ρούχα στους έφηβους και θα βγάλουν πολύ περισσότερα στο μέλλον. Σήμερα είδα παιδική (όχι εφηβική) μπλούζα που έγραφε "J'adore Lee Cooper" :roll:
House Of Low Culture
11-05-2005, 03:12
h drew barrymore pou epaize sto ET kai htan san agoraki?
The Nerd
11-05-2005, 03:21
h drew barrymore pou epaize sto ET kai htan san agoraki?
h opoia egine megalh prezopswlarpaxtrw
House Of Low Culture
11-05-2005, 03:30
:pink:
The Nerd
11-05-2005, 03:36
steile me pm to blog toy magka