PDA

View Full Version : Voyager - Ellement V

DarkRaven_
08-05-2005, 13:31
http://users.ntua.gr/mc01052/tornado/av/covers/voyager.jpg
01-Sic Transt Gloria Mundi
02-To The Morning Light
03-Comic Armageddon Pt1
04-Towards Uncertainity
05-The Eleventh Median
06-This Bitter Land
07- The Ancient Labiryth
08-MIseria
09-Monument
10-The V Element
11-Cosmic Armageddon Pt2
12-Kingdoms Of Control
13-Time For Change
14-Echoes Of Old Terra

Λοιπόοον ήρθε η ώρα να πείτε "Hi!" στους Voyager με τον δίσκο τους Ellement V! Είναι από την αυστραλία, ο δίσκος βγήκε φέτος, ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ: είναι κατα βάση ένα μία μείξη power με progressive, με πανέξυπνα πλήκτρα, και αρκετά death(NWOSDM) στοιχεία. Η παραγωγή κρύσταλο...πραγματικά δένει την μπάντα και ανεβάζει τα κομμάτια. Οι κιθάρες άψογες με πολλές maiden-ικές δισολίες, και νεοκλασσικα sol-ακια. Κατα κόρον βέβαια έχουν ένα virtuose στυλ που εμένα μου θύμισε πολύ Vinnie Moore. To rythm section ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ, τα τυμπανα ΑΨΟΓΑ( δεν περιορίζονται στο όλο-δικαση ευρωπαικό στύλ), η φωνή ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, τόσο στα brutal όσο και στα καθαρά φωνητικα.....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ???? ΜΠΑΝΤΑΡΑ! ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!!!

Ά μην ξεχάσω! To κομμάτι 12 μία κιθαριστική εκτέλεση ενός τσιφτετελιού(είπαμε είνα αυστραλλοί!), ενώ το ομώνυμο κομμάτι(10) είναι κιθαριστικό beat-ακι...αυτά τα λέω για καλό, γιατί εάν τα ακούσετε θα καταλάβετε τι πάει να πεί πραγματική ανοιχτομυαλιά, και αρχίδια για μια metal μπάντα. Στα hilights του δισκου θα έβαζα το 5, και το 7, αν και αυτό πραγματικά δέν λέει τίποτα, μιλλάμε για ΔΙΣΚΑΡΑ!

VirusXI
08-05-2005, 17:54
ίντερεστινγκ.